Gardena

Robotizētais zāles pļāvējs SILENO life 1000 m² (967845108)

Pieejamība: ir pieejams
ID: 2507
Produkta kods: 967845108

1,359.99€
(Bez PVN: 1,123.96€)

Piegādes iespējas

  Lielgabarīta un nestandarta izmēra peces, kuras nevar ievietot pakomāta skapī, tiek piegādātas ar kurjeru.

     

 

%Noformē bezprocenta līzingu atālināti*

*veic pasūtījumu, pie maksāšanas veida izvēlies līzinga pieteikums . Par līzinga noformēšanu ar Jums sazināsies mūsu klientu apkalpošanas speciālists.

Preces apraksts

Zems trokšņu līmenis, daudzpusīgs un inteliģenti izstrādāts - tāds ir GARDENA robotizētais pļāvējs SILENO 1000 m². SILENO life ir ideāli piemērots vidēja izmēra zālājiem, apvienojot augstu veiktspēju un precizitāti ar ērtu pļaušanu. Sāksim! Paņemiet viedtālruni un izmantojiet GARDENA Bluetooth® lietotni, lai ievadītu zāliena izmēru, vēlamās pļaušanas dienas un vēlamo sākuma laiku. Lietotne GARDENA Bluetooth® soli pa solim intuitīvi vada pirmo instalēšanu. Jūsu robotizētais zāles pļāvējs organizēs grafiku un ir gatavs doties uzreiz. SILENO life ir ērti kontrolēt, izmantojot Bluetooth®, līdz pat 10 m attālumā. Jūsu robotizētais zāles pļāvējs nosaka optimālo zāles pļaušanas laiku, un GARDENA Bluetooth® lietotne izmanto savu plānošanas palīgu, lai palīdzētu jums uzturēt dārzu. Pateicoties īpaši klusajam motoram, šim pļāvējam ir viszemākās klases trokšņu līmenis - tikai 57 dB (A). Jūs un jūsu kaimiņi varat mierīgi atpūsties dārzā, pat ja Jūsu robots tur darbojas. CorridorCut sistēma nodrošina to, ka līdz pat 60 cm šauras vietas tiks nopļautas perfekti. Pateicoties zāles augšanas SensorControl funkcijai, jūsu robotizētais zāles pļāvējs pats noteiks, cik bieži ir jāpļauj. Jūsu gudrais mazais palīgs efektīvi pļaus zāli. Pēc zāles augstuma tas izlems vai ir piemērots brīdis pļaušanai, vai nē. SILENO life precīzi uztur vēlamo zāles stiebru garumu, bet jūs varat izbaudīt savu brīvo laiku. Robotizētais zāles pļāvējs pamana, ja zeme ir sasalusi vai ir pārāk auksts. Robots gaidīs, kamēr sasils, apturot savu programmu. Norobežojošais vads norāda SILENO life, kura zāliena daļa jāpļauj, savukārt virzošais vads palīdzes robotam nokļūt uz visām pļaušanas vietām un izkļūt cauri šaurām ejām, un atgriezties atpakaļ uzlādes stacijā. Šis process norit pilnībā autonomi; tas nozīmē iespēju jums vairāk atpūsties un iegūt papildu laiku, lai patiesi izbaudītu savu dārzu bez nogurdinošas zāles pļaušanas. Pļāvējs bez problēmām pārvar pat līdz 35% stāvas nogāzes. SILENO life var viegli nomazgāt ar dārza šļūteni, kopšana nevar būt vēl vienkāršāka. Ar SILENO life zāliena pļaušana kļūst tieši tik vienkārša - vienkārši apsēdieties, atpūtieties un vērojiet, kā robotizētais zāles pļāvējs paveic smago darbu jūsu vietā. Jūs brīnīsieties, kā jums kādreiz izdevās bez tā iztikt! Un, protams, tā ir GARDENA.

Bluetooth® savienojums
Vienkārši paņemiet viedtālruni un savienojiet SILENO life, izmantojot GARDENA Bluetooth® līdz 10 m attālumā. Priekšrocības ietver EasyApp Control, Auto Schedule un EasyConfig, kas atvieglo uzstādīšanu un lietošanu bez liekām problēmām.
Īpaši kluss
Atpūtieties savā dārzā, kamēr SILENO life veic savu darbu. Klases zemais trokšņa līmenis (57db A), kas jūs netraucēs.
Precīzs
Šis robotizētais zāles pļāvējs ir pieredzējis navigators, kas ar uzticamu precizitāti pārvar šauras ejas un izbrauc stūrus.
Laikapstākļi un reljefs
SILENO life ir pieredzējis dārza palīgs, kas var strādāt jebkurā laikā – lietū un saulē. Spēj apkopt dažāda reljefa dārzus un pārvarēt līdz 35% stāvas nogāzes.
Ideāli piemērots vidēji lieliem un sarežģīta plānojuma zālieniem
GARDENA SILENO life ir piemērots autonomai vidēja izmēra zālienu pļaušanai - drošai, bez redzamām pļaušanas svītrām un vienmērīgi. Tas bez grūtībām pārvar šauras ejas un cietas taciņas. Uzlādēšanas staciju var uzstādīt praktiski bez jebkādiem ierobežojumiem.
Sala sensors
Sala sensors nosakot temperatūru tuvu sasalšanas punktam pārtrauc pļaušanas plānu, lai aizsargātu jūsu zālienu.
Droši kā bankā
Robežvads nosaka pļaušanas zonu - nodrošinot, ka robotizētais zāles pļāvējs pļauj tikai norādītās platības. Augstas jūtības sadursmes sensori nodrošina, ka robotizēto zāles pļāvēju neaptur šķēršļi dārzā. Ja robots tiek pacelts, cits sensors liek asmeņiem nekavējoties apstāties, tādējādi novēršot ievainojumus.
Viegla tīrīšana
GARDENA SILENO life ir veidots tā, ka var vienkārši nomazgāt korpusu, asmeņus un riteņus no netīrumiem, putekļiem un zāles atlikumiem ar dārza šļūteni.
Spot Cutting: Vietām kurās grūtāk nopļaut
Spot cutting un spirālveida pļaušanas funkcija, padara SILENO life ideālu grūti sasniedzamām vietām, piemēram, zem batuta vai dārza mēbelēm.
 

Specifikācijas

Aptuvenais uzlādes laiks:60 min
Darba zonas platība:1000 m²

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums