Ergostock komplekts augstumā regulējams galds Prestige Line 140 cm x 80 cm un Biroja krēsls VANE HD Handy Black

Standarta cena
€520, 00
Akcijas cena
€520, 00
Standarta cena
€625, 00
bez PVN
bez PVN
Galda virsmas krāsa
Statīva krāsa

Saskaldi maksājumu 6 daļās ar Klix Pay Later!

Produkta informācija

Papildus produkta apraksts

Ergostock darba vietas komplekts, kas sastāv no :

1. Elektriski augstumā regulējama galda Prestige Line 140 cm x 80 cm

2. Biroja krēsla VANE HD Handy Black

Augstākās kvalitātes elektriski regulējams galds ar T-veida rāmi, pretsadures mehānismu un regulējamām kājām. Galdu darbina divi jaudīgi Ti-Motion motori, kuriem tiek nodrošināta 5 gadu garantija.

Ti-Motion elektromotori nodrošina vienmērīgu, vieglu un klusu augstuma regulēšanu 64-130 cm augstuma diapazonā, ar maksimālo pieļaujamo slodzi 120 kg. Ar vienu pogas pieskārienu Jūs varat regulēt vajadzīgo galda augstumu, kā arī saglabāt sistēmas atmiņā augstuma parametrus- tā ir lietotājiem ērta funkcija, it īpaši open-office telpās.

Galda rāmis ir aprīkots ar pretsadures mehānismu- sešu asu elektronisku žiroskopu, kas nosaka šķēršļus, kad galds tiek nolaists vai pacelts, un nekavējoties aptur rāmja kustību, lai novērstu iespējamas sadursmes. Šī funkcija ir īpaši svarīga, ja galdu iegādājaties home- office aprīkošanai,

Galda virsma ir izgatavota no gluda, cieta, pret skrāpējumiem izturīga un viegli tīrāma lamināta materiāla 25 mm biezumā. Plānākas galdu virsmas laika gaitā var deformēties un radīt sajūtu, ka "kārtējo reizi ir ietaupīta nauda nevietā".

Izvēlieties sev tīkamāko galda virsmas toni- baltu, melnu, antracīta, American oak, Nabucco vai riekstkoka. Galda kājas pieejamas baltā, sudraba un melnā pulverkrāsotā tonī.

Galda virsma tiek stiprināta pie 2 (divām) horizontālām rāmja konstrukcijas sijām, nodrošinot stabilāku virsmu salīdzinājumā ar citiem, zemākas kvalitātes risinājumiem.

3- pakāpju regulējamas galda kājas nodrošina stabilāku un par 33% ātrāku augstuma regulāciju, kā arī par 33% lielāku regulācijas diapazonu salīdzinājumā ar 2 pakāpju risinājumiem.

Rakstāmgaldu iespējams aprīkot ar caurumiem kabeļu novietošanai.

Iesakām aprīkot galdu ar ERGOSTOCK ražotajām TYST akustikas starpsienām, kas nodrošina skaņas absorbciju, uzlabo darba vides privātumu un padara biroju mājīgāku.

Rekomendējam iegādāties arī kabeļu kanālus un rozešu blokus, lai sakārtotu darba vidi.

Nepieciešamības gadījumā ERGOSTOCK komanda veiks augstumā regulējama galda montāžu, iepriekš saskaņojot darba izpildes termiņu.

Biroja krēsls VANE HD Handy Black

Šim ergonomiskajam biroja krēslam ir moderns dizains, taču popularitāti tas iemantojis, galvenokārt pateicoties izcili ērtai regulēšanai-  tā regulācijas sviru izvietojums sēdekļa priekšpusē ļauj lietotājam bez piepūles pielāgot krēslu savām vajadzībām.

Mehānisms un regulēšana. Krēsla mehānisms automātiski pielāgojas lietotāja svaram. Mīksti polsterētajam sēdeklim ir regulējams dziļums, tam ir trīs plaknēs regulējami roku balsti ar mīkstu pārklājumu. Elegantā pamatne aprīkota ar multifunkcionāliem riteņiem, diametrs: 60 mm.

Apdares materiāls. Krēsla atzveltne un galvas balsts ir apvilkti ar augstākās kvalitātes sietveida audumu, kas ir elpojošs un lietošanā ļoti ērts. Sēdekļa apdarē izmantotajam audumam piemīt teicama nodilumizturība (100 000 vienības pēc Martindale skalas).

Pieļaujamā slodze. 120 kg.

Garantija. 60 mēnešu garantija.

Sertifikāti. Ergonomiskas īpašības apliecinošs sertifikāts EN-1335

Sertifikāti. Ergonomiskas īpašības apliecinošs sertifikāts EN-1335

 

Biežāk uzdotie jautājumi
Tevi varētu interesēt: