JBL Tune 500BT, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1038994 Preces kods: JBLT500BTBLK
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: On-Ear
Līdzīgi produkti
Šis produkts JBL Tune 500BT, Black
JBL Tune 770NC Headphones
Xiaomi Redmi Buds 3 Lite, Black
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro, Black
Beyerdynamic DT 770 Pro, 32 Ohm
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
41,92 €
98,32 €
25,36 €
72,28 €
148,14 €
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) Nav Ir Ir Ir
Apgaismojuma krāsa Nav Nav Nav Nav
Apgaismojums Nav Nav Nav Nav
Frekvenču diapazons max, Hz 20000 N/A N/A 35000
Frekvenču diapazons min, Hz 20 N/A N/A 5
Jutība, dB N/A N/A N/A 96
Kanālu skaits Stereo Stereo Stereo Stereo
Krāsa Melna Melna Melna Melna
Mikrofona tips Fiksēts Fiksēts Fiksēts Nav
Mikrofons Ir Ir Ir Nav
Pieslēgums Bluetooth Bluetooth Bluetooth Bluetooth 3.5mm
Pretestība, Ω 32 N/A 16 32
Savienojuma veids Bezvadu True Wireless True Wireless Ar vadu
Svars, g 155 36 42 270
Tips On-Ear In-Ear In-Ear Over-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 155
Tips On-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_lv - Bezvadu Bluetooth straumēsana. JBL TUNE500 nodrošina kvalitatīvu un jaudīgu skaņu. JBL Pure Bass sound skaņas tehnoloģija. Vairāk kā 70 gadus JBL ir izstrādājis precīzu un iespaidīgu skaņu. 16 stundu akumulatora darbības laiks un ātrgaita uzlāde. Tikai 2 stundu uzlāde nodrošinās 16 stundu mūzikas atskaņošanu. Ātrā 5 minūšu uzlāde nodrošina mūzikas atskaņošanu 1 stundu. Austiņas ir saderīgas prakstiski ar visiem viedtālruņiem, lai atskaņotu lielisku skaņas kvalitāti visu laiku. Komfortablas un vieglas, kā arī iespēja tās savienot ar Siri vai Google Now balss palīgu. Tās ir viegli pārnēsāt un uzglabāt.
IEZĪMES UN PRIEKŠROCĪBAS Bezvadu Bluetooth straumešana Augstas kvalitātes skaņas atskaņošana caur Bluetooth JBL Pure Bass Sound JBL atpazīstams pasaulē ar kvalitatīvu dziļo basu skaņas atskaņošanas pieredzi 1 pogu vadība un brīvroku zvani Viegl ikontrolēt jūsu mūziku, saņemtos telefona zvanus ar Siri/Google Now ar vienu pogas vadību 16 stundu akumulatora darbības laiks un ātrā uzlāde 2 stundu asutiņu uzlāde nodrošina 16 stundu darbības laiku, Ātrā 5 minūšu uzlāde ļauj klausīties austiņas 1 stundu Vieglas pēc svara, ērti uzlgabājamas Viegls austiņu apdares materiāls un salokāma konstrukcija, ļauj viegli un ērti pārnēsāt un uzglabāt austiņas, lai kurp jūs dotos Siri vai Google Now Aktivizētjiet Siri vai Google Now balss vadību ar vienas pogas nospiešanu SPECIFIKĀCIJAS Frekvence: 20Hz-20kHz Darbības radius: 10m Iebūvēts mikrofons Slēgta tipa akustikas sistēma Akumulatora darbības laiks: 16 stundas Austiņu svars: 155g
description_lv - Bluetooth bezvadu straumēšana. JBL TUNE500 nodrošina kvalitatīvu un jaudīgu skaņu. JBL Pure Bass skaņas skaņas tehnoloģija. Vairāk nekā 70 gadus JBL ir izstrādājusi precīzu un iespaidīgu skaņu. 16 stundu akumulatora darbības laiks un ātrgaitas uzlāde. Tikai 2 stundas uzlādes nodrošinās 16 stundas mūzikas atskaņošanas. Ātra 5 minūšu uzlāde nodrošina 1 stundas ilgu mūzikas atskaņošanu. Austiņas ir saderīgas ar praktiski visiem viedtālruņiem, lai visu laiku atskaņotu lielisku skaņas kvalitāti. Ērtas un vieglas, kā arī iespēja tās savienot ar Siri vai Google Now balss palīgu. Tās ir viegli pārnēsājamas un uzglabājamas.
Iezīmes un priekšrocības Bluetooth bezvadu straumēšana Augstas kvalitātes skaņas atskaņošana, izmantojot Bluetooth JBL Pure Bass Sound JBL pasaulē ir pazīstama ar augstas kvalitātes dziļo basu atskaņošanas pieredzi 1 pogas vadība un brīvroku zvani Viegli pārvaldiet mūziku, ienākošos tālruņa zvanus ar Siri / Google Now, izmantojot vienas pogas vadību 16 stundu akumulatora darbības laiks un ātra uzlāde 2 stundu austiņu uzlāde nodrošina 16 stundu darbības laiku, Ātra 5 minūšu uzlāde ļauj klausīties austiņas 1 stundu Viegls pēc svara, viegli uzglabājams Viegls austiņu materiāls un salokāma konstrukcija, ļauj viegli un ērti pārnēsāt un uzglabāt austiņas, lai kurp jūs dotos Siri vai Google Now Aktivizējiet Siri vai Google Now balss vadību, nospiežot vienu pogu SPECIFIKĀCIJAS Frekvence: 20Hz-20kHz Darbības rādiuss: 10 m Iebūvēts mikrofons Slēgta tipa akustiskā sistēma Baterijas darbības laiks: 16 stundas Austiņu svars: 155 g
description_ru - Bezvadu straumēšana, izmantojot Bluetooth. JBL TUNE500 nodrošina augstas kvalitātes un jaudīgu skaņu. JBL Pure Bass skaņas tehnoloģija. Vairāk nekā 70 gadus JBL ir radījis precīzu un iespaidīgu skaņu. 16 stundu akumulatora darbības laiks un ātrgaitas uzlāde. Tikai 2 uzlādes stundas nodrošina 16 stundu ilgu mūzikas atskaņošanu. Ātra 5 minūšu uzlāde nodrošina 1 stundas ilgu mūzikas atskaņošanu. Austiņas ir saderīgas praktiski ar visiem viedtālruņiem, tāpēc vienmēr saņemat lielisku skaņu. Ērtas un vieglas, turklāt tās var savienot ar Siri vai Google Now balss palīgu. Tās ir viegli pārnēsājamas un uzglabājamas. CHARAKTERISTIKA UN IETEIKSMES Bluetooth bezvadu straumēšana Augstas kvalitātes skaņas atskaņošana, izmantojot Bluetooth Skaidra basa skaņa JBL JBL ir pazīstama visā pasaulē ar augstas kvalitātes dziļu basa skaņu. 1 pogas vadība un brīvroku režīms Viegli kontrolēt mūziku un ienākošos tālruņa zvanus ar Siri / Google Now, izmantojot vienu pogu 16 stundu akumulatora darbības laiks un ātra uzlāde 2 stundu austiņu uzlāde nodrošina 16 stundu lietošanu, ātra 5 minūšu uzlāde ļauj klausīties nano 10m Iebūvēts mikrofons Slēgta akustiskā sistēma Baterijas darbības laiks: 16 stundas Austiņu svars: 155 g
EAN - 6925281939952
gross_weight - 0.225 kg
Modelis - JBLT500BTBLK
Ražotājs - JBL
svars - 0.155 kg
title_lv - JBL Tune 500BT bezvadu austiņas
title_lv - JBL Tune 500BT Bezvadu Austiņas
title_ru - JBL Tune 500BT Bezvadu austiņas
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_lv - Bezvadu Bluetooth straumēsana. JBL TUNE500 nodrošina kvalitatīvu un jaudīgu skaņu. JBL Pure Bass sound skaņas tehnoloģija. Vairāk kā 70 gadus JBL ir izstrādājis precīzu un iespaidīgu skaņu. 16 stundu akumulatora darbības laiks un ātrgaita uzlāde. Tikai 2 stundu uzlāde nodrošinās 16 stundu mūzikas atskaņošanu. Ātrā 5 minūšu uzlāde nodrošina mūzikas atskaņošanu 1 stundu. Austiņas ir saderīgas prakstiski ar visiem viedtālruņiem, lai atskaņotu lielisku skaņas kvalitāti visu laiku. Komfortablas un vieglas, kā arī iespēja tās savienot ar Siri vai Google Now balss palīgu. Tās ir viegli pārnēsāt un uzglabāt.
IEZĪMES UN PRIEKŠROCĪBAS
Bezvadu Bluetooth straumešana
Augstas kvalitātes skaņas atskaņošana caur Bluetooth
JBL Pure Bass Sound
JBL atpazīstams pasaulē ar kvalitatīvu dziļo basu skaņas atskaņošanas pieredzi
1 pogu vadība un brīvroku zvani
Viegl ikontrolēt jūsu mūziku, saņemtos telefona zvanus ar Siri/Google Now ar vienu pogas vadību
16 stundu akumulatora darbības laiks un ātrā uzlāde
2 stundu asutiņu uzlāde nodrošina 16 stundu darbības laiku, Ātrā 5 minūšu uzlāde ļauj klausīties austiņas 1 stundu
Vieglas pēc svara, ērti uzlgabājamas
Viegls austiņu apdares materiāls un salokāma konstrukcija, ļauj viegli un ērti pārnēsāt un uzglabāt austiņas, lai kurp jūs dotos
Siri vai Google Now
Aktivizētjiet Siri vai Google Now balss vadību ar vienas pogas nospiešanu
SPECIFIKĀCIJAS
Frekvence: 20Hz-20kHz
Darbības radius: 10m
Iebūvēts mikrofons
Slēgta tipa akustikas sistēma
Akumulatora darbības laiks: 16 stundas
Austiņu svars: 155g
description_en - Bluetooth wireless streaming. The JBL TUNE500 delivers quality and powerful sound. JBL Pure Bass sound sound technology. For more than 70 years, JBL has developed accurate and impressive sound. 16 hours battery life and high speed charging. Just 2 hours of charging will ensure 16 hours of music playback. A fast 5-minute charge provides 1 hour of music playback. The headset is compatible with virtually all smartphones to play great sound quality all the time. Comfortable and lightweight, as well as the ability to connect them to Siri or Google Now Voice Assistant. They are easy to carry and store.
FEATURES AND BENEFITS
Bluetooth wireless streaming
High quality sound playback via Bluetooth
JBL Pure Bass Sound
JBL is known in the world for its high-quality deep bass playback experience
1 button control and hands-free calling
Easily control your music, incoming phone calls with Siri / Google Now with one button control
16 hours battery life and fast charging
2-hour headphone charging provides 16 hours of operation time, Fast 5-minute charging allows you to listen to headphones for 1 hour
Lightweight by weight, easy to store
Lightweight headphone material and foldable construction, allows you to easily and conveniently carry and store the headphones wherever you go
Siri or Google Now
Activate Siri or Google Now voice control at the touch of a button
SPECIFICATIONS
Frequency: 20Hz-20kHz
Operating radius: 10m
Built-in microphone
Closed type acoustic system
Battery life: 16 hours
Headphone weight: 155g
description_ru - Беспроводная потоковая передача по Bluetooth. JBL TUNE500 обеспечивает качественный и мощный звук. Звуковая технология JBL Pure Bass. Более 70 лет JBL разрабатывает точный и впечатляющий звук. 16 часов автономной работы и высокая скорость зарядки. Всего 2 часа зарядки обеспечат 16 часов воспроизведения музыки. Быстрая 5-минутная зарядка обеспечивает 1 час воспроизведения музыки. Гарнитура совместима практически со всеми смартфонами, поэтому всегда обеспечивает отличное качество звука. Удобные и легкие, а также возможность подключить их к Siri или Google Now Voice Assistant. Их легко носить с собой и хранить.
ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕИМУЩЕСТВА
Беспроводная потоковая передача по Bluetooth
Воспроизведение звука высокого качества через Bluetooth
Чистый басовый звук JBL
JBL известен во всем мире своим высококачественным воспроизведением глубоких басов.
1 кнопка управления и громкая связь
Легко управляйте своей музыкой и входящими телефонными звонками с помощью Siri / Google Now с помощью одной кнопки
16 часов автономной работы и быстрая зарядка
2-часовая зарядка наушников обеспечивает 16 часов работы, быстрая 5-минутная зарядка позволяет слушать наушники в течение 1 часа
Легкость по весу, удобство хранения
Легкий материал для наушников и складная конструкция позволяют легко и удобно носить и хранить наушники, где бы вы ни находились.
Siri или Google Now
Активируйте голосовое управление Siri или Google Now одним нажатием кнопки
ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Частота: 20 Гц-20 кГц
Радиус действия: 10 м
Встроенный микрофон
Акустическая система закрытого типа
Срок службы батареи: 16 часов
Вес наушников: 155 г
EAN - 6925281939952
gross_weight - 0.225 kg
Model - JBLT500BTBLK
Producer - JBL
weight - 0.155 kg
title_en - JBL Tune 500BT Wireless Headphones
title_lv - JBL Tune 500BT Bezvadu Austiņas
title_ru - JBL Tune 500BT Беспроводные наушники
41,92 €
JBL Tune 500BT, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas