Tehniskie aerosoli PintyPLus

Zila bremžu suportu krāsa 400ml PintyPlus

kods: 183
Preces atlikums Piedrujas ielas veikalā, 2 gab.
721bez PVN 5.96 €
 
    Preču cena norādīta ar iekļautu PVN 21%.
    Norādītā cena ir spēkā, pasūtot preci 02.05.2024.

    Bremžu suportu krāsa aerosolā Pintyplus Auto

    Pintyplus bremžu suporta aerosola krāsa nodrošina noturīgu pārklājumu un karstumizturību. Pieejamas trīs krāsas: sarkana, zaļa un zila.

    Pielietojums bremžu suporta aerosola krāsai?

    Piemērots, lai krāsotu automašīnas un motociklu bremžu suportus.

    Tehniskās īpašības

    Izmēri 520ml un 400ml.
    Noklāj = 2 m2
    Žūšanas laiks : 2 stundas
    Pilnībā nožuvis pēc 4 stundām
    Pārkrāsot papildus kārtu var pēc 1 stundas
    Karstumizturība 280 Cº
    Spīdīga apdare

    Kā pareizi izmantot suportu krāsu?

    Pirmkārt, mēs iesakām notīrīt suportus no netīrumiem un taukiem (mēs iesakām Pintyplus Brake Cleaner, kas īpaši izstrādāts perfektam rezultātam).

    Krāsojamās virsmās ir nepieciešams viegli noslīpēt, lai tās labāk sagatavotu un izlīdzinātu krāsojamo virsmu, šī darbība uzlabos saķeri krāsai ar virsmu. Ja iepriekšējā krāsa ir sliktā stāvoklī, tā būs jānoņem. Tādā gadījumā mēs iesakām krāsu noņemt ar  Greenox krāsas noņemšanas aerosolu.

    Vislabākajam rezultātam iesakām pilnībā noņemt suportus krāsošanas laikā. Ja tas nav iespējams neuztraucieties, jo zonu, kas netiks krāsota, varat pārklāt ar maskēšanas lenti, papīru vai alumīnija foliju.

    Ieteikumi krāsas lietošanai:

    Pirms krāsošanas vienmēr iesakām notīrīt virsmu , virsmai jābūt sausai un tīrai, īpaši izvairīties no eļļām, smērvielām un silikoniem, jo ​​tie atgrūž krāsas slāni.

    1. Aerosols jākrata apmēram 60 sekundes, bumbiņai, kas atrodas aerosolā ir jāatskan (Izņemot spīdīgo laku, kas nesatur metala bumbiņu). Attālums var atšķirties  atkarībā no objekta vai virsmas, kuru gatavojaties krāsot. Standarta ieteicamais attālums ir apmēram 25-30 cm.

    2. Iesakām krāsu uzklāt vairākās plānās kārtās. Bremžu suportu krāsa ies ideālā kombinācijā ar Pintyplus Disku krāsu.

    3. Beidzot darbu, ir svarīgi aerosolu pagriezt otrādi, un izpūst gāzi. Šādi mēs novērsīsim smidzinātāja aizlipšanu ar krāsu un aerosolu būs iespējams atkārtoti izmantot.

    Īpaši viegli uzliesmojošs aerosols. Tvertne zem spiediena: karstumā var eksplodēt. Kairina ādu. Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Var izraisīt miegainību vai reiboņus.

    Saistītās preces