Informācija
Preču katalogs

MAXI COSI Autosēdeklis Emerald Authentic Graphite

 
Kods
2016899
479,00 €
159,67 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 479,00 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 159,67 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 479,00 €.
Piegāde: 7-14 d.d.
Bezmaksas piegāde
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Īpašības
Ražotājs MAXI COSI
CE sertifikāts Produkts ir sertificēts un atbilst Eiropas Savienības prasībām attiecībā uz rotaļlietām. Jūs atradīsiet CE marķējumu uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 0-6 gadi
Produkta kategorija Autosēdeklīši
Krāsa Melns
Grupa 0/1/2 (0-25 kg)
  • G šūnu tehnoloģija;
  • ISOFIX pamatne (bērnam līdz 4 gadu vecumam);
  • Paaugstināta sēdekļa funkcija bērniem vecumā no 4 līdz 7 gadiem;
  • Sēdekļa pārvalks ir noņemams.


Maxi cosi

Maxi cosi ir pasaulē slavens un atzīts zīmols. Vecāki zina, ka Maxi cosi rati ir ērti un pielāgoti mazulim, un atbilst vecāku vajadzībām - viegli transportējami, pievilcīgs dizains. Maxi Cosi rati īpaši atbilst pilsētnieku vajadzībām: tie ir viegli salokāmi, ir manevrējami, piemēroti pakāpieniem, ietvēm, kā arī ir piemēroti ērtai pārvietošanai ar sabiedrisko transportu. Tāpēc tik bieži tos redzam uz ielām, Maxi Cosi ratus un autokrēsliņus īpaši iecienījuši vecāki. Maxi Cosi rati izceļas ar savu mobilitāti un vieglumu, tie ir piemēroti ceļošanai ar sabiedrisko transportu. Maxi Cosi Tobi autokrēsliņš patiks gan vecākiem, gan bērniem, īpaši mazākajiem, jo Maxi Cosi autokrēsliņi ir pietiekami augsti, lai bērns varētu skatīties ārā pa logu un redzēt ainavu. Šie Maxi Cosi autokrēsliņi ir īsti drošības čempioni, tiem pat ir īpaši krāsu indikatori, kas parāda, ka bērns ir pareizi piesprādzēts.


ID: 8510550110

Klientu atsauksmes par šo preci