Sandisk Dual Drive Luxe, 512GB, Silver

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 568150 Preces kods: SDDDC4-512G-G46
Noliktavā 48 gab.
Garantija: 3 gadi
62,68 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 512 GB
  • Read speed (max.): ~150 MB/s
  • Write speed (max.): Nav norādīts
Pamatinformācija
Apjoms 512 GB
USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Sudraba
Read speed (max.) ~150 MB/s

Maksimālais datu nolasīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē pārsūtīt datoram vai citai ierīcei. Piem. 5 MB.s dod iespēju pārsūtīt vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Write speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu ierakstīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē "saņemt" no datora vai kādas citas ierīces. Piem. 5 MB.s dod iespēju "saņemt" vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Interfeiss : USB 3.2 Gen 1
Pieslēgums USB Type-A, USB Type-C

Pieslēguma veids, kuru atbalsta zibatmiņa.

USB2.0 tehniski maksimālais datu caurlaidības ātrums ir 480 megabiti, kas pārvēršot megabaitos un darbojoties reālā pasaulē robežojas ap 40 Megabaitiem sekundē. Tamdēļ USB2.0 zibatmiņas, kas spēj rakstīt un nolasīt datus virs 30 MB/s var jau uzskatīt par maksimāli ātrdarbīgām šī pieslēguma robežās. 

Lai nodrošinātu lielāku ātrdarbību tikai ieviests USB3.0 standarts, kurš patreiz ir pieejams vidējas un dārgas klases jaunos datoros un spēj nodrošināt maksimāli ~4 gigabitu sekundē datu pārraidi, kas rezultējas datu caurlaidībā līdz 400 megabaitiem sekundē. Tiesa gan, lai kopētu datus ar šādu ātrumu, datoram jābūt aprīkotam ar cieto disku vai SSD, kura rakstīšanas vai lasīšanas ātrums ir vienāds vai lielāks par zibatmiņas lasīšanas vai rakstīšanas ātrumu un tuvojas USB 3.0 rādītājam.

USB2.0 un USB3.0 ir atpakaļsavietojami standarti. T.i. USB 2.0 iekārtas var spraust USB 3.0 pieslēgvietās un otrādi. Vienīgi jāņem vērā, ka tiks izmantots lēnākais caurlaidības ātrums, t.i. USB 2.0

Papildus specifikācija
1. kategorija - Flash atmiņa
2. kategorija - USB zibatmiņas
Aizdevums - 0.15
Apraksts - Apjoms: 512 GB, USB versija: USB 3.1 / USB Type-C, Lasīšanas ātrums: 150 Mb/s, Rakstīšanas ātrums: Nav zināms, OS savietojamība: Windows / macOS, Garantija: 2 gadi
Apraksts - Meklējat disku, kas darbojas gan ar C, gan A tipa USB ierīcēm? SanDisk Ultra Dual Drive Luxe ar metāla korpusu ļauj ērti pārvietot failus starp viedtālruni, planšetdatoru un Mac ar USB Type-C savienotāju un datoru ar USB Type-A savienotāju. Tagad varat uzņemt vēl vairāk fotogrāfiju un apskatīt tās visās ierīcēs. Funkcijas un priekšrocības: 2-in-1 zibatmiņas disks ar metāla konstrukciju jūsu USB Type-C un A tipa ierīcēm; SanDisk Memory Zone lietotne; Līdz 150 MB/s nolasīšanas ātrums 5 gadu garantija; Pagriežams dizains savienotāju aizsardzībai; Atslēgas cauruma atvērums 2-in-1 zibatmiņas disks ar metāla konstrukciju jūsu USB Type-C un A tipa ierīcēm Fotografējat ar viedtālruni, kam ir USB Type-C savienotājs, un vēlaties pārsūtīt fotogrāfijas uz datoru? Nekādu problēmu. SanDisk Ultra Dual Drive Luxe ir augstākās klases zibatmiņas zibatmiņas disks, kas ļauj bez problēmām pārsūtīt failus starp viedtālruni, planšetdatoru un Mac ar USB Type-C savienotāju un datoru ar USB Type-A savienotāju. Atbrīvojat vietu, lai uzņemtu vairāk fotoattēlu Trūkst atmiņas savā viedtālrunī ar USB Type-C savienojumu? Vienkārši pievienojiet SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB zibatmiņas disku, lai viegli pārsūtītu failus no ierīcēm un atbrīvotu vērtīgu vietu. Izmantojot papildu vietu, varat saglabāt vairāk ceļojumu fotoattēlu, videoklipu, mūzikas, spēļu un jebkā citu, ko vēlaties. Automātiskai dublējumu veidošanai vienkārši pievienojiet disku Veiciet savu jaunāko fotoattēlu, videoklipu, mūzikas, dokumentu un kontaktu automātisku dublēšanu, izmantojot SanDisk Memory Zone lietotni. Esiet droši, ka pat tālruņa pazaudēšanas gadījumā jūsu visvērtīgākās atmiņas būs drošībā. Ātri pārsūtiet failus uz datoru Aizmirstiet par fotogrāfiju sūtīšanu e-pastā no vienas ierīces uz citu. Kad esat saglabājis failus SanDisk Ultra Dual Drive Luxe diskā, USB 3.1 1. paaudzes 1. savienotāja augstā veiktspēja un lasīšanas ātrums līdz 150 MB/s ļaus ātri pārsūtīt failus uz datoru.
Apraksts - SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB C tipa zibatmiņas diskdzinis Meklējat krātuvi, kas darbojas gan C™, gan A tipa USB ierīcēs? SanDisk Ultra Dual Drive Luxe, kas pilnībā izgatavots no metāla, ļauj viegli pārvietot failus starp USB Type-C viedtālruni, planšetdatoru un Mac un USB Type-A datoru. Tagad varat uzņemt vēl vairāk fotoattēlu un piekļūt tiem visās ierīcēs.
Atbalstītās operētājsistēmas - Android
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11 Pro
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/210614160017112607.jpg
Augstums (mm) - 8.6 mm
CnCode CnCode - 85235110
Datu pārsūtīšanas ātrums - 5 Gbps
Datu šifrēšana - Nē
dimensijas dziļums - 5 mm
dimensionalWeight - 15
Dziļums (mm) - 44.41 mm
EAN -
ean - 619659179182
EAN - 0619659179182
EANCode - 0619659179182
EAN kods - 619659179182
Eans - 619659179182
EAN_kods - 0619659179182
Flash atmiņas ietilpība - 512 GB
Flash atmiņas ietilpība - 512GB
Flash atmiņas nolasīšanas datu pārraides ātrums - 150 MB/sek.
Flash disku sērija - Dubultā piedziņa
Funkcijas - Rotējošais Divkāršie savienotāji Dzūris siksnai
Gabali iepakojumā - 1
garantija - 60
Garantija - 60L mēneši
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 60 mēneši
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GRUPA1 - Atmiņa un procesori
GRUPA2 - USB datu nesēji
guaranteeLength - 60
Hoehe - 0.01
HST NUMERIS - SDDDC4-512G-G46
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 0.0122 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 0.02 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 25
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_95237_1.jpg
Izgatavošanas materiāls - Metāls
Izmēri -
izmērs augstums - 153 mm
izmērs platums - 11 mm
izmērs svars - 24 g
IZSTRĀDĒTĀJS - SANDISK
Kastes svars Brutto (kg) - 0.027 kg
Kategorija - Datoru piederumi :: Datu nesēji :: Zibatmiņas (USB atmiņas)
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/USB zibatmiņa (Pendrive)
Kategorijas kods - MDU
Kategorija_1 - Cietie diski un pendrive
Kategorija_2 - Pendrives
Kods - SDDDC4-512G-G46
Krāsa - Metāls
LargeDescHTML - Šis USB C tipa zibatmiņas diskdziņš ir pilnvērtīgs, nevis pilnvērtīgs krātuveImeklējat krātuvi, kas darbojas gan ar USB Type-C™, gan A tipa ierīcēm? Pilnmetāla SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe ļauj ērti pārvietot failus starp USB tipa C viedtālruni, planšetdatoru un Mac un USB tipa A datoru.2 Tagad varat uzņemt vēl vairāk fotoattēlu un piekļūt tiem visās ierīcēs.Pilnmetāla zibatmiņas disks "2 vienā" USB tipa C™ un A tipa ierīcēm Uzņemiet fotoattēlus savā USB tipa C viedtālrunī, un jums tie ir nepieciešami datorā? Mēs jums palīdzēsim. Augstākās klases SanDisk Ultra Dual Drive Luxe ļauj jums bez problēmām pārvietot failus starp jūsu USB Type-C viedtālruni, planšetdatoriem un Mac datoriem un USB Type-A datoru. 2USB Type-C zibatmiņas disks var atbrīvot vietu vairāk fotogrāfijām Pietrūcis vietas jūsu USB Type-C viedtālrunī? Vienkārši pievienojiet SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe USB zibatmiņas disku un viegli pārvietojiet failus no ierīces, atbrīvojot vērtīgu vietu.2 Ar šo papildu vietu jūs varat vairāk fotografēt, filmēt, atskaņot mūziku, spēlēt spēles un darīt visu pārējo, ko vēlaties.2 Automātiska dublējuma izveide ir tikai viena pievienojuma attālumā Automātiski dublējiet jaunākās fotogrāfijas, videoklipus, mūziku, dokumentus un kontaktus, izmantojot SanDisk Memory zone lietotni.3 Esiet droši, ka pat tad, ja kādreiz pazaudēsiet viedtālruni, jums būs svarīgākās atmiņas. Tiklīdz faili ir jūsu SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe diskā, augstas klases USB 3.1 Gen 1 veiktspēja ar 150 MB/s nolasīšanas ātrumu ļauj ātri pārvietot failus uz datoru.1Pagriežams dizains savienotāju aizsardzībai Iemet to somā vai kabatā. SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe ir stilīgs metāla korpuss ar grozāmu dizainu, kas izveidots, lai aizsargātu diska savienotājus, kad esat ceļā.Paņemiet un ejiet ar atslēgu piekariņa atveri Piestipriniet disku pie atslēgu piekariņa, lai tas būtu ērti un droši. Tagad jūsu USB Type-C zibatmiņas disks vienmēr būs pa rokai, ja nepieciešams atbrīvot vietu, atrodoties ārpus mājas.
Lasīšanas ātrums - 150 MB/s
Lasīšanas ātrums - 150 MB/sek.
Maksimālā darba vides temperatūra - 35 °C
Maksimālā neekspluatācijas apkārtējās vides temperatūra - 70 °C
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.02 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0.02 kg
Minimālā darba vides temperatūra - 0 °C
Minimālā neekspluatācijas apkārtējās vides temperatūra - 10 °C
MPN - SDDDC4-512G-G46
Nosaukums - SanDisk 512GB Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C 150MB/s
Nosaukums - Sandisk Dual Drive Luxe 512GB Silver
Nosaukums - Sandisk USB 512 GB Ultra Dual Drive Luxe
Nosaukums - STICK 512 GB USB 3.1 USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Luxe Type-C sudraba krāsā
nosaukums - Ultra Dual Drive Luxe 512GB USB 3.1 Type-C
PANTS1 - SANDISK ULTRA DUAL DRIVE LUXE
PANTS2 - USB C 512GB 150MB/S USB 3.1 GEN1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 15.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 10.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.02 kg
Pilna apraksta līnija - Dubultdisks|1xUSB 3.1|Kapacitāte 512 GB|Lasīšanas ātrums 150 MB/sek.
Platums (mm) - 12.1 mm
Plašs - 0.1
Preces kods - SDDDC4-512G-G46
producerCode - SDDDC4-512G-G46
ProducerCode - SDDDC4-512G-G46
productName - SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB zibatmiņas disks 512 GB USB Type-A / USB Type-C 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Nerūsējošais tērauds
productSize - Parasts
Produkta apraksts - SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C 512GB - 150MB/s, USB 3.1 Gen 1, EAN: 619659179182
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=210409074837834244&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Atmiņa Flash
Produkta tips - Atmiņa USB zibatmiņa
Pārdevēja mājas lapa - shop.westerndigital.com/products/usb-flash-drive/sandisk-ultra-dual-drive-luxe-usb-3-1-type-c#SDDDC4-512G-A46
Pārdevējs - SANDISK
Ražotāja_kods - SDDDC4-512G-G46
ražotājs - SanDisk
Ražotājs - SanDisk
Ražotājs - Sandisk
Saskarne - USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1
Saskarne - USB 3.1 C tipa
Saskarne - USB 3.1 Gen 1
Savienotājs - A tipa USB, C tipa USB
ShortDescription - 512 GB | USB 3.0 | USB-C
sizeX - 150
sizeY - 100
sizeZ - 5
Starling - Y
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Svars - 0,03
Svars - 0.02
Svars - 0.024
svars - 25
USB 3.1 ieejas/izejas savienotāji - 1
Uzglabāšanas jauda - 512 GB
vendpn - SDDDC4-512G-G46
Vienība Neto svars - 0.012 kg
Vienības bruto svars - 0.02 kg
Vienības kastes augstums - 0.015
Vienības kastes garums - 0.155
Vienības kastes platums - 0.105
Vienība Slikts tilpums - 0,0002441 kubikmetru
Ārējā krāsa - Sudraba
Category 1 - Flash-Speicher
Category 2 - USB Sticks
Laenge - 0.15
Desc - Apjoms: 512 GB, USB versija: USB 3.1 / USB Type-C, Lasīšanas ātrums: 150 Mb/s, Rakstīšanas ātrums: Nav zināms, OS savietojamība: Windows / macOS, Garantija: 2 gadi
Description - Looking for a drive that works with both USB Type-C and Type-A devices? The metal-bodied SanDisk Ultra Dual Drive Luxe makes it easy to move files between your smartphone, tablet and Mac with a USB Type-C connector and your computer with a USB Type-A connector. Now you can take even more photos and view them on all your devices. Features and benefits: 2-in-1 flash drive with metal design for your USB Type-C and Type-A devices; SanDisk Memory Zone app; Up to 150MB/s read speed 5-year warranty; Swivel design to protect connectors; Keyhole opening 2-in-1 flash drive with metal construction for your USB Type-C and Type-A devices Taking photos with a smartphone with a USB Type-C connector and need to transfer them to your computer? No problem. The top-of-the-line SanDisk Ultra Dual Drive Luxe lets you seamlessly transfer files between your smartphone, tablet and Mac with a USB Type-C connector and your computer with a USB Type-A connector. Free up space to take more photos Short of storage on your USB Type-C smartphone? Simply plug in the SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB flash drive to easily transfer files from your devices, freeing up valuable space. With the extra space, you can store more of your travel photos, videos, music, games and whatever else you desire. For automatic backups, just plug in the drive Make automatic backups of your latest photos, videos, music, documents and contacts using the SanDisk Memory Zone app. Rest assured that even if you lose your phone, your most precious memories will remain safe. Transfer files quickly to your computer Forget about emailing photos from one device to another. Once you've saved your files to the SanDisk Ultra Dual Drive Luxe, the high performance of the USB 3.1 Gen 1 connector and read speeds of up to 150 MB/s will allow you to quickly transfer files to your computer.
Description - SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C Flash Drive Looking for storage that works across your USB Type-C™ and Type-A devices? The all-metal, SanDisk Ultra Dual Drive Luxe lets you easily move files between your USB Type-C smartphone, tablets and Macs and USB Type-A computers. Now you can take even more photos and access them across all your devices
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 11
Supported operating systems - Windows 11 Pro
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/210614160017112607.jpg
Height (mm) - 8.6 mm
CnCode CnCode - 85235110
Data Transfer Rate - 5 Gbps
Data encryption - No
dimension depth - 5 mm
dimensionalWeight - 15
Depth (mm) - 44.41 mm
EAN -
ean - 619659179182
EAN - 0619659179182
EANCode - 0619659179182
EAN Code - 619659179182
Eans - 619659179182
EAN_code - 0619659179182
Flash memory capacity - 512 GB
Flash memory capacity - 512GB
Flash Memory Read Data Transfer Rate - 150 MB/sec
Flash drive series - Dual Drive
Features - Rotary Double Connectors Strap Hole
Pieces in pack - 1
guarantee - 60
Warranty - 60L months
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 60 mēneši
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GRUPPE1 - Memory & Processors
GRUPPE2 - Usb Storage Media
warrantyLength - 60
Hoehe - 0.01
HSTNUMMER - SDDDC4-512G-G46
Pack Weight Brutto (kg) - 0.0122 kg
Pack Weight Netto (kg) - 0.02 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 25
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_95237_1.jpg
Fabrication Material - Metal
Dimensions -
dimension height - 153 mm
dimension width - 11 mm
dimension weight - 24 g
HERSTELLER - SANDISK
Box Weight Brutto (kg) - 0.027 kg
Category - Datoru piederumi :: Datu nesēji :: Zibatmiņas (USB atmiņas)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/USB Flash memory (Pendrive)
Category Code - MDU
Category_1 - Hard Drives and Pendrives
Category_2 - Pendrives
Code - SDDDC4-512G-G46
Color - Metal
LargeDescHTML -  This USB Type-C Flash Drive is Full Life, Not Full StorageLooking for storage that works across your USB Type-C™ and Type-A devices? The all-metal, SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe lets you easily move files between your USB Type-C smartphone, tablets and Macs and USB Type-A computers.2 Now you can take even more photos and access them across all your devices.The all-metal, 2-in-1 flash drive for your USB Type-C™ and Type-A devices
Shoot photos on your USB type-C smartphone and need those on your PC? We got you. The top-end SanDisk Ultra Dual Drive Luxe lets you seamlessly move files between your USB Type-C smartphone, tablets and Macs and USB Type-A computers.2USB Type-C Flash Drive Can Free Up Space for More Photos
Out of space on your USB Type-C smartphone? Simply plug in the SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe USB Flash Drive and easily move files off your device, freeing up valuable space.2 With all that extra space you can do more travel photos, movies, music, games and whatever else you want.Automatic backup is just a plug-in away
Automatically back up your latest photos, videos, music, documents and contacts with the SanDisk Memory zone app.3 Rest assured that even if you ever lose your smartphone, you’ve got the memories that matter most.Quickly Move Files With This USB Type-C Flash Drive
Say goodbye to emailing photos between devices. Once files are on your SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe, the high-end USB 3.1 Gen 1 performance with 150MB/s read speeds let you quickly move your files to your computer.1Swivel design to protect connectors
Toss it in your bag or pocket. The SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe features a stylish metal housing with swivel design built to protect the drives connectors when you are on the move.Grab and go with the keyring hole 
Attach your drive to your keyring to keep it convenient and secure. Now you’ll always have your USB Type-C flash drive handy if you need to free up space when you’re out and about
Reading speed - 150 MB/s
Read speed - 150 MBytes/sec
Maximum Operating Ambient Temperature - 35 °C
Maximum Non-Operating Ambient Temperature - 70 °C
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.02 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0.02 kg
Minimum Operating Ambient Temperature - 0 °C
Minimum Non-Operating Ambient Temperature - 10 °C
MPN - SDDDC4-512G-G46
Name - SanDisk 512GB Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C 150MB/s
Name - Sandisk Dual Drive Luxe 512GB Silver
Name - Sandisk USB 512GB Ultra Dual Drive Luxe
Name - STICK 512GB USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive Luxe Type-C silver
name - Ultra Dual Drive Luxe 512GB USB 3.1 Type-C
ARTIKEL1 - SANDISK ULTRA DUAL DRIVE LUXE
ARTIKEL2 - USB C 512GB 150MB/S USB 3.1 GEN1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 1.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 15.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 10.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.02 kg
Full Description Line - Dual Drive|1xUSB 3.1|Capacity 512GB|Read speed 150 MBytes/sec
Width (mm) - 12.1 mm
Breite - 0.1
ProductCode - SDDDC4-512G-G46
producerCode - SDDDC4-512G-G46
ProducerCode - SDDDC4-512G-G46
productName - SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB flash drive 512 GB USB Type-A / USB Type-C 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Stainless steel
productSize - Normal
ProductDescription - SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C 512GB - 150MB/s, USB 3.1 Gen 1, EAN: 619659179182
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=210409074837834244&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Memory Flash
ProductType - Memory USB flash
Vendor Homepage - shop.westerndigital.com/products/usb-flash-drives/sandisk-ultra-dual-drive-luxe-usb-3-1-type-c#SDDDC4-512G-A46
Vendor - SANDISK
Manufacturer_code - SDDDC4-512G-G46
producer - SanDisk
Producer - SanDisk
Manufacturer - Sandisk
Interface - USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1
Interface - USB 3.1 Type C
Interface - USB 3.1 Gen 1
Connector - USB Type A, USB Type C
ShortDescription - 512GB | USB 3.0 | USB-C
sizeX - 150
sizeY - 100
sizeZ - 5
Storno - Y
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Weight - 0,03
Gewicht - 0.02
Weight - 0.024
weight - 25
USB 3.1 Input/Output connectors - 1
Storage Capacity - 512 GB
vendpn - SDDDC4-512G-G46
Unit Net Weight - 0.012 kg
Unit Gross Weight - 0.02 kg
Unit Box Height - 0.015
Unit Box Length - 0.155
Unit Box Width - 0.105
Unit Brutto Volume - 0.0002441 cubm
External Color - Silver
62,68 €
Sandisk Dual Drive Luxe, 512GB, Silver
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas