Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`179
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`179
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 1 2019-04-19 luo***@inbox.lv
Pasūtīju suņu barību ļoti laicīgi, taču nevar preci piegādāt 3 nedēļas. Reālo plānoto piegādes datumu var ieraudzīt tikai tad, kad ir jau veikta pasūtījuma apmaksa. Par piegādes datuma maiņu vēl uz 14 dienām vēlāk, pat nedomā paši paziņot. Kad sāk meklēt, kur pazudis pasūtījums, tad ķeksīša pēc atsūta epastu. "Paldies" par šādu servisu!
Veikala atbilde
Labdien, preču saņemšanas laikus koordinējam ar sadarbības partneriem un arī preču piegādes dienestiem, diemžēl mēdz būt situācijas, kad preces no piegādātāja kavējas dažādu no mums neatkarīgu apstākļu dēļ. Nepārtraukti strādājam pie tā, lai klienti preces saņemtu tām paredzētajā datumā un uzlabojam servisa kvalitāti. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un ceram uz pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 5 2019-04-17 Ind** Sku**
Esmu ļoti apmierināta par šinī internetveikalā iegādāto preci - Manikīra-pedikīra komplektu Beurer MP 41 un ātro apkalpošanu un attieksmi.Darbiniekiem izturību un veiksmi turpmāk!
rating 5 2019-04-15 mb1***@inbox.lv
Ātra piegāde, laba komunikācijas. Viss super!
rating 5 2019-04-15
Всегда есть товары когда заказываешь,напишут как ваш товар идёт поэтапно,доставка по времени на все 100.Даже если тут немножко дороже чем в других магазинах я буду покупать сдесь-буду уверен что нужный товар доставят во время и именно то что заказал
rating 2 2019-04-04 Mār** Cak** kuk***@gmail.com
Cena parasti zemākā kā citos veikalos, bet NEKAD neievēro pašu norādītos termiņus. Vienmēr atsaucas, ka gaida no piegādātāju noliktavas. Man kā pircējam pilnīgi vienalga,no kurienes 1a.lv ņem preci, es pērku no 1a.lv un gaidu konkrēti no viņiem preci nevis no mistiskiem piegādātājiem. Tāpat-preces apraksti un modeļa nosaukumi dażkārt atšķiras no attēlos redzamajiem (tā gadījās ar Lenovo procesoru, tas kas attēlā - 100% atšķirās no piegādātā).
Veikala atbilde
Labdien, diemžēl, dažreiz gadās situācijas kurās prece aizkavējas ar piegādi no piegādātāja. Šobrīd 97 % no visiem pasūtījumiem tiek piegādāti plānotajā laikā, bet darām visu iespējamo, lai sasniegtu 100 % rezultātu. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, un ceram uz pozitīvu sadarbību turpmāk.
rating 5 2019-04-04 pri**
Zemas cenas,ātri apstrādāja pasūtījumu un piegādāja daudz ātrāk nekā bija paredzēts.Esmu sajūsmā!
rating 1 2019-04-04 Lud** Kor** l.k***@gmail.com
Будьте бдительны, не заказывайте ничего в компании мошенников Компания разводит клиентов, поставляя не пригодный к использованию товар, настаивая на том, что клиент сам его повредил, не предоставляя никаких доказательств и всячески затягивая ситуацию. 1)https://www.sudzibas.lv/1alv/1alv-obman-vvod-v-zabluzhdenie-c551767 2)https://www.sudzibas.lv/1alv/1alv-povrezhdennij-tovar-c549365# 3)https://www.sudzibas.lv/1alv/1alv-krapsana-pateretaju-tiesibu
Veikala atbilde
Добрый день, к сожалению неможем вас идентифицировать как клиента, чтобы уточнить информацию о вашей претензии. Пожалуйста свяжитесь с нами написав на: info@1a.lv отзываясь на эту претензию.Извиняемся за предоставленные неудобства.
rating 1 2019-04-03 Ron** Pup** roy***@gmail.com
Pusotru mēnesi neatgriež naudu par atpakaļ atgrieztu preci.
Veikala atbilde
Labdien, diemžēl nevaram Jūs identificēt kā klientu, lai precizētu radušos situāciju. Lūdzam sazināties ar mums epastā: info@1a.lv, atsaucoties uz šo komentāru. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 1 2019-04-03 gec** gma** gec***@gmail.com
sViedveikals - metēji. Lieli un populāri, tāpēc atļaujas krāpties gan ar preces tehniskajām īpašībām, gan piegādes termiņiem. Velk laiku, aizturot klienta naudu. Atrunājas ar kļūdām un piegādātāju vainu.
Veikala atbilde
Labdien, diemžēl nevaram Jūs identificēt kā klientu, lai precizētu radušos situāciju. Lūdzam sazināties ar mums epastā: info@1a.lv, atsaucoties uz šo komentāru. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 1 2019-04-02 Nat** Iva**-Fil**
Veikala serviss ir vienkārši briesmīgs! Pasūtītām precēm jau 3 reizes maina piegādes termiņu un rodas šaubas vai vispār prece ir piejama. Tā ir cilvēku krāpšana. Pie atteikuma arī naudu uzreiz neatgriež, bet ir jāgaida līdz pat 5 darba dienām. Neiesaku šo veikal nevienam!
Veikala atbilde
Labdien, preču saņemšanas laikus koordinējam ar sadarbības partneriem, diemžēl mēdz būt situācijas, kad preces no piegādātāja kavējas dažādu no mums neatkarīgu apstākļu dēļ. Nepārtraukti strādājam pie tā, lai klienti preces saņemtu tām paredzētajā datumā. Ja apmaksas veids ir karte online, nauda Jums tiek atgriezta atpakaļ automātiski 5 darba dienu laikā. Ceram uz pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 5 2019-03-29 val***@inbox.lv
Классный интернет-магазин. Удобный для поиска и оформления заказа портал, информационная поддержка на всех этапах выполнения заказа, доставка точно в указанный срок, полученный товар без изъянов.
rating 5 2019-03-27 Dac** Roz**
Ērti lietotājam, viegli izsekot pasūtījuma statusam, plašs preču piedāvājums, noteikti iepirkšos vēl un ieteikšu citiem!
rating 2 2019-03-24 1_d**
Ja, kaut ko pērc, pērc uzreiz, citādi dinamiskā algoritma dēļ, atnāksi rīt pirkt, un cenai 5 eur klāt :).
Veikala atbilde
Labdien, paldies par vērtējumu. Preču piedāvājums un cenas var mainīties, šādas izmaiņas ir atkarīgas no piegādātāju piedāvājuma. Ceram uz turpmāku pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 3 2019-03-23 Edu** A edb***@inbox.lv
Организация магазина на высшем уровне. Заказываю там часто, всегда с предоплатой и доставкой DPD (всего около одного евро, дешевле чем у конкурентов). Но видимо теперь буду забирать в офисе, где можно сразу проверить соответствие товара заказанному и целостность упаковки. Заказал аккумулятор для старого мобильного телефона. На сайте и на наклейке на упаковке написано "оригинальный", на самом деле оказался грубой подделкой :(
Veikala atbilde
Добрый день, cпасибо Вам за позитивный отзыв. Если Вас не устраивает товар, то в таком случае Вы можете использовать право отказа от товара в течение 14 дней с момента получения этого товара. Надеемся на позитивное сотрудничество в будущем.
rating 5 2019-03-21 Rob D rob***@gmail.com
Kārtējais pirkums - viss nevainojami. Tāpat kā līdz šim. Pagaidām nav nācies saskarties ar situācijām, par kādām ziņo liela daļa citu lietotāju.
rating 1 2019-03-19 Rus** Jas** d1r***@gmail.com
Не соблюдаются сроки доставки, товар пришёл, как будто его били ногами, сам товар имеет не значительные царапины
Veikala atbilde
Добрый день, k сожалению, случаются ситуации, когда привоз товара задерживается от поставщика. Постоянно работаем над тем, чтобы клиенты получали свои заказы в планируемое время и улучшаем качество услуг доставки. Приносим свои извинения за доставленные неудобства и надеемся на позитивное сотрудничество в будущем.
rating 5 2019-03-19 iev** iev***@gmail.com
Ērti un ātri. Pieejama pastāvīga pasūtījuma statusa informācija.
rating 1 2019-03-17 Kat** Leo**
Rakstits visam precem 20% atlaide. 10 min aizpildu pasutijuma formu un protams atlaides tiesi manai precei - nav!
Veikala atbilde
Labdien, paldies par vērtējumu. Atlaižu kods ir derīgs noteiktām precēm, ja precei labajā pusē ailītē "Dāvana" šis kods nav norādīts, tad šai precei tas netiek piemērots. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, ceram uz pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 5 2019-03-16 Aiv** Kri** 25v***@gmail.com
Lēti ,labi,ļoti teicama sadarbība caur internetu.Pasūtītās preces saņēmu laicīgi ,vienīgās problēmas ar auto novietošanu pie veikala.
rating 5 2019-03-15 але** пет** flo***@mail.ru
Спасибо за Вашу работу, быструю и качественную доставку.
616263646566
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском