2.8
Reitings: 2.8
Atsauksmes 97
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
(+371) 20 36 00 78
E-pasts
info@1k.lv
Adrese
Kr. Barona 88/1 127C
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 97
1 ★  41% 2 5 ★  51%
rating 1 2018-07-25 bel***@rambler.ru
Требуют предоплату, будьте осторожны !
Veikala atbilde
Добрый день. Если вы не можете заплатить 20 евро аванс, за товар, который стоит больше 600 евро, где гарантия что вы можете заплатить всю сумму?
rating 1 2018-07-25 Kas** Pur** mrb***@gmail.com
Ja lasi šo atsauksmi, tev ir iespēja izvairīties no šiem krāpniekiem - 1k.lv ka arī citi interneta veikali, kas darbojas zem šī sia (sia arī tiek regulāri mainīti, jo ir lērums pircēju sūdzības). Pameklē sūdzības/atsauksmes internetā un tev viss taps skaidrs.
Veikala atbilde
Paldies konkurentiem, par augstu, mūsu darba vērtējumu! :)
rating 5 2018-06-27 Yap** Ko yap***@gmail.com
Pasūtīju stabilizatoru DJI Osmo mobile no 1k, uz Liepāju ar Omnivu kurjeru, ātri piezvanīja pēc pasūtījuma uzreiz, visu apmaksāju un pēc 3 darba dienām jau bija pie durvim! Baidījos ka nebūs, negatīvu komentāru dēļ, bet man viss ok!
rating 5 2018-06-15 gen***@eriga.lv
С моим заказом все отлично. По хорошей цене, с предоплатой менее 10%, доставка оперативно и точно в указанный срок. Спасибо 1k.lv :)
rating 1 2018-06-08 Dac** Kal**
??? Otrdien vakarā pasūtīju preci. Trešdien no rīta saņēmu rēķinu (Rēķins pielikumā - Pasūtījuma Nr. 319245) un zvanīja, ka ja samaksāšu līdz 15:00, tad izsūtīs ar DPD kurjeru preci tajā pat dienā. Samaksāju vēl no rīta puses un ceturtdien jau gaidīju kurjeru. Šodien (piektdienā) zvanīju no rīta uz abiem man pieejamajiem mobilajiem telefoniem, arī pēcpusdienā zvanīju, uzrakstīju e-pastu, bet ne cēla, ne atzvanīja, ne atbildēja. Ļoti gaidu info!
Veikala atbilde
Labdien! Sestdienās, svētdienās nestrādājam. Pēc man pieejamās informācijas, jūs, veicot pasūtījumu norādījāt neprecīzu adresi, tāpēc veikals mēģināja sazināties ar jums telefoniski un rakstīja jums, uz jūsu norādīto e-pastu, bet jūs neatbildējāt. 11.06.18, jūs, atkārtoti zvanījāt uz veikalu un piegādes informāciju precizējāt, un veikals tanī pašā dienā preci jums nosūtīja.
rating 5 2018-06-07 Nor** Rei** nor***@gmail.com
Отличный магазин. Заказал себе планшет , да попросили аванс 10% но логично. Что бы быть уверенными что я его возьму. А не они заплатят за него бабло а я их пошлю потом! Привезли домой бесплатно через день! Цена самая лучшая в Риге. Так что рекомендую. А нижние записи это все происки конкурентов, теперь уверен на 100%
rating 1 2018-05-28 Ken** Woo** vud***@gmail.com
НАГЛОЕ КИДАЛОГО! НИКОГДА ЗДЕСЬ НЕ ПОКУПАЙТЕ!!! ПОТЕРЯЕТЕ ВРЕМЯ, ДЕНЬГИ И НЕРВЫ. Ходил в защиту прав потребителей - узнал,что на эту "фирму" постоянно жалобы и деньги покупателям она не возвращает! Так же было и со мной.В течение ДВУХ НЕДЕЛЬ потребовал возврат денег ЗА БРАКОВАННЫЙ товар - деньги не вернули, кормили полтора месяца завтраками обманывают мол отнесли в диагностику,когда забрал товар - оказалось,что мою покупку никуда даже не отдавал
Veikala atbilde
Labdien! Nav tādas situācijas mūsu veikalā. Ja esat reāls pircējs, lūdzu sazināties ar veikalu
rating 5 2018-05-23 Tox** The** gho***@gmail.com
Заказывал samsung s9 ,узнав что на месте товара нету,предложили что при оплате закажут и будет через 2 дня.Как ни странно все так и было,после чего отзвонились .что товар у них в офисе.Через день телефон прибыл по указанному адресу .
rating 1 2018-05-12 Кня** ale***@gmail.com
Магазин откровенно занимается ВОРОВСТВОМ ваших денег. Был заказан товар, полностью его оплатил...Прислали совершенно другой продукт. Вернул товар им обратно, должны были вернуть деньги в течение 14 дней...жду уже 5 месяцев. Кормят завтраками. В итоге не товара не денег, 180 евро улетело в некуда.
Veikala atbilde
Labdien! Nav tādas situācijas mūsu veikalā. Ja esat reāls pircējs, lūdzu sazināties ar veikalu
rating 1 2018-04-24 for***@samsonovs.lv
Компания однодневка, фирмы меняет как перчатки но при этом требует обязательно предоплату. Не хотите остаться без денег и без товара ни в коем случае не ведитесь на замануху дешёвой цены и не соглашайтесь на предоплату, лучше пару евриков переплатите любому другому магазину!!!
Veikala atbilde
Paldies konkurentiem, par augstu, mūsu darba vērtējumu! :)
rating 1 2018-04-06 rai***@gmail.com
Pasūtiju Samsung S8, atzvanija pastāstija ka nav PVN maksātāji, bet tā kā cena bija laba, piekritu darījumam. Saruna beidzās ar domu ka divas dienas būs jāgaida, tad ziņos! Šodien izrādās ka pasūtijums ir anulēts! Sviests, kā var tā darīt? bērns sēž gaida telefonu piecas dienas, bet te anulē un pat rakstiski to nepaziņo! Ja kāds uzskata ka tas ir ok, tad iesaku šo veikalu!
Veikala atbilde
Labdien! Diezvai esat pasūtījis telefonu mūsu veikalā. Jau sen piegādājam Samsung telefonus tanī pašā, vai nākamajā darba dienā.
rating 5 2018-04-05 kko***@inbox.lv
Viss bija labi. Preci saņēmu ātrāk, kā biju gaidījis.
rating 5 2018-03-22 Gin** Bob** Cau**
Viss apmierināja! Saziņa ar pārdevēju laba un pretīmnākoša. Prece bija labi iepakota un sāņēmu solītajā datuma!
rating 5 2018-03-22 Bai** Bob** bai***@gmail.com
Precei bija vismazākā cena no visiem. Pasūtīšana un apmaksa internetā ērta. Kurjers piegādāja preci tajā pašā dienā kā solīts. Lieliski!
rating 1 2018-03-21 Ink**
Veikals NAV PVN maksātājs. Iepriekšejāis SIA šim veikalam arī nebija maksātājs. Jauns SIA, tas pats veikals. Neiesaku. Kaut vai no preces garantijas viedokļa - ej nu sazin, cik ātri VID aizvērs ciet.
rating 1 2018-03-19 Wik** Wik** wik***@gmail.com
Пишут в наличии 10 посудомоечных машин, на самом деле ничего нет, зря потраченное время.
Veikala atbilde
Paldies konkurentiem, par augstu, mūsu darba vērtējumu! :)
rating 1 2018-02-22 krs**
Pazvanīju no rīta ar jautājumu, vai prece ir tiešām pieejama. "Jā, pieejama, noformējiet pasūtījumu". Pusi no dienas gaidīju, kamēr mājaslapas iepirkuma grozs strādās normāli. Pēc pusdienas noformēju un saņēmu atbildi, kā prece nav pieejama. Paldies par patērēto laiku un laipni lūdzam melnā sarakstā.
Veikala atbilde
Atvainojamies par sagādātām neērtībām un sabojāto garastāvokli.
rating 5 2018-01-30 Ģir** Ābo**
Pasūtiju televizoru, jo bija labākā cena, otrā dienā atzvanīja un pateica ka prece jāpagaida 5-7 dienas, pagaidīju, atveda 6 dienā. cenas dēļ varu arī pagaidīt- lielisks serviss, PALDIES
rating 1 2018-01-05 rix***@inbox.lv
Pasūtīju Cat S41,noliktavā 50+.Atzvana meitene,būšot pēc 2dienām,tik jāiemaksā pirmā iemaksa,jo prece neesot Latvijā.Murgs!No kādām ārzemēm var atsūtīt pa 2dienām preci?Un nē,neesmu jūsu konkurents,kā jums to patīk pozicionēt atbildēs,esmu kliente kura arī nevēlas maksāt par to ko neesmu ne redzējusi,ne aptaustījusi.Ja reiz jūs neuzticaties klientam,kāpēc lai es to darītu?
Veikala atbilde
Labdien! Tāds īss piegādes laiks, tāpēc ka konkrēto telefonu piegādā no Vācijas noliktavas ar kurjerpasta UPS lidmašīnu. Ja nevarat samaksāt avansu 20 eiro, kur garantija ka varēsiet samaksāt vairāk par 400 eiro?
rating 5 2017-12-28 G. G. gin***@gmail.com
Pasūtījumu Nr.317108 saņēmu laikā un bez problēmām par pieklājīgu cenu. Turklāt veikalā strādā brīnīšķīgas meitenes. Paldies Jums! Iesaku šo i-veikalu!
12345
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском