3.6
Reitings: 3.6
Atsauksmes 300
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
67631300, 27016888
Adrese
Ieriķu iela 3, Rīga, LV-1084
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 300
1 ★ 5 ★  69%
rating 1 2018-11-12 Ale** Rog** ale***@gmail.com
Neatbild uz zvaniem. Mēnesi atpakaļ prece tika apmaksāta. Pateica ka bus jagaida 2 nedeļas. Joprojam nāv atsutījuši un nav informejuši par izmaiņām.
rating 2 2018-11-04 Nil** Pod**
Strādā tikai darba d. - tas jau ir slikti, pat pa tel. neatbild. Pēc apmaksāta rēķina, saņēmu īsziņu, ka prece tiks piegādāta 24 stundu laikā, bet dabūju tikai pēc 96. Arī izsekošanas nr. neiedeva, tā, ka piegādātājs arī neko palīdzēt nevarēja.
rating 1 2018-10-25 cou***@inbox.lv
Kopš pagājušās nedēļas neatbild uz zvaniem un e-pastu. Nauda pārskaitīta, prece nav saņemta.
rating 1 2018-10-15 mat***@e-apollo.lv
Заказал в этом магазине процессор для компьютера и практически сразу пришло сообщение, что заказ анулирован. Оказалось товара нет в наличии. Один плюс, что об этом сообщили быстро.
rating 2 2018-10-09 Mar** 912** mar***@gmail.com
Darba dienā 10:00 nav iespējams sazvanīt nevienu no norādītajiem numuriem.
rating 1 2018-09-03 cau***@tvnet.lv
Maldina par cenām. Pēc tam attaisnojās ar kļūdu sistēmā un mēğina iesmērēt preci par daudz augstāku cenu. Meklē muļķus, kurus apkrāpt un pelna klikšķus savai lapai.
Veikala atbilde
Labdien! Prece tika rezervēta ārpus mūsu darbalaika, sestdienā. Jūsu rezervāciju apstrādājām pirmdien, bet diemžēl uz to brīdi prece bija jau izpirkta. Lūdzam atvainot, ja esam sagādājuši Jums neērtības, un ceram uz veiksmīgu turpmāko sadarbību.
rating 1 2018-08-18 gun***@balticom.lv
Neiekrītiet!! Pievilina ar zemāku cenu, pēc pasūtījuma noformēšanas pat atsūta rēķinu, kurš apmaksājams tikai pēc operatora zvana vai e-pasta. Pēc 3 dienu veltīgas gaidīšanas zvanu pats - otrā galā puika sāk stāstīt, ka cena būs krietni augstāka, it kā jāņem no cita piegādātāja. Kārtējais krāpnieku kantoris.
Veikala atbilde
Labdien! Cenas un atlikumi mūsu veikalā mainās katru dienu automatiski. Ja mēs nevaram sazināties ar pircēju, tad arī nevaram preci pasūtīt no piegādātāja un nofiksēt iepirkuma cenu. Lūdzam atvainot, ja esam sagādājuši Jums neērtības, un ceram uz veiksmīgu turpmāko sadarbību.
rating 1 2018-08-16 ole**
Uzmanieties!!!Maldina ar zemām cenām un krāpj klientus!Neiesaku kaut ko pirkt šajā veikalā!
Veikala atbilde
Labdien! Paldies par atsauksmi un lūdzam nebojāt veikala reputāciju, ja nav veikuši nevienu pasūtījumu mūsu veikalā.
rating 1 2018-08-16 erv**
Salidzini.lv rāda preci noliktavā, kuru pasūtot apstiprina... bet pēc pāris stundām visu anulē ar īsziņām...pat operators nepiezvana, lai atvainotos un kaut ko citu iesmērētu... gan jau ja būtu par preci samaksājis uzreiz nevis ar apmaksu uz vietas, tad marinētu vairākas nedēļas pasūtījumu. Uzskatu, ka ir sliktas kvalitātes datubāze ar to izrietošajām sekām servisa kvalitātē... Bet labi ka ar vienkāršu apmaksu pēc preces saņemšanas tiek atmaskoti
Veikala atbilde
Labdien! Visiem veikaliem var gadīties, ka pasūtīta prece ir izpirkta. Par to mēs uzreiz pazīņojām pircējam, ka arī brīdinājam par to, lai nemaksāja naudu kamēr mēs nesazinājamies. Paldies par atsauksmi un jauku dienu.
rating 1 2018-08-04 ris***@inbox.lv
Не рекомендую, после заказа на сайте и получения счета на емайл оператор перезвонил через сутки, и пыталася "объяснить" что низкая цена указанная на сайте случайная ошибка. Гугл кэш помнит всё, и регулярные "ошибки" в попытке заманить клиента.
Veikala atbilde
Добрый день! К сожелению, мы не можем отвечать за информацию на других источниках. Заказ был сделан в воскресение во вне рабочее время магазина. Наш оператор связался в понедельник рано утром и проинформировал о заказе, а так же предложил альтернативы. Извините за неудобства и хорошего дня!
rating 3 2018-07-25 Ant** Koč**
Хорошие цены - но, к сожалению, большие проблемы с коммуникацией. Заказал товар 16 июня, сразу получил звонок о том, что товар придётся ждать неделю. Однако по факту товар пришёл лишь 29 июня - т.е. почти через две. Где-то посередине этого срока я звонил по телефону магазина, мне пообещали уточнить информацию и перезвонить в течение 10 минут - к сожалению, этого не произошло, и ещё неделю никаких новостей по поводу заказа мне не сообщалось.
rating 1 2018-07-19 rn***@inbox.lv
Заказал товар. В течении недели мне никто не звонил, на мои звонки и письма не отвечал.
Veikala atbilde
Добрый день! К сожелению, по техническим причинам Ваш заказ не был во время обработан. Приносим извинения за неудобства и скидки на последующие заказы. Хорошего дня!
rating 1 2018-07-18 zar***@inbox.lv
Veicu ātro noformēšanu. Vairāk kā 3 stundu laikā neviens nav ar mani sazinājies. Mēģināju pats piezvanīt uz abiem publiski pieejamajiem numuriem. Diemžēl nesekmīgi, neviens arī neatzvana. Būtu zinājis, ka šādi viss beigsies, būtu pasūtījis citur. Tagad sačakarēta pēcpusdiena un palieku bez nepieciešamās preces, kuru mājaslapā solīja sagādāt jau šodien.
rating 5 2018-07-16 alx***@gmail.com
Нету никаких нареканий. Товар всегда был на месте в намеченный срок, или даже раньше. Буду и в дальнейшем, с удовольствием, пользоваться услугами этого магазина.
rating 1 2018-07-12 EDG** CEB** edg***@gmail.com
Pasūtīju preci. Jau otru dienu nav nekādas atbildes.
rating 1 2018-06-01 ir.***@inbox.lv
Самый ОТВРАТИТЕЛЬНЫЙ сервис - пустая трата времени. Товар (велокомпьютер) заказан, сразу оплачен. Через время звонок - эта модель больше недоступна. Заказала другую модель, чётко озвучив наименование. Потратила время на то, чтобы лично забрать в их офисе, НО! Менеджер с невозмутимым видом выдаёт мне совершенно другую модель! Сказали, снова закажут нужную. Тянули до последнего и снова звонок- не привезли. Деньги вернут только спустя несколько дней
rating 1 2018-01-09 ali***@inbox.lv
Nepieņem atpakaļ preci (kaut arī nav pagājušas 14 dienas) Uz epastiem neatbild, uz zvaniem rupji atbild- pārzvanīsim, teicu taču, ka pārzvanīsim. 2 mēnešu laikā, tā arī neatzvanīja. Iesniegums uzrakstīts.
Veikala atbilde
Labdien, Alīna! Mēs konstatējām, ka Jūsu atsauksme un iepriekšēja atsauksme ir viens un tas pats gadījums. Veikals ir rīkojies saskaņā ar normatīvajiem aktiem. Uz visiem iesniegumiem tika atbildēts laicīgi. Pateretāju tiesību aizsardzības centrs par to Jums jau ir paskaidrojis. Paldies par atsauksmi un lūdzam nebojāt veikala reputāciju.
rating 1 2018-01-09 And** Mir** sun***@gmail.com
Очень приятные в общении ребята, пока продают. Когда дело дошло до возврата - коммуникация сошла на нет, принимать товар отказались (пытался вернуть в течении недели с чеком и заявлением). Цена вопроса - 15 EUR
Veikala atbilde
Добрый день! К сожелению, в Вашем случае вы не могли принять товар, о чём мы письменно ответили Вам на заявление. Вы также написали об этом случае в Центр Защиты Прав Потребителя, но и там вам отказали, по скольку товар возврату не подлежал. Мы соблюдаем все законные права наших покупателей. Спасибо за отзыв и извините за неудобства.
rating 5 2017-12-06 hro***@inbox.lv
Viszemākās un kvalitatīvās preces Latvijā! Ērta un ātrā apkalpošana! Visas preces atbilst aprakstiem un cenām.
rating 5 2017-11-17 min***@inbox.lv
Savlaicīga pasūtījuma izpilde un ļoti zemas cenas. Jau trešo reizi pasūtīju preces uz piegādi un vienmēr saņēmu laicīgi. Man patīk tāds internetveikals!
123456
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском