3.0
Reitings: 3
Atsauksmes 50
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Populārākās kategorijas
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 50
1 ★  40% 5 ★  58%
rating 1 2013-12-13 lin***@gmail.com
Izvēlējos preci saņemt uz vietas veikalā, bet aizbraucot mana prece tur nebija. Pārdevēja skaidroja, ka mans pasūtījums ir atdots citam pircējam. Par savām kļūdām neuzņemas atbildību un nepiedāvā pircējam labvēlīgu risinājumu. Pārdevēji komunicē nelabrprāt.
rating 5 2013-11-14 aiv***@gmail.com
Pasūtīju spiningu, pateica, ka nākamajā dienā būs veikalā, aizbraucu savācu, viss OK.
rating 1 2013-10-20 doc***@inbox.lv
Pirmo reizi pasūtīju termoveļu, samaksāju uzreiz ar pārskaitījumu, veļu gaidīju trīs darba dienas. Trubas otrā galā pieklājīgs kungs centās man iestāstīt, ka no mana swedbank konta uz viņu swedbank kontu nav pārskaitīta nauda Nākamajā reizē pasūtīju makšķerēšanas piederumus, izvēlējos samaksu pie preču saņemšanas, no veikala piezvanīja pēc divām darba dienām. piederumi pa to laoiku tika iegādāti citur. Sajūta tāda, ka klienti viņiem nav vajadzīgi
rating 5 2013-10-11 edg***@inbox.lv
Pēc pasūtījuma, saņēmu gan SMS gan e-pastu par pasūtījuma stāvokli un informātīvu izklāstu kā tikt pie preces. Vienīgais nevar norēķināties ar karti, taču pirmajā stāvā ir vairāki bankomāti. Iesaku.
rating 1 2013-07-18 gat***@inbox.lv
Pasūtīju preces 689.lv mājas lapā.Pēc pasūtījuma veikšanas uz manu mobilo telefonu atnāca īsziņa, ka pasūtījums pieņemts un ka ar mani sazināšoties. Pienāk nākamās dienas vakars,neviens ar mani tā arī nav sazinājies.Zvanu viņiem pats.Atbild klientu apkalpošanas speciālists.Izstāstu viņam savu bēdu,pasūtījuma nr,savu mobilo nr.Speciālists sola noskaidrot,kas par lietu un atzvanīt.Zvanu tā arī neesmu saņēmis...Pelnīts vērtējums "briesmīgi" no manis
Veikala atbilde
Ja ar Jums nesazinājās nākošajā dienā, tad visticamāk bija ļoti liels pasūtījumu skaits un nepaspējām visus apstrādāt ātri. Pasūtījumi nāk viļņveidīgi, kā arī mēdz būt, ka piegādātāji kavē pasūtījuma apstirpinājumu. Veikals sortiments ir ļoti liels, un daudzas preces nav mūsu pašu noliktavā, tāpēc tas prasa papildus laiku. Ceram, Jūsu pasūtījums tika izpildīts. Atvainojamies par kavētu atbildi!
rating 1 2013-06-07 sir***@inbox.lv
Pasūtīju preci "Kreatīna muskuļmasas un apjoma palielināšanai Universal Nutrition" kura cena bija 40,05 Ls, pēc piegādes atverot paciņu konstatēju ka ir piegādāts cits lētāks produkts "Anabolisks produkts Universal Nutrition, Animal PM" un cena 31,45 Ls. Jūtos apšmaukts, jo samaksāju par cita veida produktu 40,05 Ls Veikalu neiesaku citiem, jo nopirktā prece netiek piegādāta, tā vietā tiek piegādāts lētāks sliktāks podukts.
Veikala atbilde
Pasūtītiem kompleksiem bija ļoti līdzīgi nosaukumi (Universal Nutrition Animal Pump un Universal Nutrition Animal PM). Neviens nemēģināja Jūs apkrāpt, bet notika kļūda. Mēs atvainojamies par šo kļūdu. Tiklīdz Jūs griezāties pie mums ar šo informāciju, mēs uzreiz reaģējām un piedāvājām Jums samainīt preci. Jūs izvēlējāties atstāt pārmaksu līdz nākošajam pasūtījumam, tā mēs arī izdarījām!
rating 5 2013-03-14 wik***@inbox.lv
Laipna attieksme,piegādes cena izdevīga un prece jau pēc 1 dienas bija pie manis! Noteikti iepirkšos vēl šajā veikalā!
rating 5 2012-01-25 Gat** Mag**
Vēlējos pulksteni un tieši suunto core all black, papētīju ******** salidzini, vislētākā vieta bija tieši 689.lv. Meklēju atsauksmes,tikai divas,tik maz atsaukšmju nepārliecināja,bet cenas starpība ar nakošo lētāko interveikalu bija 20 ls,nav maz,domāju pamēģināšu to 689.lv. Piezvaīju, mutiski pasūtīju (ap 15.00), paprasīja vai piegāde pēc 18.00 būs ok, teicu ka jā,saņēmu pēc 21.00 tajā pat dienā.VISS LV VALODĀ-laikam latvieši-patīkami. IESAKU
rating 5 2011-11-03 lup***@rambler.ru
Вышла заминка с покупкой, но представители магазина оперативно решили её. Думаю и в дальнейшим буду делать у Вас покупки. Спасибо!
rating 5 2011-06-28 e-k***@inbox.lv
Serviss augstā līmenī. Prece nebija uz vietas. Pēc neilga laika sazinājās un informēja par tās pieejamību, turklāt, par viszemāko cenu+piegādi starp citiem veikaliem. Nepilnas dienas laikā jau pirkums ir piegādāts (neskatoties uz to, ka atrodos 180km no Rīgas). A+
123
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском