3.6
Reitings: 3.6
Atsauksmes 152
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
Adrese
Dzelzavas iela 70, Rīga, LV-1035
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 152
1 ★ 2 5 ★  66%
rating 5 2015-01-14 ing***@inbox.lv
Esmu ļoti apmierināta ar sava pasūtījuma izpildi Tehnoland.lv, paldies! Tā kā pirmo reizi sadūšojos veikt pasūtījumu interneta veikalā, bija zināms satraukums. Trešdien pasūtīju veļasmašīnu,ceturtdien veicu apmaksu un jau sestdien no rīta zvanīja kurjers- prece bij piegādāta. Un ne jau Rīgā, bet Ventspilī!!! Ceru,ka prece kalpos labi.Paldies darbiniekiem,kas pacietīgi visu paskaidroja un iedrošināja veikt pasūtījumu.Daudz klientu Jaunajā gadā!
rating 5 2014-12-29 vit**
Доволен! Рекомендую! Удобно получать товар - есть стоянка, легко найти магазин. цены не самые низкие, но спокоен за гарантию(один раз пришлось пользоваться этой услугой) и происхождение товара. Бывает даже такое - что у них самое выгодное предложение, можно платить картой.
rating 5 2014-12-26 Sju**
Ātri, ērti, izdevīgi!
rating 5 2014-12-17 Sil** Nie** sil***@inbox.lv
Loti labs veikals ,kārtīgs ,ātri reaģē uz pasūtītāja vēlmēm.Piecas zvaigznes.Loti laba komanda.Paldies Jums un gaišus svētkus.
rating 5 2014-12-11 gun***@inbox.lv
Iepērkos šeit ne pirmo reizi. Cenas, piegādi ieskaitot, ir ĻOTI konkurētspējīgas. ZIBENĪGA komunikācija- šoreiz man atzvanīja 15 minūtes pēc pasūtījuma veikšanas. Bet piegādāja pāris dienas ĀTRĀK nekā tika solīts. Patīkama attieksme pret klientu- tas jauki.
rating 5 2014-11-21 jul***@inbox.lv
Отличный интернет магазин, быстро заказала, сама забрала пылесос уже на следущий день, все без сучка и задоринки! Молодцы!
rating 5 2014-10-09 kal***@mail.ru
Veikals super! Tādu pretīmnākšanu nebiju gaidījis! Esmu tiešām priecīgs par labo servisu un atsaucību! Iesāku visiem un lai veicas
rating 5 2014-10-09 ser***@inbox.lv
Это моя третья покупка в этом интернет магазине.Все заказы были выполнены быстро.Молодцы.
rating 5 2014-10-09 sha***@inbox.lv
Nu ko lai saka par šo veikalu, viss ir forši! Operatīvi atbildēja uz ēpastu un ātri nosūtīja rēķinu. Dzelžus saņēmu bez kavēšanās.
rating 1 2014-09-26 vid***@gmail.com
Viss bija labi, līdz saņemšanai. Pasūtījumu veikalā (Slokas) meklēja meklēja un atrast nevarēja, beigās izvilka no kaut kādas papīru un drazu kaudzes aiz galda. Preces kaste jau bija atvērta, kā vēlāk izrādījās, telefons apspeķots, austiņu nav, lai gan interneta video pie kastes atvēršanas tās vienmēr bija klāt. Respektīvi, kāds relefonu jau bija patestējis. Riebīgi, ja ņem vērā, ka telefons bija paredzēts kā patīkams pārsteigums citam cilvēkam.
rating 5 2014-08-06 dan***@inbox.lv
Быстро отвечают на запрос, товар соответствует, персонал компетентен и вежлив. Никаких нареканий нет.
rating 1 2014-08-04 fx***@inbox.lv
Очень странный и неадекватный магазин. Уже ВТОРОЙ РАЗ ЗА МЕСЯЦ, покупаю товар по хорошей цене, а они сообщают, что товар увы, закончился. Хотя на сайте висит сообщение что товар на складе доступен, и что цена действительна до конца дня! Как я понимаю это недобросовестная реклама/конкуренция, предлагать товар по привлекательной цене, которого нету в наличии. Такой дешёвый метод завлекать посетителей на сайт. Позор!
rating 5 2014-07-03 Vil** Mih**
Заказал мобильный телефон, через час смог забрать. Приехав в магазин - обнаружил, что привезли не того цвета что я хотел (сам при заказе не отметил), но без проблем быстро поменяли (хоть курьеру пришлось еще раз ехать на склад). Ну и вообще, при остальных заказах, всегда доброе, человечное отношение. Спасибо!
rating 5 2014-06-14 ge6***@inbox.lv
Сервис супер.Брал планшет, привезли на след.день,предложили сразу проверить на месте.Очень понравились работники. Родителям взял телевизор, также быстро привезли.Советую всем.Другие сайты для меня больше не существуют.Спасибо вам trhnoland,вы лучшие
rating 5 2014-06-09 sem***@inbox.lv
Miļš paldies! Konstatēju: tehnoland.lv labākais interneta veikals Latvijā! Pārdevēji vienmēr laipni un atsaucīgi, pasūtījumi tiek izpildīti laicīgi,precēm laba kvalitāte! Ļoti laba komunikācija ar klientu un es to novertēju! Turpināšu iepirkties tikai pie Jums. Ar cienu, N
rating 5 2014-06-07 kar***@gmail.com
Очень довольна! Заказала фен утром, сразу отзвонили, сообщили, что можно забрать - вечером уже забрала, персонал был очень вежлив - рекомендую!
rating 5 2014-06-06 art***@inbox.lv
Mana pieredze ir pizitiiva, nav ne vainas. No rīta sesdien pasūtiju mammai mikroviļņu krasni. Domaju ka labākajā gadījumā būs pirmdien. Jo brīvdienas. Bet piezvaniju pēc stundas, teica ka var nākt pakaļ. :) Laikam dažreiz jābūt pašiem mazliet pacietīgiem. BET Ja ļoti ātri vajag, var jau uzzvanīt un pajautat kad būs, pirms pasūtat.
rating 1 2014-05-23 rus***@latnet.lv
Briesmigs serviss...... Kapēc ? 1) Nedeļu čakarejā ar piegādi SAVĀ veikalā !!! labi tas nekas es ar mieru pagaidīt. 2) Prece no veikala plaukta, vismaz varēja notirīt traipus! labi tas nekas pats to izdarītu. 3) Pie pasūtišānas atzīmēju kā maksašu ar karti, veikalā man atteica, jo izrādas kā jāmaksa TIKAJ skaidrā naudā.....
Veikala atbilde
Paldies par Jūsu komentāriem. Ļoti atvainojamies, par radušos situāciju ,ka Jūsu pasūtījums netika savlaicīgi noformēts un par sagādātajām neērtībām. Šīs gadījums tiek izskatīts un izvērtēts, lai šādas situācijas neatkārtotos.Ceram uz turpmāko sadarbību!
rating 5 2014-03-28 inb***@inbox.lv
Ātri, laipni, pozitīvi. Highly recommended!
rating 1 2014-03-02 sar***@rambler.ru
Мои друзья купили в техноленде лелевизор LG. Очень довольны. Посоветовали мне тоже купить там этот телевизор. Но я решила сначала сьездить в магазин, на месте посмотреть(боюсь в слепую покупать). В магазине была разочарована. Во первых, продавец очень не приятен, не опрятен, грязная одежда и обувь, неприятный запах перегара и сигарет. Отговаривал меня от этого телевизора, говорил что этот тв очень плохой,то сони гараздо лучше.Я ничего не купила.
Veikala atbilde
Сармита, спасибо за Ваш комментарий! К сожалению, у нас нет Вашего номера телефона, могли бы связаться с нами по электронной почте - мы уже написали Вам. Заранее спасибо за сотрудничество, мы сделаем все, чтобы исправить ситуацию.
2345678
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском