3.4
Reitings: 3.4
Atsauksmes 94
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37127739030
Adrese
Sniķeres iela 29 k2, Rīga, LV-1067
Populārākās preces
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 94
1 ★ 2 4 5 ★  63%
rating 5 2021-01-15 kir***@gmail.com
Viss ok,iepriecinānājāt
Apmierināja piegādeApmierināja klientu servissPrece atbilst aprakstam
rating 5 2021-01-12 Мар** Вят** gir***@gmail.com
Огромный выбор товаров. Доставили диван за неделю. Огромное спасибо!
Apmierināja piegādeApmierināja klientu servissPrece atbilst aprakstam
rating 5 2020-12-11 sem***@gmail.com
Заказ доставили раньше на неделю. Хороший магазин, рекомендую. Виталий
Apmierināja piegāde
rating 1 2020-11-22 nel***@inbox.lv
Что Вы подразумеваете под оригинальной упаковкой? Обмотка целофаном? Которая при вскрытии рвется? Внесите изменение в описании товара на своем сайте, так и пишите, что товар сделан из ламинированной доски и при получении может не соответствовать своему описанию на картинке! Все интернет- магазины, с которыми я связывалась, идут навстречу своему клиенту, а Вам, лишь бы "втюхнуть"!
Neapmierināja piegādeNeapmierināja klientu serviss
Veikala atbilde
Добрый день. Под оригинальной упаковкой мы подразумеваем оригинальную упаковку и остсутствие следов монтажа. Смонтированная мебель трактуется как использованная и возврату не подлежит, тк возврат ее постащику или дальнейшая ее продажа невозможны. Это подробно написано в Правилах, с которыми Вы соглашаетесь делая заказ. Спасибо за отзыв и хорошего дня.
rating 1 2020-09-02 jul***@inbox.lv
Что можно ожидать от магазина, который придумал для себя такое в правилах: 5.2 Bonaselect.lv оставляет за собой право аннулировать заказ без объяснения причин до момента зачисления авансового платежа на расчётный счёт Bonaselect.lv.? " Кинут" в любой момент,когда им захочется.
Veikala atbilde
Добрый день, Юлия! Комментарии к Вашему заказу сделали невозможным его дальнейшую реализацию, поэтому Ваш заказ был отменён. Хорошего дня!
rating 1 2020-05-19 lil***@list.ru
Brīdinājums citiem pircējiem par maldināšanu preču noformēšanas brīdī kad notiek piegādes veida izvele. Tajā brīdī informacija par piegādes noteikumiem nav redzama un var radīt iespaidu, ka piegāde ir pieteikta un par to nav jāmaksā, bet izradas, ka pašiem pircējiem jāmeklē piegades cenas atsevišķā sadaļā. Droši vien mēs esam pieraduši pie labiem veikaliem, kad informācija par piegades cenām ir redzama uzreiz un nevajag tērēt laiku informacijas m
Veikala atbilde
Ja Jums nav nepieciešama piegāde, pasūtījuma noformēšanas brīdī Jūs spiežat uz pogu "Saņemšana noliktavā", ja ir nepieciešama - uz pogām "Piegāde pa Rīgu" vai "Piegāde pa Latviju". Ievadot adresi, Jums būs redzams piegādes cenrādis atbilstošiem Rīgas vai Latvijas rajoniem un pilsētām. Jūsu ērtībai ievietoti arī Latvijas Pasta, DPD, CDEK un Venipak piegādes servisu cenu kalkulatori. Jauku dienu.
rating 5 2020-04-24 Ann** Ovc**
Большой выбор товаров, хорошие цены, ответственные работники
rating 5 2020-03-13 ser***@inbox.lv
Заказывал секцию и комод. Товар пришёл в указанный срок, сервисом остался доволен. Спасибо, с уважением Сергей.
rating 1 2019-12-03 mr_**
2 mēnešu laikā pasūtījums netika piegādāts
Veikala atbilde
Paldies par atsauksmi un jauku dienu!
rating 5 2019-09-16 Ine** Ine**
Lieliska pieredze ar šo veikalu. Labas kvalitatīvas preces. Precīza piegāde. Gulta Inez standart eko āda vienkārši lieliska, karaliska.
rating 5 2019-03-19 Olg** Ost**
Ar visu apmierināti. Preču cenas patīkami zemākās nekā citiem pārdevējiem. Plašs modeļu un izmēru sortiments. Pieejami arī ražotāju katalogi. Uz Rīgu preces nogādāja nedēļu ātrāk. Ar kurjerdienestu (piegāde līdz Daugavpilij) arī esam apmierināti. Jau pieskatīju mēbeles nākamajam pasūtījām.
rating 5 2019-03-07 Agn** Dra**
Serviss ļoti labs un prece ātri piegādāta!
rating 1 2019-03-01 Dai** Pud**
Ļoti nepieklājīgi darbinieki! Kā jau citi ir minējuši, nelabo uz garantiju. Atsūta jau ar defektu preci un aizbildinās ka ne ko nezin. Redz ka pati vainīga ka uz ielas sniegā neesmu pakojusi un preci apskatījusi. Neņem arī atpakaļ, aizbildinoties ar to, ka prece ir personalizēta, kaut vai preci (gultu) nemaz bez auduma izvēles nevarēja pasūtīt. Detaļu nemainīs uz garantiju, jo pēc viņu domām es pati esmu izberzusi caurumus un sasmērējusi. Es ne
Veikala atbilde
Labdien. Paldies par atsauksmi
rating 5 2019-02-28 Dzi** Dau**
Piegāde precīza, uz jautājumiem atbild momentāni.Pasūtītās preces atbilst kvalitātei.
rating 5 2019-02-27 Dim** Rud**
Прекрасный магазин мебели. Один из немногих,где можно подобрать цвет обивки по своему вкусу, большое разнообразие цветов и материалов. Магазин работает педантично, точно в срок, приятное общение. Рекомендую!
rating 5 2019-02-25 Lie** Ger**
Ideāls serviss. Ļoti ērts veikals. Viss vienkārši un saprotami. Prece atnāca pat ātrāk, kā gaidīju. Paldies! Lai veicas!
rating 5 2019-02-22 Aig** Akm**
Paldies! Viss apmierināja! Tikai ilgāk bija piegāde jāpagaida!
rating 5 2019-02-06 kli***@inbox.lv
Отличный товар и сервис! Заказывала кровать. Доставили вовремя, вещь хорошая, но производитель ошибся и укомплектовал ее не теми ножками, что выяснилось только при распаковке. Написала в магазин о проблеме. Сотрудники связались с производителем, ножки привезли, мне их даже доставили к подъезду с курьером. Было неожиданно и порадовало такое чуткое отношение к клиенту. Когда понадобится еще мебель, буду только в Бонаселект покупать! :)
rating 5 2019-01-15 Dzi** Sko** dzi***@gmail.com
Ir ok
rating 5 2018-12-19 Jol** Sil**
SUPPER! Esmu ļoti apmierināta ar jūsu pakalpojumiem. Viss process no pasūtījuma pieteikuma, līdz namdurvīm un mēbeļu salikšanu bija vienkārši perfekts! Lai jums veicās arī tā strādāt turpmāk! Ar cieņu jūsu kliente.
12345
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском