1.1
Reitings: 1.1
Atsauksmes 72
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
27855000
Adrese
Rīga, Kr. Valdemāra 20, LV-1010
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 72
1 ★  78% 2 5
rating 2 2019-08-30 Ale** Lei** ale***@gmail.com
Заказ 10296. Товар был обещан через неделю, прождал в итоге месяц. При этом через месяц мне не смогли назвать даже оценку сколько ещё ждать. Ладно, понимаю, всякое бывает, проблемы с поставщиком... Решил отказаться, написал заявление на возврат. Обещали возврат в течении 2-3 дней, но реально вернули только через 11 дней после очередных напоминаний с угрозами. Полтора месяца потеряного времени. Но извинились, за это 2, а не 1.
Veikala atbilde
Уважаемый,клиент. Вы заказали CPU RYZEN ... который в данном периоде времени действительно оказался проблемным в доставке от поставщика. На рынке многие продавцы пострадали из-за срыва сроков по поставке данного типа товара.Мы вели с Вами коммуникацию и сделали возврат в положенный законом срок 10 дней. На 11-ый день Вы получили деньги,потому что разные банки. Спасибо за Ваше мнение. Мира и добра.
rating 1 2019-08-26 Roa** Gra**
Briesmīga apkalpošana.Pasūtījumu veicu piektdienā,pirmdien ar mani sazinās un informē ,ka 7darba dienu laikā tiks veikta piegāde uz mājām. Tai pat dienā epastā tieku informēts ,ka jau šodien paciņa būs.No vismaz 10x ko esmu zvanijis nekad neviens nepaceļ ,atzvana labi ja pēc 1h. Pārlika sūtīšanu uz trešdienu,bet nu jau man pašam būs jāiet uz Omnivu. Tad pārlikās uz piektdienu un tad jau uz nākamo pirmdienu.Beigās atskaita naudu atpakaļ,bez paskai
Veikala atbilde
Labdien, diemžēl, nevaram Jūs identificēt kā klientu, lai precizētu Jūsu vērtējumu. Lūdzam sazināties ar mums epastā: info@gipermarket.lv , atsaucoties uz šo komentāru, norādot pasūtījuma numuru un aprakstot pretenziju. Mēs vienmēr atbildam uz klientu zvaniem un zvana klientiem atpakaļ, ja mēs nevarējām uzreiz atbildēt. Mēs pārbaudījām zvanu sarakstu pēdējās 7 darba dienās - neatbildētu zvanu
rating 1 2019-08-21 Ser** Ser** ska***@gmail.com
сутки назад заказал флешку - заказ 010724 - ни ответа ни привета))) КОЛ!!! Жаль, что нет нуля!
Veikala atbilde
Уважаемый клиент. С нашей стороны есть и ответ, и привет, и выполнение заказа при согласии второй стороны. Очень жаль, что Вы отказались разговаривать с нами по телефону и бросили трубку. При таком подходе выполнить заказ нет возможности. С уважением, к Вашим эмоциям, магазин gipermarket.lv !
rating 5 2019-08-19 Vit** Sum**
Labs veikals,rekomendēju .
rating 5 2019-08-19 Oks** Kov** vit***@gmail.com
Спасибо Вам большое за консультацию и оперативную доставку !!!
rating 2 2019-08-05 edg** l rie***@gmail.com
GIPERmarket! Mans gar zemi...
Veikala atbilde
Vārds GIPER nozīmē VAIRĀK ! Vairāk kvalitātes, vairāk uzcītības, vairāk klientu uzmanības. Vairāk kvalitātes un labāku cenu. Mēs strādājam ar fiziskām un juridiskām personām. Ne visi to dara. Tātad mums ir vairāk pakalpojumu. Paldies, ka piešķīrāt mums 2. Tas ir vairāk nekā 1.
rating 1 2019-07-22 b49***@urhen.com
Krāpnieki tas nav interneta veikals, bet mārketinga aģentūra. Neatgriež naudu
Veikala atbilde
Cienījamais klients. Diemžēl, neizdevas identificēt Jūsu personu un pasūtījumu. Lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni vai e-pastu, lai mēs varētu atrisināt problēmu. Mēs pārbaudījām visus grāmatvedības datus un noskaidrojām, ka pašlaik visas saistības pret klientiem tika izpildītas savlaicīgi. Ar cieņu, gipermarket.lv !
rating 4 2019-07-12
Nopirku mob.telefonu s10. Pasutijumu piegade kavejas vienas dienas laika. Bet tomer viss bija labi.
rating 5 2019-07-11 Вик** Бел**
Ātra piegāde, laba komunikācijas. Viss super!
rating 1 2019-07-10 sca***@mail.ru
Сами себе отзывы пишите. Забавно ))
Veikala atbilde
Отзывы нам пишут благодарные клиенты. С уважением ко всем клиентам и к Вам, gipermarket.lv !
rating 1 2019-07-09 Jan** Ber**
PVN mazgātāji! Uzmanieties.
Veikala atbilde
Cienījamais konkurents! Lūdzu, nosūtiet mums Jūsu kontaktus, lai mēs varētu iesūdzēt Jūs tiesā par apmelojumu. Mūsu firma strādā jau 10 gadus. PVN mazgātāji strādā tikai 3 mēnešus. Veiksmi Jums jūsu „biznesā”! Jūs laikām ļoti labi ziniet par ko rakstāt. Ar cienu, komanda gipermarket.lv!
rating 5 2019-06-26 Git** Kol**
Biju pasūtijusi velosipēdu no gipermarket.lv, solija man piegādāt 3 dienu laikā, taču velosipēds jau bija pie manām mājas durivīm 2 dienu laikā. Atsauksmi rakstu, jo esmu daudz pasūtijusi no interneta veikaliem, un, diemžēl, pieredze ir bijusi bagāta ar dažādiem starpgadījumiem. Protams, pasūtot no interneta veikaliem, ir jārēķinās ar to, ka kaut kas var aizkavēties. Tāpēc vienmēr ir patīkami, ja kāds negaidīti pārsteidz ar ātru un labu servisu.
1234
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском