4.6
Reitings: 4.6
Atsauksmes 76
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
27525227
Adrese
Rīga, Klusā iela 17A - 24, LV-1013
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 76
1 5 ★  92%
rating 5 2015-01-22 nor***@inbox.lv
Viss notika zibenīgā ātrumā,pasūtīju preci,pazvanīja no veikala un otrā dienā prece ir klāt!!!Iesaku!!! Paldies!!!
rating 1 2014-08-28 tom***@inbox.lv
Pasūtiju Sony xperia z2(white).Aizgāju viņu nopirkt,izrādījās,ka nāk UK versija ar lādētāju.Iedeva man no UK uz EURO pāreju,aizgāju mājās un izrādījās ,ka nebija īstā pāreja. :D Nesaprotu ,kāpēc sludinājumā nav pateikts ka ir UK modelis?
Veikala atbilde
Cienījamais Rolis123. Ļoti žēl, ka Jūs nepiezvanījāt uz veikalu. Šo problēmu varēja atrisināt 1 minūtes laikā. Lai savienotu UK lādētāju ar adapteri, vajadzēja pabīdīt adaptera 3 kāju uz augšu. Cerot uz turpmāko sadarbību. Ar cieņu tehmarket.lv komanda.
rating 1 2014-08-21 rai***@inbox.lv
Pasūtīju planšetu, bija rakstīts- ir noliktavā. Nākamajā diena man piezvanīja, pateica, ka šobrīd nav noliktavā, piedāvāja nopirkt citu, dārgāku, atteicos jo izvēlējos tieši šo modeli. Teca, ka jāgaida, nākamnedēļ būs un viņi atzvanīs. Pagāja vairāk par nedēļu, ne iņas-ne miņas - zvanu pati. Tur saka, ka mums nav un vairs nebūs un atkal piedāvā pirkt citu, dārgāku. Vairs te neko nesūtīšu un citiem arī pateikšu, ka nav vērts.
Veikala atbilde
Cienijamā Anny. Ļoti žēl, ka mēs nevarējām Jums palīdzēt nopirkt planšetdatoru. Preces esamība ir atkarīga no tā, ko piedāvā piegādātājs uz doto momentu. Piedāvāt Jums jaunāko un dārgāko modeli sanāca tāpēc, ka citi varianti uz doto momentu nebija iespējami, bet augstākminētais bija noliktavā. Cerot uz turpmāko sadarbību. Ar cieņu tehmarket.lv komanda.
rating 5 2014-08-20 Ali** Lie**
Sazinājos ar veikalu caur e-pastu. Atbilde bija ātra. Noskaidroju sevi interesējošās detaļas un devos pirkt telefonu. Viss apmierināja izņemot to, ka nevar norēķināties ar bankas karti. Citādāk viss labi - personāls druadzīgs, ļāva aptaustīt telefonu un pamēģināt kā darbojas.
rating 4 2014-08-13 Jur** Ben** Rud**
Lieliski,viss bez aizķeršanās laikā tika saņemts. Vienīgi kāds jau bija aplūkojis kas telefona kastītē iekšā , varbūt tas bija drošibas nolūkos :)
rating 5 2014-07-15 elm***@inbox.lv
Visātrākā apkalpošāna un serviss, kādu ir nācies redzēt kādā interneta veikalā. Varēja jau no paša rīta operatīvi sazvanīt un noskaidrot visus interesējošos jautājumus un pie reizes pasūtīt un jau pusdienlaikā izņemt pasūtījumu veikala birojā. Apkalpošanas laiks - apm 2.5h. Saņemot telefonu turpat veikalā bija iespējams iegādāties arī nepieciešamos aksesuārus (auto lādētāju, aizsargplēvīti ekrānam un maciņu). Ļoti iesaku!
rating 5 2014-07-06 Rin** Zva**
Ļoti labs serviss. Desmit minūtēs pēc pasūtījuma veikšanas jau piezvanīja darbinieks un apstiprināja pasūtījumu, un 2 dienas pēc rēķina apmaksas telefons jau bija pakomātā. Iesaku veikalu arī citiem!
rating 5 2014-06-26 bir***@inbox.lv
Ļoti laipns un galvenais zibenīgs serviss! Telefonu pasūtīju ceturtdien ap plskt. 11 un viss notika tik zibenīgi, ka jau piektdien ap plkst. 14 Jēkabpilī izņēmu savu telefonu no post47 pakomāta!
rating 1 2014-05-15 oks***@rambler.ru
сегодня позвонил мне сказали товар есть на складе . Eхал через весь центр города ,приезжаю и тут мне говорят ой извените я забыла вам сказать телефона нет надо заказывать время ожидания 3 недели . когда я звонил почему нельзя сказать что телефона нет?а говорить приезайте ваш заказ готов ?
rating 5 2014-04-13 via***@gmail.com
Покупаю уже второй телефон в этом магазине, всем очень довольна.... Быстрое обслуживание и хороший сервис.. Всем советую :) Спасибо..
rating 5 2014-04-10 ilo***@inbox.lv
Ocenj dovoljna pokupkoj, a samoje glavnoje boljwe vsego udivil serviss. Bukvaljno cerez 3 minuti posle otpravlenoj zajavki na telefon mne otzvonili, cerez cas ja polucila svoj telefon. Prosto zamecateljno, vsem sovetuju.
rating 1 2014-02-12 nas***@inbox.lv
Люди, не заказывайте в этом так называемом магазине ничего, коснись чего...ремонта по гарантии например, всё, труба.... лучше не рисковать....они будут вас игнорировать, обещать перезвонить...и всё в таком духе, это бесстыжие люди там работают, точнее видела одного только мужичка, если его можно так назвать.... Совести нету!!!!!!!!!! Ranj6e adress bil www.hypermarket.lv Kinul etot magazin mnogo ljudej,teperj smenil nazvanije na tehmarket.lv
Veikala atbilde
Уважаемая nasijka прежде чем писать клевету разберитесь в каком магазине вы покупали... Т.к. у нас мужички вообще не работают, а только девушки..... С магазином hypermarket нас объединяет только концовка "market". Поэтому просьба не вводить вашей ложью в заблуждение других людей... Коллектив TEHMARKET.LV
rating 5 2014-01-16 eli***@inbox.lv
Помогли оформить заказ, всё сделали быстро и оперативно. Хорошее обслуживание, самые лучшие цены, я довольна! Спасибо! Рекомендую!
rating 5 2013-12-09 lar***@inbox.lv
Пользовалась услугами этого магазина три раза. Цены лучшие по городу...а больше всего порадовало обслуживание и быстрота исполнения заказа.
rating 5 2013-12-05 and***@wellman.lv
vAKADIEN NOPIRKU TELEFONU,VISS IR LOTI LABI UN LABS SERVISS,APKALPOSANA
rating 5 2013-12-04 lud***@inbox.lv
Спасибо! Очень довольна!! Заказала днём, сразу позвонили и вечером уже забрала товар.
1234
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском