Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`178
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`178
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 2 2016-11-11 Nik** Tep** nik***@gmail.com
Магазин ничем не выделяется от аутсайдеров рынка. Проблемы с обратной связью и с информацией. Заказав товар предварительно убедился о его наличи сказали будет через неделю(это было важно так как покупал в подарок). В итоге оплатил счёт в тот же день и стал ждать, через 5 дней мне звонят и говорят что товара нет на складе и ждать 2 недели. Спасибо, что хоть деньги вернули, пришлось идти в РД покупать.
Veikala atbilde
Добрый день, Никита. Очень извиняемся за сложившуюся ситуацию. К сожалению такое случается, когда ждем привоз товара, но поставщик нас не информирует заранее, что товар закончился и не доступен, по этому Вам сообщили о том, что товар не доступен только через 5 дней. Надеемся на Ваше понимание и позитивное сотрудничество и в будущем.
rating 5 2016-11-10 gun***@gmail.com
Prece ok. Cena varētu būt nedaudz mazāka, bet to kompensē bezprocentu līzings ko iespējams noformēt arī attālināti. Esmu apmierināts un iesaku citiem.
rating 5 2016-11-10 Kār** Kri** kkr***@gmail.com
Lieliska un ātra apkalpošana kā arī piegāde. Par visu tiec informēts. Un draudzīgas cenas.
rating 1 2016-11-10 mār** spi** mar***@gmail.com
Iegadajos preces lizinga solija piegadi pec 2vam dienam nesanemu gala rezultata apala nedela + 29.99 eur piegade! Pasutiju sievai uz kazu jubileju mob.telefonu izradas nedarbojas ekrans brakis bojats digitaizeris + SIM karti nelasija!!! Garantiju atsaka!!! Kur Taisniba!? MEISTARAM KAUNS!!! Remonts manas vainas del 86 eur super servis sanak tisi esmu sabojajis preci!!! Prozektorus pasutiju ar kustibu sensoru atnaca citi bez kustibu sensora
Veikala atbilde
Labdien Mārtiņ, ar Jums sazinājāmies un situāciju paskaidrojām. Ļoti ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē. Vēlreiz atvainojamies par sagādātām neērtībām.
rating 5 2016-11-09 Em emi***@gmail.com
Strādā ļoti ātri un labi. Pēdējos pāris pirkumus pakomātos piegādā dienu ātrāk nekā solīts.
rating 3 2016-11-08 Lau** Grī** lau***@gmail.com
Lai piegādātu preci uz Statoil, 1a.lv ir ļoti aktīvi, taču, lai izskatītu garantiju un atdotu naudu par brāķētu preci, nekur nesteidzas. Pēdējo reizi šeit kaut ko pasūtu, daudz ērtāk ir 220.lv. Šajā interneta veikalā gan garantija tiek izskatīta ātrāk, gan arī ir dažādi klientu bonusi.
Veikala atbilde
Labdien, Laura. Ļoti atvainojamies par ilgu garantijas izskatīšanas terminu, diemžēl ir gadījumi, kad šis termiņš ieilgst dēļ servisa centra noslogotības, vai gadījumos, kad remontam ir jāgaida detaļas no ārzemēm. Ar Jums sazinājāmies arī telefoniski un paskaidrojām situāciju. Ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 2 2016-11-08 Nat** Mik**
Цена, конечно, самое приятное, но на этом приятное заканчивается. Лизинг мне не дали, потому что я не выслала в биг банк выписку со своего счёта, которую у меня никто не запрашивал. предложили кредит от айздевумс. я решила оплачивать всю стоимость товара сама на месте. Так вот за расчёт картой с меня взяли ещё 3.72. На каком оснавании - понятия не имею. На сайте такой инфо нет. Перечечслением, сказали платить нельзя!
Veikala atbilde
Добрый день, Наталья. Очень извиняемся за случившуюся ситуацию, с Вами связались по телефону и пояснили ситуацию. Надеемся на Ваше понимание и позитивное сотрудничество и в будущем.
rating 5 2016-11-07 Dze**
Pēdējo divu gadu laikā 1a.lv esmu iztērējis virs 2000€ (14 atseviški pirkumi, kopā 30 preces). Līdz šim vēl nav bijis nevienas aizķeršanās ar piegādi (reizēm pat ātrāk saņemu) vai problēmu ar pašām precēm vai to iegādi! Liels paldies par lielisku servisu!
rating 5 2016-11-04 kai***@gmail.com
Заказывал детское автокресло в Даугавпилс. Всё прошло быстро и профессионально. Кресло прибыло уже на третий день (даже раньше запланированной даты). Прекрасный сервис — заслуженные пять звёзд!
rating 5 2016-11-04 Ane**
Labs serviss un kvalitāte.
rating 5 2016-11-03 Aij** Rus**
ļoti labi
rating 5 2016-11-03 vd***@atech.lv
Lielisks veikals. Vienmēr pasūtīt šeit preces. Teicams serviss. Vladimir
rating 5 2016-11-02 jan***@rambler.ru
Полностью удовлетворён сервисом. Цены в отдельных сегментах могли бы быть демократичнее
rating 5 2016-11-02 Vik** Kat**
Labs veikals
rating 5 2016-11-02 Elī** Ogs** eli***@gmail.com
Skaidra un godīga attieksme pret klientiem, ātra pasūtījumu izpilde, ļoti patīkami iepirkties un sadarboties! 3 pirkumi, problēmu nav bijis, esmu ļoti apmierināta.
rating 5 2016-11-02 dan***@inbox.lv
Ļoti laba apkalpošana un ātra piegāde. Paldies!
rating 1 2016-11-02 Stu** Ait** neo***@gmail.com
lai iebrauktu pēc lielgabarīta preces- jābrauc zem "ķieģeļa"-stāvieta ielas malā vienmēr pilna. Piespiedu kārtā-Pasūtījuma apstrādes apkalpošanas maksa-0.99% apmērā no pasūtījuma summas. PAPILDUS UZSPIESTAS IZMAKSAS-kuriem pasūtījumiem ir, kuriem nav ? vai atgriežot preci tiek atgriezta arī pasūtījuma aptrādes maksa ??? mājas lapā soļos pirms pasūtījuma veikšanas par šo nav info.
Veikala atbilde
Sveiki. Piedāvājam pircējiem piebraukt ar mašīnu pie pašas noliktavas, lai būtu ērtāk iekraut lielgabarīta preces, ja pircējam nav iespējas izņemt lielgabarīta sūtījumu pie mums, tad piedāvājam arī kurjera piegādi līdz mājām, kā arī papildus krāvēja pakalpojumu, lai uznestu preces dzīvoklī. Kā arī vēlamies atzīmēt, ja pasūtījuma apmaksu izvēlas ar pārskaitījumu, papildus maksa netiek piemērota.
rating 5 2016-11-01 Edv** Ver** ale***@gmail.com
Pasūtīju un iegādājos Wacom Intuos grafisko planšeti. Pasūtījuma apstrāde notika ļoti ātri, kvalitatīva un tehniski moderna saziņa un komunikācija ar klientu gan pa e-pastu, gan sms veidā, gan verbali pa telefonu. Piegāde notika vēl ātrāk - vienu dienu ātrāk nekā gaidīts! Liels paldies, iepirkšos vēl!
rating 1 2016-11-01 Agr** Sku** agr***@gmail.com
Profilā norādītas preces paredzētais piegādes laiks un status netbilst reālajai situācijai.
Veikala atbilde
Labdien, Agri. Diemžēl pasūtījuma izpildes termiņš var mainīties dēļ vairākiem faktoriem, tas varbūt laiks, kamēr saņemam naudas pārskaitījumu no citas bankas, vai līzinga izskatīšanas laiks, kas var ilgt līdz vienai diennaktij. Atvainojamies ja sagādājām kādas neērtības, ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 5 2016-10-31 And** Laz**
Ļoti ātra piegāde
101102103104105106
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском