Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`178
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`178
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 5 2015-12-23 Mod** Muc** mod***@inbox.lv
Paldies par jauko un operatīvo apkalpošanu. Priecīgus svētkus.
rating 1 2015-12-23 edv***@inbox.lv
Nožēlojami. Nedēļu nekādas ziņas no veikala pēc sūtījuma apmaksas. Kad jautājam kas par vainu, izrādās kāda prece nav noliktavā,kaut veikalā rakstīts, ka ir. Interneta lapas operatoram vaicājot, cik ilgi jāgaida prece līdz būs, saņēmām atbildi uzgaidiet.tā arī nesagaidījām. Nākamjā dienā rakstot, lai atgriež naudu par to preci, kuras nav un piegādā līdz svētku sākumam, saņemam atbildi LABI.Ne naudas, ne sūtījuma.Ja nav noliktavā, tad norādiet to!
Veikala atbilde
Sveiki. Diemžēl nevaram Jūs identificēt kā klientu, lai komentētu Jūsu minēto problēmu ar pasūtījuma izpildi. Lūdzu sazinieties ar mums uz info@1a.lv e-pastu, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu radušos situāciju.
rating 1 2015-12-23 wol***@inbox.lv
Lai negaidītu rindā 1A ofisā, preci pasūtīju ar piegādi, norādot vēlamo dienu un laiku. Diemžēl prece piegādāta netika, netika saņemta arī nekāda informācija par kavēšanos vai citu piegādes datumu. Ļoti nepatīkama pieredze!
Veikala atbilde
Sveiki, Jūsu pasūtījumam ir paredzēta piegāde šodien no 18-22 :) Atvainojamies, ja sagādājām kādas neērtības.
rating 5 2015-12-22 gun***@tvnet.lv
Augstā līmenī. Iesaku.
rating 1 2015-12-21 bet***@inbox.lv
Paldies, bet vairs nē!
Veikala atbilde
Sveiki, Arnold. Priecāsimies, ja precizēsiet mums situāciju, kas Jūs neapmierina mūsu darbā, sazinoties ar mums. Mēs pastāvīgi uzlabojam un pilnveidojam mūsu klientu apkalpošanas sistēmu, lai arvien vairāk klienti būtu gandarīti ar pirkumu mūsu internetveikalā, un pozitīvi novērtētu mūsu darbu. Ļoti ceram uz pozitīvu sadarbību ar Jums arī nākotnē. :)
rating 5 2015-12-21 jur***@inbox.lv
Самый лучший и любимый инт-т магазин нашей семьи.Всегда быстрое и качественное обслуживание. Большое спасибо за Вашу работу!
rating 1 2015-12-21 dim***@gmail.com
Берут дополнительно 1% с суммы непонятно за что. Отписываются "необходимостью обработать заказ". В итоге сумма заказа превышает указанную стоимость на данном портале, что противоречит правилам salidzini.lv Будьте бдительны.
Veikala atbilde
Добрый день, Дмитрий. Спасибо за Ваш комментарий. Хотим отметить, что мы призываем клиентов оплачивать заказ перечислением, что также удобно, как расплатиться наличными деньгами или картой. Выбрав вид оплаты - перечисление, никакая дополнительная плата не применяется к заказу. :)
rating 1 2015-12-21 zim***@gmail.com
Neiesaku nevienam iegādāties preces šinī veikalā, preču saņemšana ofisā 2stundas jāgaida rindā !!!!!!!! Murgs!!!!
Veikala atbilde
Sveiki, Irēna. Pirmssvētku laikā rindas mūsu birojā tik tiešām ir, un tāpēc mēs aicinām klientus izmantot piegādi. Piedāvājam arī dažādas akcijas, atlaides kodus uz konkrētiem piegādes veidiem, lai pasūtījumu saņemšana būtu vēl izdevīgāka. Ļoti ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē :)
rating 1 2015-12-19 mar***@inbox.lv
Даже не думайте покупать в этом магазине,товар особенно сейчас , без доставки товара, в очереди на получение стоять придется 1,5-2 часа ( понятно что праздники ), но в сентябре забирала телефон ждала полчаса и по ошибке сообщили что заказ готов ,а в итоге его не нашли на складе приезжала второй раз, с парковкой проблема тоже. Для сравнения не любимый мной 220lv сейчас пред новым годом никаких очередей.
Veikala atbilde
Добрый день! Спасибо за Ваш комментарий, желаем отметить, что очереди в предпраздничное время действительно есть, по этому призываем использовать доставку, предлагаем несколько вариантов доставки. Очень извиняемся за предыдущий случай, когда по ошибке Вам сообщили, что заказ готов, в течении этого времени ввели значительные улучшения в системе, что на данный момент исключает подобные случаи.
rating 4 2015-12-19 Art** Nik** nik***@gmail.com
Par pašu apkalpošanas kvalitāti sūdzību nav :) Pirmo reizi pasūtiju preci - saņēmu pēc 1/2 diennankts. Pats apstulbu, no tā, cik operatīvi viss notiek :) Taču nākamajā pirkumā vēloties iegādāties vairākas preces ar atzīmi "Ir noliktavā", nedaudz vīlos. Pasūtijumu veicu ar tik pat lielu azartu, taču beigās - kamēr i-veikals veica pasūtījumu pie piegādātja, kamēr pasūtījuma apstrāde u.t.t - preci saņēmu tikai pēc nedēļas :/ Bet tā - viss OK :)
rating 3 2015-12-17 Mar** Cel** m.c***@gmail.com
2,96 vai tamlīdzīgi - Pakalpojuma apstrādes maksa, nu tas ir smieklīgi. Pēc preces apmaksas veikalā, man izskaidroja, kas tas ir. Bet to vajadzēja darīt preces pasūtīšanas brīdī. 3eiro dēļ man nav grūti apmaksāt preci caur ibanku. Otrkārt, pārdevējām - nu nav smuki lasīt telefonā messidžus kamēr klients gaida, nu es 3minūtes pagaidīju, man nekas nenotika, bet smuki tas nav.
Veikala atbilde
Sveiki, Mārtiņ. Par pasūtījuma apstrādes apkalpošanas maksu informējam pasūtījuma anketā 3. solī, kad pircējs izvēlas attiecīgo apmaksas veidu, kā arī mājaslapas lietošanas noteikumos, kuriem pircējs piekrīt 2. noformēšanas solī. Ļoti atvainojamies darbinieka vārdā par situāciju klientu apkalpošanas centrā.
rating 1 2015-12-16 Agn** ex. Agl**
Prece mājaslapā norādītajā piegādes laikā pat nav saņemta pašu veikalā. Mājaslapā maldinoša informācija par to, ka prece ir noliktavā. Kā izrādās, tas nozīmējot, ka prece esot pie vairumtirgotāja. Apsolītajā piegādes datumā prece pat vēl nav nodota piegādātājam, kur nu vēl piegādāta. Izskatās, ka pasūtījumu saņemšu līdzīgi kā no Ali express - pēc diviem mēnešiem. Uz neērtiem uzdotajiem jautājumiem darbinieki mājaslapas čatā neatbild.
Veikala atbilde
Labdien, Agnese. Ļoti atvainojamies par radušos situāciju ar pasūtījuma piegādi, kas kavējas. Jūsu sūtījums rīt tiks piegādāts uz izvēlēto DPD pickup paku bodi. Ļoti ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 5 2015-12-16 Ilz** Bir** ex. Leg**
Paldies, ērti apskatāma mājas lapa. Viegli atrast to ko meklē un tas kas ir parādīts mājas lapā reāli arī ir nopērkams, nav tā ka paziņo pēc nedēļas piedodiet prece ir izpārdota. Paldies Jūsu komandai. Esmu ļoti apmierināta.
rating 5 2015-12-16 Nor** EN, DE, RU tul**
Piegādāja vēl ātrāk nekā solīts! Nebija kur piesieties!
rating 5 2015-12-15 Mar** Mez** mar***@gmail.com
Lielisks serviss un operatīva preču saņemšana. Birojs ērti pieejamā vietā un ar labi organizētu klientu apkalpošanu. Līdz šim iegādāto preču kvalitāte ir lieliska. Palides!
rating 3 2015-12-15 Aiv** Ešm**
Pieļauj kļūdas
Veikala atbilde
Sveiki, Aivar. Paldies par Jūsu komentāru. Ar Jums sazinājāmies un atvainojāmies par radušos situāciju ar pasūtījumu. Ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē :)
rating 5 2015-12-15 Ing** Gal**-Vas**
Malači :), paldies!
rating 5 2015-12-15 Aiv** Dze** aiv***@gmail.com
Много лет пользуясь,проблем небыло
rating 5 2015-12-15 Evi** Sam**
Paldies! Esmu apmierināta ar Jūsu uzņēmuma darbu, preces piegāde noritēja bez aizķeršanās, kā klientam tas ir ļoti ērti, jo atliek tikai izvēlēties preci, par pārējo Jūs parūpējāties. Evija
rating 1 2015-12-13 Mik** E akm***@gmail.com
Apkalpošana un cenas apmierina, bet kāpēc pie ~600€ pasūtījuma vēl ir jāietur 0.99% par pirkuma apstrādi? Vai tiešām jums liekas, ka atstājot šādas summas jūsu veikalā, nebūtu jānāk pretī klientiem neieturot šos procentus?
Veikala atbilde
Sveiki, pasūtījuma apstrādes apkalpošanas maksa var tikt piemērota pasūtījumiem, kur nepieciešama papildus norēķinu apstrāde. Pasūtījumiem, kuri tiek apmaksāti ar pārskaitījumu, apstrādes apkalpošanas maksa netiek piemērota.
128129130131132133
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском