Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`178
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`178
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 1 2014-03-14 Jān**&Līg** Kār**
Strādā ātri, bet mājaslapā prece parādījās lētāk, vēlējos preci par lētāko cenu, bet nedeva, par kādu cenu pasūtīju par tādu tikai jāpērk. Ja vēlos lēto cenu, tad jāgaida sazin vēl cik dienas, kaut prece ir uz vietas. Terrible.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu komentāru. Atvainojamies par radušos situāciju un pārpratumu.
rating 2 2014-03-11 ceb***@minicredit.lv
Юридические лица, будьте осторожны совершать покупки в 1a.lv потому, что в случае чего, у вас не примут возвращаемый товар. Если, всё-таки купить необходимо именно у этого продавца, перед совершением оплаты подробно оговорите вопросы связанные с правом возврата товара в 14-ти дневный срок.
Veikala atbilde
Добрый день. Независимо от того если Вы товар приобрели в 1a.lv или в любом другом магазине, к сожалению на юридические лица не относятся те же самые права как и на физических лиц. Закон о защите прав потребителей установил, что юридическое лицо не считается потребителем, по-этому не могут претендовать на те же самые права что у физических лиц. :)
rating 5 2014-03-10 val***@inbox.lv
Неоднократно покупал в этом магазине. Сейчас с интервалом в неделю купил чайник и фен. Качество обслуживания и оперативность, как впрочем и всегда в этом магазине на высоте. Заслуженные 5 баллов.
rating 5 2014-03-07 Kam** Lan**
Šis jau ir kāds trešais vai pat ceturtais pirkums interneta veikalā 1a.lv. Varu teikt tikai to labāko - ātra atbilde, pozitīva un laipna komunikācija, atasucīgums un ērta un savalicīga preču piegāde. Iesaku visiem izmantot 1a.lv veikalu, ja vēlaties būt droši par preces kvalitāti un labu servisu.
rating 5 2014-03-06 dar***@inbox.lv
Ātri, operatīvi, informatīvi. Un pats galvenais uzticamība. Salīdzini.lv var atrast arī daudz ko lētāku, bet tomēr dažus eur piemaksāt un zini, ka prece būs gan kavlitatīva, gan tai klāt būs garantija.
rating 5 2014-03-06 Evi** Pet** dzi**.Spo**
Ļoti ātra piegāde un galvenais, ka pirkumam virs 100 eiro piegāde bezmaksas visā Latvijā! (piebraucu mazpilsētā pie benzīntanka un saņēmu) Atsaucīgs un pozitīvs puisis atbildēja uz visiem jautājumiem, kuri varbūt arī bija muļķīgi... Iesaku visiem! ;)
rating 5 2014-03-05 Ģir** Mār**
Labs veikals un ātra piegāde,esmu jau iepircies vairākas reizes.Ātri atskaita naudu ja prece ir izpirkta.Prieks iepirkties jūsu veikalā.
rating 5 2014-03-05 dem***@inbox.lv
Очень давольна товаром!!!Большое спасибо www.1a.lv супер магазин, замечательные продавцы!!!
rating 5 2014-03-05 Rai** Rob**
Viss bija lieliski. Atsaucīga un ātra pasūtījuma apstrādē, Kvalitatīva prece un tās izsniegšana.
rating 5 2014-03-01 vaf***@gmail.com
Магазин супер, советую! И ещё, что бы в очереди не стоять, оплачивайте лучше сразу через интернет!
rating 5 2014-02-28 Pēt** Kār**
Viss baigi labi. Veikals darbojās ļoti ātri un saņemt paku caur DPD arī bija ļoti ērti, tik žēl ka Ķīpsalas oficiālajā DPD paku bodē / automazgātuvē mans cietais disks mētājās uz zemes. Tanī brīdī ļoti saskumu, jo pat viens spēriens būtu pietiekošs cietajam diskam, bet viss beidzās laimīgi.
rating 4 2014-02-28 ige***@gmail.com
Почти все гладко - только один обещанный звонок потерялся. Доставка через DPD Paku Bode - очень удобная.
Veikala atbilde
Добрый день. Cпасибо за Ваш комментарий!:)
rating 5 2014-02-27 edg***@gmail.com
Отличный магазин! Делаю покупки не первый раз, сотрудники всгда работают оперативно и заказы доставляются вовремя! В этот раз покупал монитор, товара не было в наличии сразу, но доставили в обещанные сроки и уведомили о том, что заказ готов через смс и на и-мэил. Буду делать покупки и впредь, и рекомендовать своим друзьям, как интернет магазин, которому можно доверять.
rating 3 2014-02-22 tex***@inbox.lv
Preci saņēmu Paku bodē,ok, bet bez dokumentiem-pavadzīmes. Tad rakstiski lūdzu pa e-pastu atsūtīt parakstītu skanētu preču pavadzīmi-dokumentu..gaidu jau kopš 2013.gada jūlija.
Veikala atbilde
Sveiki. Vai varam palūgt sazināties ar mums uz info@1a.lv - atsūtiet lūdzu savu pasūtījuma numuru (vai arī vārdu, uzvārdu), lai varam noprecizēt situāciju? Jebkurā gadījumā - standartā uz DPD Paku Bode nesūtam nekādus dokumentus, jo šo pakalpojumu var izmantot tikai fiziska persona ar pārskaitījumu un attiecīgi Jūsu maksājuma uzdevums un mūsu rēķins arī kalpo kā maksājumu apliec. dokuments.:)
rating 1 2014-02-19 vas***@gmail.com
Покупал не раз в этом магазине,но в этот не повезло - телек оказался с дефектами.Вернул,сказали проверят и через неделю перезвонят, прошло 2 недели, звонка нету.Позвонил сам,мне говорят,что ответа от сервиса нету.Только после того как сказал, что по закону они обязаны в течении 10 дней дать ответ,мне перезвонили и сказали, что я могу опять заказать эту же модель или на эту сумму что-то еще.Телек стал дешевле,разницу должны вернуть за 7дней.Жду...
Veikala atbilde
Добрый день. Связались с Вами и ситуацию с приобретенным товаром решили. Переплаченную сумму Вам перечислим в ближайшие дни, извиняемся за предоставленные неудобства.:)
rating 3 2014-02-11 zhi***@inbox.lv
Grūti labi vērtēt veikalu, kur nopērkot preci, tā uzreiz ir jāaatgriež uz garantijas remontu. Tas būtu pieņemami, jo tehnika ir tehnika, tikai interesanti, ka saņemot no garantijas remonta, tā atkal ir jāatgriež remontā, jo novēršot bojājumu neviens nav iedomājies pārbaudīt vai darbojas. Palūdzu atgriezt naudu, bet te atkal pārsteigums - jāgaida mēnesis līdz atgriezīs naudu! Būtu forši, ja privātpersona varētu iepirkties ar 30d. pēcapmaksu!
Veikala atbilde
Paldies par Jūsu komentāru. Diemžēl servisu nodrošina ražotāja ierādīts servisa centrs, tāpēc jāatvainojas mums viņu vietā, ja prece tikusi atgriezta ar līdz galam nenovērstu defektu un Jūsu sniegtā informācija mums palīdzēs uzlabot viņu darbu. Par naudas atgriešanu - norādītais termiņš ir maksimālais likumā noteiktais, taču vienmēr cenšamies atgriezt ātrāk.:)
rating 5 2014-01-29 ded***@gmail.com
'+'Labakis weba dizains u.t.t, zemakas cenas, liels iespeju klasts, atrs servis. '-'Nezinu kas noticies bet kontakt servis mazliet klibo, vairak minusu nava. "Loti labs veikals, biju mazins kad iegadajos savu pirmo laptopu un viss bij OKEY!... Tagat gaidu savu nakamo preci tabletu itka piekdien bus ^^"
rating 5 2014-01-24 Aiv** Sal**
Ļoti laba apkalpošana, kā arī piegāde.
rating 5 2014-01-24 Kār** Rūt**
Vēlējos atzīmēt sevi kā apmierinātu patstāvīgo klientu. Katru reizi kā iepērkos šajā veikalā, tad zinu, ka prece man vienmēr pienāks norunātā laikā un bez aizķeršanām. Paciņas vienmēr tiek nogādātas neskartas. Atsaucīgs uzņēmums, vienmēr atbild uz man interesējošiem jautājumiem. Liels pluss veikalam - bezmaksas piegāde visā Latvijā. Visi kas vēl nav klienti, noteikti rekomendēju www.1a.lv .
rating 1 2014-01-23 str***@inbox.lv
Veikals nespej nodroshinat pieteikto preces klastu. Darbinieki sola piezvanit un informet, bet NEDARA to. Pasutijumu gaidiju divas nedeljas un ta ari nesagaidiju. Iesaku iet garam shim veikalam.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu komentāru. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Par preču klāstu - Jūsu minētajai precei mūsu mājas lapā ir norādīts statuss ar ienākšanas datumu. Diemžēl ļoti pieprasītām precēm ienākšanas datums var būt garāks, taču tas vienmēr tiek norādīts. Tāpat tiklīdz produkts ienāk noliktavā, menedžeri vienmēr sazinās ar klientiem, kas veikuši iepriekšpasūtījumus.:)
185186187188189190
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском