4.2
Reitings: 4.2
Atsauksmes 156
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
67270075, 26666620
E-pasts
info@24.lv
Adrese
A. Čaka 146, Rīga, LV-1012 (ieeja no Terēzes ielas)
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 156
1 5 ★  72%
rating 5 2015-11-07 kli***@inbox.lv
Единственный интернет магазин в Риге где можно купить Marshall London в оригинальной запечатанной упаковке.
rating 5 2015-11-06 Art** Rau** ar4***@gmail.com
Всё великолепно !!! Культурно, в сроки , по хорошей цене !
rating 5 2015-10-31 rob***@inbox.lv
Заказал утром пилу и до 16.00 этого же дня уже привезли в Вецмилгравис. Быстро и вежливо обслужили, цена была самая дешёвая по сравнению с другими и-нет магазинами, не говоря о простых магазинах, пила к тому же ещё и с коробкой в подарок. Покупал на фирму, НДС был важен. Платил через банк. Спасибо вам ребята, за оперативность и понимание! 5 звёзд!
rating 5 2015-10-31 ole***@inbox.lv
Огромный выбор Bruder и лучшие цены. Заказали грузовик, позвонили уже через 3 минуты и сказали что можно забирать. В результате на месте купили ещё 2 игрушки. Спасибо, детки в восторге, как и их родители :) Так держать !!!
rating 5 2015-10-29 lc***@inbox.lv
Ārta un kvalitatīva apkalpošana. Piegādes laiks ļoti pieņemams - pasūtīju telefonu pirmdien, bet trešdien jau saņēmu Ogre. Iesaku!
rating 5 2015-10-22 gun***@inbox.lv
Sūdzību nav, vienīgi būtu vēlējies uzņēmumam kontu SEB bankā. Savādāk, ja pasūti ceturtdiena, pārskaiti naudu, to saņem piektdienā un tad kamēr paņem no noliktavas un nonāk līdz DPD Paku Bodei (tas kā pluss), paiet laiks...
rating 1 2015-10-22 vie***@inbox.lv
1. Pārdod VILTOTAS (FAKE, pakaļdarinātas) preces. Turklāt melo acīs skatīdamies - saka, ka esot oriģināla, bet aiznesot preci pie oficiālā dīlera ātri var noskaidrot, ka tas ir viltojums. 2. Attieksme tik tiešām ir riebīga kā to ir norādījuši jau vairāki citi klienti. Bet kāds tur brīnums - sliktiem cilvēkiem parasti ir slikta attieksme pret citiem cilvēkiem, jo viņi zina, ka ir slikti cilvēki un viņi zina, ka to agri vai vēlu pamanīs arī citi.
Veikala atbilde
Sveicieni konkurentu troļļiem. Lai izdodas biznesā tad nebūs laiks jākavē ar muļķību rakstīšanu salidzini.lv
rating 5 2015-10-13 Aig** Kal**
Nopirkta trauku mašīna : Whirlpool ADG 7500IX - ātri atzvanija, ātri pasūtījām, ātri saņēmām. Paldies.
rating 1 2015-10-01 Max Z. sim***@mail.ru
Уважаемые покупатели, никогда не покупайте ничего в 24.lv магазине. В случае возврата товара (даже в течении 14 дней) у вас будут реальные проблемы, очень не лояльное, хамское отношение к покупателям. Я купил телефон Motorola Motosmart XT389 3G Black, как оказалось в телефоне нет ни русского ни латышского языка (Этого нигде не написано на страничке магазина в описании) деньги получил через две недели и то с угрозами.
Veikala atbilde
Cienījamais klient. Naudas atgriešanu parasti veicam 1 nedēļas laikā (kaut likuma ir 30 dienas). Jūsu gadījumā 2 nedēļas bija dēļ tā ka paši nevēlējāties rakstīt iesniegumu, ilgi nevarējāt atnest pirkuma čeku, bet naudu vēlējāties lai pārskaita uz banku (kas nav iespējams ja pie jums ir pirkuma čeka oriģināls). Par nelaipno attieksmi... laikam kā jūs uzrunājat pārdevēju tā arī saņemat atbildi....
rating 5 2015-08-28 pau***@inbox.lv
Ātra piegāde. Bez maksas palīdzēja uznest ledusskapi uz 4 stāvu.
rating 1 2015-08-25 yur***@inbox.lv
Один из самых тормознутых магазинов. Позвонил в среду специально уточнить есть ли товар на месте (статус стоял - на складе). Обещали отзвонить. Перезвонил сам через ДВА ЧАСА - говорят, склад еще не ответил. А где у вас склад? Склад в Риге, все ок, перезвоним. Часов через 5 отзвонили - дескать товар будет в понедельник. В понедельник молчок. Звоню во вторник. Сорри, говорят, на складе ошиблись, нет товара. Тупее этого магазина только Tera.
rating 1 2015-08-13 Mat** Eih** mat***@gmail.com
Prece neatbilst aprakstam.
rating 1 2015-06-18 Eli**
Slikta attieksme pret klientu, ja rodas nepieciešamība atgriezt preci. Pārdevējs izvirza klientam apgrūtinošas un likumam neatbilstošas prasības preces atgriešanai un klients savu taisnību var pierādīt tikai atsaucoties uz Patērētāju tiesību aizsardzības centru. Tiešām neiesaku.
Veikala atbilde
Ja prasību pirkto preci ielikt atpakaļ kastē sauc par apgrūtinošu tad jā. Mēs saviem klientiem lūdzam atgriezt preci tādā pat stāvoklī kā to saņem no mums. Protams ir cilvēki, kam patīk, ka aiz viņiem visu novāc un arī lielveikalos regulāri redzam, ka pircēji paņem piena paku un to nomet pie kases, jo ir pārdomājis.. Mūsuprāt šis ir elementāras kultūras jautājums nevis apgrūtinājums. Veiksmi!
rating 5 2015-04-22 Иль** Шна** run***@runcis.lv
Отличные ребята, привезли телефон вовремя, с улыбкой.
rating 2 2015-04-11 Gat** Van** van***@gmail.com
Iegadajos blackberry q10, pirmais kas jau bija aizdomigi ka razotaja kastes plevites nebija, un iepakojums jau bija vala, labi, domaju ka muita vai vel sazin kas, gribejas telefonu atrak. Tacu pec 3 dienām atklaju ka nestrada mikrofons, un nevar ierakstit skanas, zvanot dzird, bet sutit balls zinu vai veicot video zvanu mani vispar nedzird. Un Otra prtoblema ir parak daudz izdeguso pikselu ko var redzet tikai uz melna ekrāna, daudz melnu pleku.
rating 5 2015-03-19 trx***@bk.ru
Заказал шуруповёрт Бош на фирму. Отзвонили через 5 минут и прислали счёт. Оплатил и в тот же жень забрал. Удобно быстро и грамотно !!!
rating 5 2015-02-18 Hug** Rei** hug***@yahoo.co.uk
Pasūtīju preci un pēc 20min atzvanīja, ka varu doties pakaļ. Veikals atrodas ērtā vietā, tuvu centram un ar bezmaksas stāvietu.
rating 1 2015-01-15 Mad** Pri**-Kal** mad***@inbox.lv
Pasūtiju a/m telefona turētāju,sākot lietot konstatēju,ka neturas pie a/m stikla un krīt nost visu laiku,sazvanīju veikalu 24.lv izstāstīju savu bēdu-pārsteidzošā kartā ārkartīgi laipni atbildēja,lai ved uz veikalu un problēmu risināsim.Aizbraucot uz veikalu uzradot preci,veikali darbinieki pazino,ka ši prece nav vina veikala sortimenta atrodama un nekad nav bijusi un vini nevar palidzet.nakas konstatēt,ka sis veikals nodarbojas ar krāpniecību!!!
Veikala atbilde
Cien. Madara, automašīnas turētājs, ko atveda jūsu kurjers patiešam nav mūsu veikalā pirkta prece. Cilvēkam, kas preci atveda mēs nodemonstrējām kā izskatās prece ko mēs tirgojam. Tā ir pavisam savādāka. Ja mums atved preci, kas nav mūsu veikalā pirkta mēs to nevaram pieņemt ... 24.lv strādā internetā vairāk kā 14 gadus un nevar atļauties krāpt cilvēkus, kā jūs aprakties savā sūdzībā...
rating 1 2015-01-05 mrh***@inbox.lv
Nopirku telefonu,kas izrādījās brāķis ar dažādām neizskaidrojamām problēmām, nesu uz veikalu, lai tas nonāktu garantijas remontā. Sūtīja mani vairākas reizes uz dažādiem remonta servisiem(katru reizi bija jāgaida ~ 1-2 nedēļas "remontam"), kuros telefonu nesaremontēja, bet radīja vēl vairāk problēmas. Paši īsti nesaprot savu garantijas sistēmu un ir nelaipni pret klientu, ja klients vēlas izmantot likumīgās tiesības uz strādājošu preci! Neiesaku!
Veikala atbilde
Cienījamais pircēj! Ja reiz rakstāt sūdzību tad uzrakstiet visu līdz galam. Jūsu telefonu oficiālais LG servisa centrs noņēma no garantijas, jo tam tik konstatētas mehāniski bojājumi. Saprotu ka tas bija tikai 2 gadus vecs telefons un tam vēl bija kādu laiku jāstrādā, bet elektronika mūsdienās ir diezgan trausla un neveiksmīgi nokrītot tā mēdz salūzt.... Veikals nodrošina tikai garantijas servisu.
rating 5 2014-10-23 san***@inbox.lv
Lieliska sadarbība! Pirmoreiz pasūtīju preci ar bezmaksas piegādi caur pasta staciju- viss ok, pienāca zibenīgi- jau pēc vienas dienas. Otrajā reizē bija aizķeršanās ar piegādi caur pasta staciju, bet pēc zvana veikals situāciju ļoti ātri un operatīvi atrisināja un piegādāja bez maksas uz mājām nākamajā dienā. Ātri atzvana, ātri sadarbojas, patīkami veikli risina problēmsituācijas. Prieks sadarboties!Noteikti iesaku!
2345678
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском