Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`178
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`178
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 5 2011-10-22 Mar** Gul**
Vairākas reizes esmu pie viņiem ņēmis dažādas lietas, ar pasūtījumiem vai piegādi problēmas nekad nav bijušas. Visvairāk priecē tas ka, ka ja raksta ka prece nav noliktavā tad viņas tur tiešām nav un otrādi. Bez tam šis ir vienīgais veikals kas preci piegādā pēc 18:00 Visiem iesaku.
rating 3 2011-10-17 agr***@inbox.lv
Pasuutiiju datoru Hp probook 4530s. Dators nebij noliktava tapec nacas pagaidiit paris nedeelas. Kad beidzot datorins atnaca tad uzreiz pazvaniija un norunaajaam pasuutiijumu. Pagaidaam viss ok. Piegade arii laba. BET sakot peetot datoru izradiijas ka nav paris lietas komplektaacija kas bija mineetas preces aprakstaa (piem. usb 3.0) .... tapec uzmanieties vienmer ar savu sanemto komplektinju jo es ar savu nebiju isti apmierinats to sanemot :(
Veikala atbilde
Sveiki!Par neatbilstībām specifikācijā,lūdzu,vienmēr sazinieties ar mums!Mēs ražotājam pasūtām konkrētu specifikāciju un tieši tādu arī reklamējam.Šajā gadījumā varat arī droši zvanīt uz HP pārstāvniecību 80008012,un Jūs saņemsiet kompensāciju :) Tāpat noteikti atsūtiet mums info uz mail: info@1a.lv par šo un citām,ja tādas ir,jo šim modelim esam pārbaudījuši paši,ka tas ir aprīkots ar USB3.0.
rating 5 2011-10-15 Har** Šil**
Labdien! Vēlos izteikt lielu pateicību SIA"MOBILUKSS" par lielisku apkalpošanu!Mana pasūtītā prece LED monitors BenQ GL940M ātri tika piegādāta un arī visas radušās neskaidrības tika ātri un veiksmīgi nokārtotas.Vēlos novēlēt visiem veiksmi darbā un vēlreiz izsaku pateicību par Jūsu sirsnīgi laipno apkalpošanu un iesaku arī citiem izvēlēties 1a.lv! Ar cieņu,Harijs Liepāja
rating 5 2011-10-13 s_e***@inbox.lv
Vairākas reizes pasūtīju lapšus un sadzīves tehniku, vienmēr atzvanīja 1as stundas laikā. piegādāja...atkarīgs cikos pasūtu,bet tā vienmēr nākošās dienas vakarā jau bija prece izpakota. par precēm - tpu tpu tpu, viss kārtībā :):) vienīgais mīnuss šinī visā padarīšanā(ar ko biju saskāries) - ir viens vīrietis, kuru grūti saprast un kurš mēdza mani maldināt un ir diezgan parupjš, kā teica viena sieviete no 1a.lv - viņš jau bija ''pa kaklu'' dabūjis
rating 5 2011-10-13 pai***@mail.ru
Отличный магазин, большой выбор комплектующих для ПК, отзонили через 30 минут после оформления заказа, доставили на следующий день. Я доволен!
rating 4 2011-09-28 bw***@inbox.lv
Viss jau būtu normāli, ja vien puisis pa telefonu prastu runāt- rupjas piezīmes vajag paturēt pie sevis, nevis uzgrūst klientam savu neapmierinātību ar dzīvi! Es labāk piemaksāju dažus latus, bet iztieku bez šādām negācijām. Godīgi sakot, pirmo reizi saskaros ar ko tādu!
Veikala atbilde
Sveiki, iespējams, noticis kāds pārpratums, jo mūsu klientu konsultanti nekad neizturas rupji pret klientu. Jebkurā gadījumā atvainojamies Jums par šo pārpratumu. Ja nav grūti, lūdzu atsūtiet situācijas detalizētāku izklāstu uz epastu: kvalitateskontrole@1a.lv Paldies!
rating 1 2011-09-25 qac***@inbox.lv
Pasūtīju, nebija viss noliktavā, pārformēju uz citām komponentēm kas ir noliktavā, itkā viss OK.Bija vajadzība pārformēt pasūt no fiz uz jurpersonu, pēc pasūtījuma pārformēšanas tiek saņemta atbilde, ka tikai viena prece ir noliktavā, visas pārējās jāgaida līdz nākamajai nedēļai, galīgs sviests. Atcēlām pasūtījumu, AIO.LV visu izdarīja lieliski un nebij žēl piemaksāt par datora salikšanu, toties aiz deguna nevazāja ar nepatiesu info mājas lapā!
Veikala atbilde
Diemžēl situācija noliktavā pie ļoti aktīva pirkumu skaita(šobrīt ir tieši aktīvākais IT iegādes laiks)mainās ļoti strauji-pat pa minūtēm:(Mums ļoti žēl, ka tieši Jūsu izvēlētās preces nebija pieejamas,kaut šādi gadījumi nav bieži, taču diemžēl arī-nav pavisam izslēdzami.Par šīm neērtībām vēlamies Jums piedāvāt 1A dāvanu karti-sazinieties ar mums pa tel.67428800 vai info@1a.lv par tās saņemšanu.
rating 5 2011-09-19 kor***@mail.ru
Неизменно хороший результат. Что годы назад, что сейчас. Даже вот весьма редкий и неходовой харддиск добыли моментом. Рекомендую. В целом кажется 4 сделки с ними было.
rating 1 2011-09-02 Бор** Сте**
"Kas tas ir par klientu" Хочу похвалить девушек с которыми общался 3 недели и того кто стер ссылку на антирекламу ( ну не влазит тут все 450 символов тока)И эпичный поиск ddr 184pin. second try
rating 5 2011-08-19 wet***@inbox.lv
доволен покупкой и обслуживанием, быстро оперативно вы приобрели нового клиента
rating 5 2011-05-01 eli***@inbox.lv
Paldies par patikamo komunikaciju. Esmu apmierinata ar trenaziera kvalitati. Esat ieguvusi sev jaunu klienti. :)
rating 5 2011-04-18 got***@inbox.lv
Pasutiju peliti Razer NAGA, piezvanija aptuveni ~1.5h laikā, laipni menedžeri, piegādāja nākamajā dienā. Esmu apmierināts apkalpošana augstakaja kvalitatē!
rating 5 2011-04-17 and***@inbox.lv
Sieva pasūtīja portatīvo datoru. Nākamajā dienā veikals piezvanīja un sarunāja piegādi. Diemžēl sievai plāni mainījās, tāpēc vienojāmies, ka pats aizbraukšu datoram pakaļ, jo pirkums bija steidzams. Preci saņēmu kopā ar garantijas talonu un čeku. Uz vietas pārbaudījām datoru un tā komplektāciju. Viss strādāja. Pagaidām ar preci un ar apkalpošanu esmu apmierināts.
rating 1 2011-04-10 ikr***@inbox.lv
28.03 заказала компьютер, на следующий день перезвонили сказали, что лизинговая компания подтвердила возможность лизинга, но компьютера у них такого нет. Просила в письменном виде прислать на почтовый ящик письмо об анулировании заказа, но мне ответили, что такой возможности нет. интересно, зачем тогда выдумана электронная почта??? По телефону говорили грубо. Написала электронное письмо, но на него мне так и не ответили...
Veikala atbilde
К сожалению иногда доступностЬ товаров оченЬ динамична-сегодня могут бытЬ 20 шт. а завтра уже не одного. Возможно наш менеджер не понял Вашу просьбу, так как для отмены заказа хватает и того что клиент высказал такое желание просто по телефону. В любом случае извинямеся и оченЬ надеемся Вас видетЬ как нашего клиента!
rating 2 2011-04-09 Miķ** Dzi**
Ar preci jau viss kārtībā, bet viņiem vajadzētu padomāt par savu vizuālo tēlu un apkalpošanu, it īpaši laikā, kad paši saliek akcijas. Tas nav normāli, ja aizejot uz viņu kriminālo biroju, klientam jāprasa kā pie ģimenes ārsta kurš ir pēdējais rindā, tad vai nu jāstāv mazā telpā, ja nav kur sēdēt, ar 20 citiem cilvēkiem, kas gaida rindā. Pat ja dabū preci, daži cilvēki pēc stundas pusstundas rindā gaidīja pusstundu čeku! Krimināli
Veikala atbilde
Patiešām mūsu piedāvājumus izvēlas ļoti daudzi klienti un dažkārt sanāk tā, ka dažos laikos vienlaicīgi pēc precēm ierodas liels skaits klientu. Parasti apkalpošana norit raiti, taču gadās, kad kādu iemeslu dēļ notiek aizķeršanās-konkrētajā dienā darbinieku slimības dēļ. Ļoti augstu novērtējam Jūsu,kā pastāvīgā klienta, viedokli un centīsimies turpmāk raisīt Jums tikai pozitīvas emocijas!
rating 5 2011-04-05 pla***@inbox.lv
Nodomāju pirkt portatīvo datoru. Gudri cilvēki mani pamācīja, ka nevajag ņemt pirmo, ko ieraugu, bet ieguldīt nedaudz sava laika un pameklēt interneta veikalos. Varu teikt, neskatieties tikai uzcenu, bet gan uz to,kas par šo cenu datorā ir "salikts".Pazvanīju 1a nosaucu savas iespējas max Ls 350.-,O-o..kas par datoru sanāca.Nezinu, kā 1a to dabūjis gatavu,bet portatīvo datoru cenās viņam Latvijā nav konkurentu,ja neticiet pāliecinieties paši.
rating 5 2011-04-02 ire***@delfi.lv
Esmu ļoti apmierināta gan ar servisu,gan piegādes ātrumu,ieteikšu šo veikalu arī citiem!
rating 1 2011-03-29 ter***@inbox.lv
Ceturtdienas vakarā uz vīra vārdu pasūtīju portatīvo datoru, ņēmu līzingā. Pārzvanīja tikai piektdien, atsūtīja faktūrrēķinu par pirmo iemaksu un piegādes izmaksām. Visu uzreiz arī apmaksājām. Bet diemžēl šodien ir otrdiena un pasūtītās preces vēl joprojām nav. Atrodos Jelgavā un brīnos, vai tiešām atrodos tālos Latgalītes laukos, ka preci tik ilgi piegādā. Šī ir visilgākā piegāde ar kuru esmu sastapusies. Ļoti vīlos...nevienam neieteikšu.
Veikala atbilde
Jūsu pasūtījumu saņēmām 4dienas vakarā,21:07 un jau 5dien sazinājāmies ar Jums,ka līzings ir akceptēts un nosūtījām rēķinu.Mūsu menedžeri vienmēr informē,ka pēc apmaksas saņemšanas preci Jūs saņemsiet 3 darba dienu laikā.Jūsu prece tika izsūtīta nākamajā darba dienā-pirmdienā un jau šodien-2dien-tai ir jābūt pie Jums.Ja starpā nebūtu 2 brīvdienas,preci,protams,Jūs saņemtu 2 dienas agrāk.
rating 5 2011-03-21 sol***@inbox.lv
Apmēram pirms gada es šai veikalā pirku minidatoru un tas man sāka niķoties. Vērsos veikalā ar pretenziju un jau biju gatava kašķēties ar pārdevējiem, bet biju ļoti patīkami pārsteigta, ka to nemaz nevajadzēja, jo veikals apmainīja pret jaunu datoriņu.Un ar apkalpošanas servisu arī paliku ļoti apmierināta. Paldies par pretīmnākšanu!
rating 5 2011-03-15 ilz***@inbox.lv
Iepērkos tikai šajā interneta veikalā, jo piedāvājums ir ļoti plašs un cenas labas.Nesen iegādājos fotoaparātu, piegāde nenormāli ātra- dzīvoju Rīgā, pasūtīju no rīta un jau tajā pašā dienā saņēmu preci. esmu ļoti apmierināta :) noteikti ieteiktu arī citiem 1a.lv :)
203204205206207208209
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском