Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`178
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`178
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 4 2012-10-31 mar***@gmail.com
Tiešām labs veikals. Ērta piebraukšana, bezmaksas stāvvieta. Ātra un laipna apkalpošana. Pirmo reizi redzēju, ka rinda tiek organizēta ar numuriņu palīdzību - ērti un vienkārši. 4* tikai tāpēc, ka tomēr lūdza maksāt skaidrā naudā nevis ar bankas karti.
rating 5 2012-10-21 nau***@inbox.lv
Pasūtīju preci pa internetu un ar mani sazinājās menedžeris, izsūtīja rēkinu, kuru uzreiz apmaksāju. Pasūtijumu Kuldīgā saņēmu pēc pāris dienām.Prieks, ka arī ārpus Rīgas ir iespējams saņemt sūtījumu bez piegādes maksas ar DPD paku bodi. Esmu ļoti apmierināts un iesaku visiem šo veikalu.
rating 5 2012-10-15 rak***@gmail.com
Lieliska apkalpošana un komunikācija, paldies.
rating 5 2012-10-10 Kri** Put**
Vairākas reizes esmu iegādājusies peces no 1a. ļoti laipna un atsaucīga attieksme, noformējot pasūtijumu caur mājas lapu aģents tajā pašā dienā atzvana un sniedz informāciju par precēm, kas ir pieejamas noliktavā un par iespējamo piegādes laiku. Arī turpmāk izmantošu šo interneta veikalu savu preču iegādei.
rating 5 2012-09-25 iev***@inbox.lv
Iepērkos tikai 1a.lv jau vairākus gadus, patīk darbinieku precizitāte, pasūtījuma izpildes ātrums un iespēja preci izņemt viņu jaunajā birojā. Prieks arī par to, ka aizbraucot pakaļ precei viss tiek organizēts tā, lai nebūtu jāstāv garā un haotiskā rindā. Malači ;)
rating 3 2012-09-18 Dai** Štr**
Tas ir normāli,ka atsūtot man preci,tiek iesmērēts UK tipa lādētājs un bez pamācības latviešu valodā???
rating 2 2012-08-26 bla***@inbox.lv
Uzķēros uz meliem 1a.lv mājas lapā par izdevīgākiem līzinga nosacījumiem. 1. 1a.lv raksta: ..esam atlasījuši visizdevīgākos līzinga nosacījumus; REĀLI: 1a.lv sadarbojās ar aizdevums.lv, kam noteikti nav izdevīgākie nosac.! 2. 1a.lv raksta: kas ļaus Jums ietaupīt naudu, ko [..] Jūs samaksātu procentos līzinga sabiedrībai REĀLI: aizdevums.lv samaksāju 10% no aizd. summas, tad kur ir tas ietaupījums? Beigās prece izmaksāja par 108Ls(26%) dārgāk!
Veikala atbilde
Sveiki. Ja Jūs izvēlaties preci iegādāties līzingā, tad Jums diemžēl jārēķinās, ka līzinga kompānija piemēros procentus par savu pakalpojumu, jo viņi Jums aizdod naudu preces formā. Turklāt, minētā procentu likme ir viena no lētākajām tirgū, tāpat arī vārdi "par izdevīgākiem līzinga nosacījumiem" iekļauj tādas lietas kā 0% pirmo iemaksu un atlikto maksājumu uz 3 mēnešiem. :)
rating 5 2012-08-01 red***@inbox.lv
Divu dienu laikā secināju, ka man ir brāķis un čerkst viens skaļrunis. Sazinājos ar veikalu, aizbraucu un atrādīju - iedeva jaunu datoru! Bez problēmām!
rating 4 2012-07-25 tru***@gamerarmy.com
Lai arī dažas no precēm nebija noliktavā un diemžēl nācās pārcelt piegādi trīs reizes, veikala menedžeri un klientu serviss bija ļoti atsaucīgi un piedāvāja dāvanu karti kā kompensāciju. Precēm beidzot atnākot, viss bija strādājošā kārtībā. Plaša preču izvēle.
rating 5 2012-07-18 nep***@gmail.com
Vienkārši lieliska apkalpošana
rating 5 2012-06-13 thr***@inbox.ru
Mūsu kompānija jau vairākus gadus iepērkas 1a.lv. Priecē iespēja vienmēr atrast kompromisu gan cenu ziņā, gan saņemšanas jautājumos. Prieks par jauno biroju, pavisam cits skats.:) Ar cieņu, Jūsu klients Ričards.
rating 5 2012-06-11 dam***@inbox.lv
Lieliska apkalpošana, paldies. Patika komunikācija pa telefonu, kā arī izvēlējos preci saņemt uz vietas ofisā, nebija jāmaksā vismaz par piegādi. Un galvenais, cena.
rating 1 2012-06-08 kin***@inbox.lv
Prece uzrādās saita un nekas neliecina ka tā nebūtu pieejama. Pasūtot un atzvanot piedāvāja citu preci par 10 ls dārgāku. Vai arī jāgaida kad parādīsies noliktavā, vienreiz jau tā gaidīju līdz šodienai.
Veikala atbilde
Sveiki. Mēs uzrādam mājas lapas tikai produktus, kas vai nu ir pieejami vai parādīsies noliktavā (ir redzams piegādes datums piegādātājam). Diemžēl nereti piegāžu datumi tiek pārcelti, attiecīgi konkrētā prece var nebūt uz vietas konkrētajā brīdī. Atvainojamies par sagādātājām neērtībām.
rating 4 2012-05-14 gat***@inbox.lv
nākošreiz, pirms kaut ko no šī veikala sūtīšu, noteikti jautāšu pats klientu servisam sīkāku produkta specifikāciju, ja jau reiz lapa tik nepilnīga, lai gan uzskatu, ka preces aprakstam jābūt pēc iespējas eksaktākam!(tagad nepilnību pēc jāpasūta pc korpusa ventilatori vēl klāt) vērtējums 4 tikai tādēļ, ka preci vēlējos saņemt ātrāk kā sākotnēji 1a noteiktajā datumā un saņēmu ar labu laiku ātrāk!
Veikala atbilde
Paldies par Jūsu komentāru. Centīsimies novērst pamatotus trūkumus.
rating 5 2012-04-20 Gun** Ign**
Pirku sadzīves tehniku. No 3 vienībām, ko mājas lapā izvēlējos, tomēr faktiski pieejama bija tikai viena, bet tika piedāvāta alternatīva. Laipna un izpalīdzīga attieksme - divu stundu laikā atzvanīja, preci atveda solītajā laikā un palīdzēja ar ienešanu.
rating 1 2012-04-16 Hel** And**
Veikals tiešam pretīgs,viss pakārtots tā,lai otrreiz vispār nebūtu vēlēšanās ar šo veikalu veikt kādus darījumus!!!

Jā,varu precizēt.13.04 aizbraucu uz veikalu,jo bija pieteikts sazvanoties,ka gribu pirkt Lenovo uz atlaidēm,vēl ieprieksējā dienā zvanīju. Aizbraucu,vispirms jau vismaz pusstunda jāsēž,un jāgaida,kamēr ielaidīs,vai uzaicinās.Rinda nav rādītājs pieprasījumam,tā ir nemācēšana strādāt,tas manuprāt.... Kad ieaicināja veikalā,pateicu,kas par lietu,ka pasūtīts lenovo.Jā,pēc brrīža viss ok,bet jāaizpilda pieteikums,un tas ari bija viss..... Kad pajautāju sievietei,kura bija pie kasess aparāta,vai ilgi jāgaida,lai aizpildītu pieteikumu,pajautāja-kādu pieteikumu....... paldies,man no tada veikala neko nevajag dabūju labāka komplektācijā citā veikalā par tadu pašu naudu...
Veikala atbilde
Sveiki, Acīmredzot, noticis kāds pārpratums un mūsu darbiniece nebija sapratusi Jūsu jautājumu. Jebkurā gadījumā atvainojamies par sagādātajām neērtībām un kā kompensāciju piedāvājam dāvanu karti, kuru varat izmantot, iepērkoties www.1a.lv. Par detaļām, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: info@1a.lv vai tel. 67428800.
rating 5 2012-04-16 anj***@inbox.lv
Ļoti sakarīgs veikals. Ja prece ir lapā, tātad ir arī noliktavā, tas ir ļoti labi un atšķir viņus no citiem veikaliem. Vienīgi piegāde palikusi padārga, sākumā veda pat bezmaksas, bet par 5Ls, labāk izvēlos, kas tuvāk. Tikai man ir viens jautājums 1A - kāpēc ir pazudusi SONY produkcija? Agrāk daudz kas bija no SONY, tagad nav (nav runa par TV, DVD un telefoniem). Precīzi mani interesēja SONY resīveri, kas 1A veikalā sen nav nopērkami
rating 5 2012-04-16 Lin** And**
Pasūtīju, nākamajā dienā piezvanīja, ka var braukt pakaļ. Viss Ok. Preci saņēmu, samaksāju - viss kārtībā! Iesaku!
rating 5 2012-03-22 dim***@inbox.lv
Купил на днях у них Mak Book Air 13 "i5.Все идеально.Не в первый раз у них покупаю,и считаю,что не зря! Сам аппарат-супер!Просто нет слов! Обслужили -вообще нет нареканий!Заказал,отзвонили,сказали,что через день,вечером прибудет,позвонят,доставят!Все сделали четко,в срок-везде бы так.
rating 4 2012-03-20 bam***@inbox.lv
Preču kvalitāte 5/5 Pirku vairākas datorpreces 4 gadu laikā, preču kvalitāte laba, iepakojums jauns, parasti no ALSO. Apkalpošana pa telefonu 4/5 Telefonu ceļ, bet ar otro reizi. Gandrīz vienmēr atbild korekti uz jautājumiem. Apkalpošana uz vietas 1/5 Biļešu automāts, izsniedz biļeti ar rindas kārtas numuru. Stāvi un gaidi. Bez rindas biļete maksā 10 LVL! Tikai no preču kvalitātes puses 1A.LV iesaku.
Veikala atbilde
Paldies par Jūsu komentāru. Attiecībā par saņemšanu uz vietas - numuriņu automāts ir ierasta prakse lielos uzņēmumos, kur aktīvākos periodos pastāv iespēja veidoties rindām, jo Jums taču ērtāk ir piespiest numuru un redzēt informāciju par statusu uz ekrāna nevis jautāt uz vietas esošajiem klientiem - kurš ir rindā pēdējais.:)
202203204205206207
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском