Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`179
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`179
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 1 2018-12-24 reg***@inbox.lv
Из 4 заказанных товаров в течение последнего времени, лишь один получил без повреждений - силиконовый чехол для телефона! Жесткий диск был битый (разбит угол), зарядка для компьютера бракованная, SSD бракованный, компьютер уже черт знает сколько раз в гарантийный ремонт сдавал и куковал с телефоном неделями (к счастью, не в 1a покупал телефон, поэтому работает исправно). Ко всему прочему в отделе возврата хамили. Стоит игра свеч? Судите сами...
Veikala atbilde
Добрый день, к сожалению неможем вас идентифицировать как клиента, чтобы уточнить информацию о вашей претензии. Пожалуйста свяжитесь с нами написав на: info@1a.lv отзываясь на эту претензию. Извиняемся за предоставленные неудобства.
rating 5 2018-12-23 Mat** Bar**
Labākais interneta veikals Baltijā. Plašs preču klāsts un profesionāla darbinieku attieksme.
rating 5 2018-12-23 Ing** Pri**
Lieliska apkalpošana svētku laikā. Preci sanjēmu Mūkusalas ielā un apkalpošana nelika vilties. Laipnas meitenes un laipni operatori , izskaidroja visu par piegādes terminjiem un preci.
rating 1 2018-12-23 Oks** Pop** oxy***@inbox.lv
Preces piegāde bija paredzēta 22. decembrī. Neviens pat nebrīdināja, ka prece nebūs piegādāta laicīgi. Kamēr pati nesāku zvanīt un rakstīt. Pa telefonu tagad solīja 28. decembrī, bet portālā norādīts jau 4. janvāris. Cilvēks palika bez dāvanas. Kāpēc norādīt piegādes laiku, kurš neatbilst patiesībai? Mani draugi pagajušajā gada palika bez Ziemassvētku dāvanām. Nekas nav mainījies. Boja cilvēkiem svētkus, lai tik lielāko apgrozījumu dabūt.
Veikala atbilde
Labdien, ļoti atvainojamies par radušos situāciju un sagādātām neērtībām, diemžēl ir gadījumi, kad saņemam no vairumtirgotājiem informāciju par preču kavēšanos pārāk vēlu, tāpēc sanāk tādas situācijas, kad pircējs painteresējas ātrāk kā mēs paspējam informēt pircēju. Taču noteikti visus pircējus informējam gan telefoniski, gan rakstiski e-pastā.
rating 1 2018-12-23 Līg** Ele**
Nepaļaujieties uz šī veikala plānotajiem piegādes termiņiem.Nobīde līdz pat nedēļai.Turklāt to, ka mainīts piegādes termiņš paziņo dienu pēc noliktā termiņa.Sazinoties ar operatoru ,ļoti nelaipni atbild, ka plānotais termiņš nenozīmē, ka viņi to nevar mainīt!
Veikala atbilde
Labdien, ļoti atvainojamies par radušos situāciju un sagādātām neērtībām, diemžēl ir gadījumi, kad saņemam no vairumtirgotājiem informāciju par preču kavēšanos pārāk vēlu, tāpēc sanāk tādas situācijas, kad pircējs painteresējas ātrāk kā mēs paspējam informēt pircēju. Taču noteikti visus pircējus informējam gan telefoniski, gan rakstiski e-pastā
rating 5 2018-12-22 Fau** Von Bar** fau***@gmail.com
Regulāri iepērkos 1A.LV interneta veikalā un priecē ātrā apkalpošana. Cilvēkiem iesaku veikt apmaksu elektroniski, jo tad mazāk jāstāv rindā. Ir bijušas pāris vilšanās, kā piem., pasūtījuma saņemšanas atlikšana, preces attēls nesakrīt ar saņemto, bet tas viss ir piedodams, it īpaši svētku laikā, kad apgrozījums palielinās vairākas reizes un kļūdas ir neizbēgamas. Ļoti pozitīvi, ka 1A katru gadu nemaina savu SIA, kā to dara atsevišķi konkurenti.
rating 1 2018-12-21 Ден** Вас**
Отвратительнейший интернет магазин "номер 1" в Латвии. Товар доставляли почти неделю. Когда доставили, а может и не доставили, в пакомат, код не присылали 5 дней. Отменяли заказ 5 дней. Возврат денег более 2 недель. В компании бардак полный. на новый год "подарили" ноутбук, то есть я его купил, но нигде у них он не был отмечен, ни продажа, ни получение товара и как следствие, никаких гарантийных листов. По их данным товар я ещё должен был забрать
Veikala atbilde
Добрый день, k сожалению, бывают случаи, когда у наших партнеров по сотрудничеству выбранные клиентами пакоматы являются самыми востребованными в конкретной локации и потому переполнены. Гарантийные талоны отправляются клиентам по электронной почте. Приносим свои извинения за доставленные неудобства и надеемся на позитивное сотрудничество в будущем.
rating 1 2018-12-21 Zig** Val**
Preci solīja piegādāt 20.12., bet 19.12 ziņoja ka prece neesot un nespējot piegādāt! Paldies par bērnam sabojāto pārsteigumu!
Veikala atbilde
Labdien, atvainojamies, esam sarūgtinājuši ar piegādes termiņiem. Vēlamies uzsvērt, ka pērngad, Ziemassvētku laikā, piegāžu precizitātes atbilstība veikalā norādītajiem termiņiem atbilda vairāk nekā 90% gadījumu. Šogad piegāžu precizitātes procents ir virs 95%. Protams, arī mums gadās kādi iepriekš neparedzami sarežģījumi, taču darām visu iespējamo, lai šādus gadījumus maksimāli izskaustu.
rating 5 2018-12-20 Rit** Sīg**
Dāvanu saņēmu laicīgi, liels Jums paldies.
rating 1 2018-12-20 Nig** nig***@gmail.com
Сделал заказ (№1333022), обещали доставить 20.12, поскольку 21-го я на месяц уезжаю, я специально перезванивал и уточнял, сказали товар на месте, уже готов к отправке, 20-го будет доставлен. В итоге 20го не доставили, перенесли доставку на 27, даже никак не предупредив (заметил на странице заказа, когда время доставки заканчивалось). На предложение заехать к ним и забрать, сказали что уже невозможно.
Veikala atbilde
Добрый день, k сожалению, случаются ситуации, когда привоз товара задерживается от поставщика. Извиняемся за предоставленные неудобства, и надеемся на позитивное сотрудничество и в будущем.
rating 5 2018-12-20 pro**
Paldies veikalam, ka ļauj ne tikai ērti un ātri iepirkties, bet arī palīdz atrisināt sarežģītākas situācijas jau pēc preces iegādes. Kaut gan bija negaidīti ilga aizkavēšanās, tomēr šoreiz norakstīsim to uz lielo darbinieku noslodzi pirmssvētku periodā. Kopumā esmu apmierināts.
rating 5 2018-12-20 Ain** Sta**
Preci saņēmu ātrāk nekā bija plānots. Paldies!
rating 5 2018-12-19 gus** nam** gus***@gmail.com
Esmu ļoti apmierināts.
rating 5 2018-12-19 art**
Ļoti labi!
rating 1 2018-12-19 EjV**
заказал часы Хиаоми , оплатил заказ, отождал целую неделю, ни звонков ни сообщений, отвратительное обслуживание
Veikala atbilde
Добрый день, неможем вас идентифицировать как клиента. K сожалению, случаются ситуации, когда привоз товара задерживается от поставщика. Извиняемся за предоставленные неудобства, и надеемся на позитивное сотрудничество и в будущем.
rating 1 2018-12-19 ali***@inbox.lv
Последнее время сильно испортилось качество обслуживания. Делал 2 заказа с перерывом в несколько дней, в обоих случаях обещали доставку на следующий день, и в обоих случаях она не была выполнена вовремя. В первом случае заказ пришлось отменить и срочно искать замену в другом магазине, 2-й не был таким срочным. Что возмущает больше всего - не информируют о задержке!
Veikala atbilde
Добрый день, неможем вас идентифицировать как клиента. K сожалению, случаются ситуации, когда привоз товара задерживается от поставщика. Извиняемся за предоставленные неудобства, и надеемся на позитивное сотрудничество и в будущем.
rating 1 2018-12-19 gun***@inbox.lv
Pie preces rāda ka uz piegādes punktiem, preci var saņemt jau rīt. Ieliekot preci grozā, piedāvā to saņemt tikai parīt
Veikala atbilde
Labdien, paldies par vērtējumu, diemžēl pirmssvētku laikā kavējas preču ienākšana no noliktavas. Jūsu pasūtījums ir gatavs saņemšanai 19.12.2018. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, un ceram uz pozitīvu sadarbību turpmāk.
rating 1 2018-12-19 Lau** Uki**
Pasūtījums 1333522 1a.lv mājas lapā šodien: ''Saņem jau RĪT'' Vai tie klienti, kuri pasūtīs šodien saņems ''rīt'' tā pat kā es jau rītdienu gaidu no 15. Decembra? Es pasūtījumu veicu 14. Uzņēmums līdz šim paši nav nevienu e-pastu vai zvanu veikuši par kavējumu. Man nav laika gaidīt, kamēr neprofesionāls uzņēmums izķepurosies no pasūtījumu apjoma, kuru nav spējīgi "pavilkt", tajā pašā laikā apzināti maldinot klientus ar nereāliem piegādes datumiem
Veikala atbilde
Labdien, diemžēl gadās situācijas, kad kavējas preču ienākšana no piegādātāju noliktavas. Pasūtījumu saņēmāt 19.12.2018. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, un ceram uz pozitīvu sadarbību turpmāk.
rating 1 2018-12-18 Rih** Ābo**
14.12.2018 Preci pasūtīju audio ausis par 80,24EUR, priekšapmaksu veicu! Saņemšanai vajadzēja būt 20.12.2018; 15.12.2018 atzvanīja un paziņoja, ka preces nav un nebūs, kā arī atgriezīs naudu divu darba dienu laikā. Šodien 18.12.2018 gaidu naudu , kuras vēl nav. Skatos 1a.lv un tavu brīnumu austiņas atkal parādījušas tikai nu jau par 100eur un izpildes termiņu 29.12.2018. Man nauda vēl nav atgriezta, preces arī nav. Pasūtījums #1332102
Veikala atbilde
Labdien, diemžēl, dažreiz gadās situācijas, kurās prece var beigties piegādātāja noliktavā. Nekādā gadījumā nemaldinām klientus! Par preces neesamību Jūs informējām, tiklīdz saņēmām informāciju no piegādātāja. Naudu par atceltu pasūtījumu pārskaitām 1-2 darba dienu laikā. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, ceram uz pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 5 2018-12-15 Nad** nad***@gmail.com
Неоднократно делала заказ в этом магазине, все быстро и хорошо ! Спасибо
697071727374
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском