1.9
Reitings: 1.9
Atsauksmes 41
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
20397093
Adrese
Akadēmijas iela 7, Jelgava, LV-3001
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 41
1 ★  66% 5 ★
rating 1 2017-10-18 nor***@inbox.lv
Š.g. 21.septembrī pasūtīju internetveikalā printeri, kas nepieciešams manas sievas praksei. Tajā pašā dienā saņēmu zvanu ar solījumu to piegādāt nedēļas laikā. Tā kā laiks mani pilnībā apmierināja, apsolīju samaksāt rēķinu, ko arī esmu izdarījis. Diemžēl ir pagājis jau gandrīz mēnesis kopš tā brīža, bet printeris joprojām nav piegādāts. Lieki piebilst, ka ir apgrūtināts darbs manas sievas praksē veikala neizdarības dēļ. Normunds Sikora
Veikala atbilde
Cienijamis Normund - sakarā ar to, kad Jūs pats personīgi atteicāties ilgāk gaidīt no ražotāja savu pasūtīto printeri - uz Jūsu bankas kontu jau nākamajā darba dienā tika atgriezta avansa iemaksāta nauda.
rating 5 2017-06-20 SEV**
Viens no nedaudziem internet-veikalaim kuram ir SSL EV sertifikāts.
rating 1 2017-04-18 lot***@inbox.lv
Cenas internetā neatbilst patiesībai. Preci pasūtot piedāvā citu cenu. Pilnīgs ārprāts.Kā šādi veikali vel eksistē. Pilnīgs kaktu kantoris.
Veikala atbilde
Ir dažādi piegādātāji kuriem cenas ir atšķirīgas, kā arī dienas gaitā var mainīties preču atlikumi. Diemžēl jūs pie mums neko neesat pasūtījusi. Parasti operators ar klientu pārrunā piegādes termiņus. Cena var mainīties no tā atkarībā no kuras noliktavas izvēlas pasūtīt. Parasti vis labākā cena ir ar vis ilgāko piegādes laiku. Mājas lapā tehniski nevaram uzrādīt visas cenas un piegādes laikus.
rating 5 2017-04-17 ull***@gmail.com
Cenas blefs, dabt neko nevar.
rating 5 2016-12-29 and***@inbox.lv
Единственный магазин, который взялся выполнить заказ до Нового Года, в связи с отъездом после праздников(в отличии от "знаменитых" интернет магазинов). Товар получил в указанный срок. Огромное спасибо за великолепный сервис!
rating 5 2016-12-01 nor***@inbox.lv
Labs veikals.Ātra piegāde.Iepakojums uz goda. Paldies
rating 1 2016-11-11 mih***@inbox.lv
На сайте показывает самую низкую цену и что есть в наличии, а как заказываешь, так перезванивают и говорят либо, что цена выше, либо что сейчас товара нет, а когда будет, то цена может быть уже другой. Вообщем развод и налюбилово.
Veikala atbilde
Lapas algoritms ir tāds, ka uzrādās zemākā no visu piegādātāju preču cenām, kuras ir iespējams pasūtīt. gala cena ir atkarīga no tā cik ātri jūs vēlaties interesējošo preci iegūt savā īpašumā. Jo tuvāk prece atrodas, jo lielāka cena.
rating 1 2016-11-08 Kas** Nov**
Veicu pasūtījumu internetā, pēc 3 dienām zvanīju pat (jo nebija pilnīgi nekādas atbildes), noskaidrojām kas un kā, solīja pārzvanīt. Nu jau pagājusi vairāk kā nedēļa no sākotnējā pasūtījuma- pilnīgs klusums. Nesaprotu kā šādi "veikali"/uzņēmumi spēj pastāvēt
rating 1 2016-10-10 cve***@yandex.ru
Цена выставляется маленькая, остаток 4 шт. делаешь заказ и "вуаля" цена оказывается в два -три раза выше!! Типа на складе повысилась. А на сайта так цену и меняют. Мошеннический сайт!!
rating 1 2016-07-26 bel***@mail.ru
Выставляют видеокарту по хорошей цене, написано в остатке 2 штуки. По телефону оказывается, что цена "неправильная" (правильная - на 30 евро дороже)
Veikala atbilde
Ko lai iesāk, ja preces kuras tiek izpārdotas, ātri tiek nopirktas, bet informācija par preci vēl saglabājas dažas dienas ar zemo cenu. Protams, ka pēc klienta zvana cenu labojam, izņemam izpārdoto preci no sortimenta un piedāvājam par ikdienas cenu..
rating 1 2016-05-02 Rai** Mil** rai***@gmail.com
Kādu laiku atpakaļ biju nopircis 1.3KW barošanas bloku. Pēc 1.5 gada bloks nobeidzās. Labot/mainīt atteicās, jo bloku biju pircis uz juridisku personu, un līdz ar to 2 gadu garantija neesot, bet tikai 1 gads. Kaut gan ražotāja mājas lapā blokam tiek dota 3 gadu garantija.
Veikala atbilde
Cienījamais Raimond Miltiņ, vai Jūs neesat sajaucis uzņēmumu, kuru šobrīd mēģiniet nomelnot? Mūsu klientu datubāzē jūs neesat un arī uzņēmumi kuri ir aplūkojami jūsu Swedbank profilā - https://www.swedbank.lv/lauksaimniecibas_uznemumiem/pieredze_zinasanas/ nav pie mums pirkuši barošanas bloku ar 1,3 Kw jaudu. Ne Jūs ne kāda cita persona par šo nav kontaktējusies ar uzņēmuma pārstāvjiem.
rating 1 2016-03-08 rai** ābo**
uzsprāga iegādātā datorkaste tieši kad nesu mājās kabatā
Veikala atbilde
Ko pīpējam? Pasūtījuma Nr. studijā!
rating 1 2015-12-23 Dai** Gai** Jan**
22.11.2015. nosūtīju jautājumu par iespēju iegādāties Samsung 9. sērijas datora lādētāju, kas uz to brīdi bija piedāvāts tikai 2 interneta veikalos, un saņēmu atbildi no automātiskā e-pasta, ka personīgu atbildi saņemšu visīsākajā laikā. Ir pienākuši Ziemassvētki un es gaidu joprojām. Tikmēr prece vairs nav veikala piedāvājumā. Otrs veikals, kas bija NeoStore, atbildēja 10 min. laikā. Redzams, ka klienti Jums nav svarīgi. Priecīgus svētkus!
rating 1 2015-09-22 ten***@inbox.lv
Pasūtīju preci(21.17eiro) pateica,ka varēs saņemt nedēļas laikā, bet ja gribu, lai izsūta dienas laikā cena būs 28.10eiro. Piekritu piemaksāt. Pēc nedēļas zvanīju, darbinieks bija pārsteigts, ka neesmu saņēmis preci. Ātri vien atrada to ofisā, un taisnojās, ka 4 dienas nav bijis darbā, bet viņa kolēģis laikam aizmirsa izsūtīt. Pat elementāri neatvainojās, tikai vairākas reizes atkārtoja, ka vainīgs kolēģis. Starpību atgriezt protams atteicās.
rating 1 2015-03-04 Jek** Rus** jek***@gmail.com
мошенники! берут предоплату, при этом товара нет в назначенный день. трубки не берут. деньги не возвращают.
Veikala atbilde
Cienītā Jekaterina, kāpēc jūs domājiet ka tirgotājs ir krāpnieks, ja jūsu izvēlētā prece ir pasūtāma un veikals par to pieprasa priekšapmaksu, lai izslēgtu pircēju velmi pēc pasūtīšanas aizmirst par savu pasūtījumu. Diemžēl Latvijā tā ir tik ierasta prakse. Veikali nav nelikvīdu noliktava. Neviens tirgotājs nav pašnāvnieks, lai iepirku un pēc tam izmestu atkritumos, vai pārdotu zem pašizmaksas.
rating 1 2014-12-29 uro** uro***@inbox.lv
Сайт занимается разводом,пишут в наличии есть два экземпляра,а когда позвонил оказалось что их нет и надо ждать и конечно о предоплате не забыли.когда читал коментарии думал что сегодня такого нет,а оказалось еще как есть.
rating 5 2014-12-22 and***@ciedras.lv
Viens no retajiem veikaliem, kur saprot elektroniku un iespējams sameklēt specifiskas iekārtas.
rating 1 2014-12-01 bar***@mail.ru
Обманщики, пишут на сайте "Оплата наличными: Оплата покупки производится в момент доставки товара." А сами требуют предоплаты Пишут: "Срок доставки 1-3 дня (если товар доступен) с момента заказа;" А оказывается что со склада доставка не менее 10 дней
rating 1 2013-08-06 day***@inbox.lv
При покупке был выбран метод оплаты рукам при доставке, не смотря на это, потребовали предоплату. После получения предоплаты в указанный срок товар доставлен не был, но зато была потребована остальная сумма. Сейчас жду возврата денег.
rating 1 2013-01-29 mik***@gmail.com
pasūtīju, rakstīts ka prece noliktavā ir. neviens neatzvana.
Veikala atbilde
Pasūtot preci ir jānorāda arī piegādes adrese, nevis tikai nullītes jāsaraksta. Uzmanīgi jāizlasa veikala noteikumi, atrašanās vieta u.t.t. Nedomāju, ka kāds Jums veiks piegādi par velti, ja preces cena ir tikai 4,73. Jūs pats no pirkuma atteicāties, jo uz Jelgavu pēc preces braukt negribējāt. A/C veikala administrācija.
123
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском