4.6
Reitings: 4.6
Atsauksmes 258
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 258
1 5 ★  90%
rating 5 2019-03-22 iva***@inbox.lv
labas cenas.
rating 5 2019-03-20 igo***@inbox.lv
Купил уже второй телефон в этом магазине. Спасибо за быструю доставку и адекватные цены!
rating 5 2019-03-19 Ser** Kuk** ser***@gmail.com
Отличный сервис. Быстрая доставка. Вежливые сотрудники. Рекомендую этот магазин.
rating 5 2019-03-12 Sve** Kal**
Сервис отличный, персонал толковый, заказ получили в тот же день, срочно нужен был подарок. Да ещё решили добавить такой же, нам пошли на встечу , через час привезли! Благодарим за оперативность, понимание и профессиональное обслуживание! Светлана и Алексей.
rating 5 2019-03-08 hkp***@ya.ru
Из плюсов - быстро и легко оформить заказ, получил на следующий день, на месте помогли с товаром. Из минусов - тем кто на машине, может быть не удобно парковаться.
rating 1 2019-02-28 Gin** Grī**
Neiesaku, lieki pazaudēts laiks! Telefonam norādīta 1 cena, noliktavā 5, bet pēc tam piedāvā to pašu par 40EUR dārgāk un piegāde pēc 2 nedēļām! Lai gan tika pirms tam sazvanīti ar grūtībām un teica, ka viss būs uz nākamo dienu, bet, protams, muļķības. Veiksmi biznesā!
Veikala atbilde
Lūdzu sazināties ar mūms jo pēc jūsu atsaukmes nevar saprast kas par sitūacīju notikusi! Ja jūs pasūtījat telefonu un jūs nevārēja sazvānīt taja brīdi kad aparāts bija pieejams tad protams ka pēc kada laicīņa varetu cena atsķirties jo mums ir vairāki piegadātaji! Iespējams ka jums bija noradīts nekorekts pasūtījums.
rating 1 2019-02-09 San** Iļj**
Ļoti neprofesionāls veikala darbinieks. Nopirku Samsung S9 aizsargstiklu, kuru darbinieks uzlīmēja ar gaisa burbuļiem. Pēc tam atteicās situāciju labot, uzskatot, ka tas netraucē telefona lietošanai.
Veikala atbilde
Ļoti atvainojamies par situāciju, liecinieku klatbutne nebija skaidri vizuali redzami jebkādi stikla defekti. Veiksmi jums.
rating 5 2019-02-04 ani***@inbox.lv
Preci varèju saņemt jau nākamajā dienā. Laipna apkalpšana!
rating 1 2019-02-02 dja***@inbox.lv
Raksta ka pardod samsung s9 plus.. bet isteniba tas ir vnk Samsung s9.. Cienamie- tas ir krapsana un par to ir atbildiba..
Veikala atbilde
Ļoti atvainojamies par sagādātam neērtībām! Un ja jūs neapgrūtīnas ePasta atsūtiet saiti kur ir kļuda un detlizēti paskaidrot situāciju. Veiksmi jums!
rating 1 2019-02-01 And** Dja** and***@gmail.com
KRĀPNIEKI! Viņi krāpjas ar nodokliem, gribēju pirkt telefonu uz rekvizitiem, un uzreiz cena saka atšķirties no tas, kura bija norādīta veikalā
Veikala atbilde
Paldies par atsauksmi! Nevarējam pardot klientam telefonu kurš uz to brīdi vairs nebija pieejams.
rating 5 2019-01-02 Ilo** Kal** 1il***@gmail.com
Ļoti atsaucīgi, elastīgi un uz sadarbību orientēti darbinieki, kuri iesaka klientam labākos risinājumus interesējošās preces iegādei. Tiek sniegta izvērstāka informācija par preci un tās ērtāku pielietojumu, profesionāli un smalkjūtīgi pamatojot pausto viedokli, paskaidrojot ieteikuma nozīmi, domājot par preces izmantošanu ilgtermiņā. Klientiem tiek nodrošināts kvaliditatīva pakalpojums!
rating 5 2018-12-17 Uld** Šul** uld***@gmail.com
Prece tika saņemti ļoti operatīvi nākamajā dienā pēc pasūtījuma svētdienā. Iedeva arī telefona vāciņam atlaidi, iegādājoties telefonu.
rating 5 2018-12-14 Chr** Gor** tan***@gmail.com
Замечательное обслуживание! Из-за непорядочности другого интернет магазина, оставались считанные часы, чтобы приобрести нужный товар вовремя. Звонила в огромное количество других магазинов, и никто не мог сделать то, что сделали alltel.lv Буквально через полтора часа мой товар был у меня на руках! В лучшем состоянии! Невероятно благодарна и очень рекомендую!
rating 5 2018-12-05 Art** Dra**
Первый раз встречаю такое крутое обслуживания. Всё быстро и чётко. В 12:00 позвонил в 14:00 уже получил. Очень отзывчивые и заботливые продавцы. Купил стекло предложили сразу его наклеить. Большое спасибо. Буду к вам ходить и другим рекомендовать!
rating 1 2018-11-29 Emi** Kal**
Piedāvā preci par noteiktu cenu, pēc pasūtījuma veikšanas sazinās un saka ka šai precei vairs nav akcijas cena, lai gan mājaslapā netika norādīts ka precei būtu atlaide. Pēc zvana saņemšanas pasūtījums tika atcelts maldinošās cenas dēl,bet prece vēl nākošajā dienā bija pieejama par to cenu kura bija norādīta pasūtījuma veikšanas brīdī.
Veikala atbilde
Sveiki! Pēc pasūtījuma veikšanas klients iegadajas par tadu cenu pa kādu pasūtīja izņemot ja jūs neesat juridiska persona vai noliktava ir beigusies prece.Tad notiek saziņa ar klientu un piedavājām uz to mirkli citu izdevīgu piedāvājumu. Piedodiet par nesaprašanu.
rating 3 2018-11-23 Mar** Rub** str***@gmail.com
Vietnē nav rekvizītu
Veikala atbilde
Labdien! Informācija par rekvīzitiem atrodas sadaļa garantija! Bet tuvakājā laika mājās lapa būs pievienota papildus sadaļa.
rating 5 2018-11-23 dim***@mail.ru
Всё хорошо
rating 5 2018-11-21 Sve** Hen**
Nav lielākais interneta veikals, taču ļoti atsaucīgi darbinieki.
rating 1 2018-11-21 Ive** Mel** die***@gmail.com
vienīgais nosacījums bija lai telefona kaste nebūtu tikusi atvērta,jo bija domāta kā dāvana.Apsolīja...Kaste tika aizlīmēta ciet ar citu svītrkodu un telefonu bija aizmirsuši izslēgt.Arī aizsargstiklu un vāciņu notirgoja ar 3 kārtīgu uzcenojumu nekā paši piedāvā i-tā.Negodīgi tirgoņi
Veikala atbilde
Sveicīnati! Centisimies preci uzmanīgi aplukot jo iespējams nepamanījam ka piegādātājs piegada ar atvērtu iepakojumu, godīgs pircējs izsaka pretenziju uz vietas lūdzam griezties veikala lai noskaidrot situacīju lai izlabot visas nepilnibas. Iepriekš atvainojamies par nepatīkamu situaciju.
rating 5 2018-11-15 And** Kaa lam***@gmail.com
Самый оперативный интернетмагазин, который я встречал! Утром позвонил узнать как быстро можно будет получить телефон, сказали если закажу сутра, до 10, то будет к 16 вечера. Я заказал, и получил подтверждение что товар на месте уже через полтора часа! В 11:30! И в обеденный перерыв подъехал, получил изчерпывающую консультациюю Оставили очень приятное впечатление!
123456
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском