4.9
Reitings: 4.9
Atsauksmes 142
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37122003030
Adrese
Katlakalna iela 9, Rīga, LV-1073
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 142
5 ★  96%
rating 1 2020-01-21 emi***@inbox.lv
medī klientus ar zemāko cenu precei, kuru nespēj piegādāt. uzbāžas ar alternativo preci
Veikala atbilde
??? Paldies konkurentiem par šo atsauksmi. Tas mums dod tikai papildus motivāciju. Atšķirībā no citiem tirgotājiem mūsu piedāvājumā nav produktu, kurus nespējam piegādāt, ja tiek saņemta nauda par pasūtījumu. Rēķins tiek izrakstīts tikai situācijā, kad skaidri zinam preces piegādes iespējamību un piegādes termiņus.
rating 1 2020-01-21 A. don***@gmail.com
Apkalpošana un komunikācija mehāniķu līmenī. Jau bija par to aizdomas palasot veikala "profesionālās" atbildes uz sūdzībām šajā portālā. Tikai tāpēc beigās neko neiegādājos.
Veikala atbilde
Identificējiet sevi, lai zinam ar ko tas gods un par ko tas gods saņemt šo atsauksmi!?:) Ņemot vērā to ka šāda atsauksme ir bezpersoniska, mēs atstāsim to uz Jūsu ziņā. Mūsu klienti novērtē mūsu darbu, jo mēs to daram pēc labākās sirdsapziņas. Lai arī Jums veicas turpmāko "mehāniķu" līmeņa meklējumus. Mums no saviem klientiem, kas tiešām ir klienti, nav ko kaunēties.
rating 1 2019-10-23 and***@inbox.lv
Отвратительный сервис. Купил защитное стекло Nillkin для Samsung Galaxy S10 Plus, отпечаток пальца не работает. Когда я приехал к ним и предложил КУПИТЬ у них ещё одно стекли и что бы они при мне наклеили они отказались мотивируя что у них в магазине очень пыльно (бред) и предложили мне ( вы только вдумайтесь) клеить стекло в ванной! Я специально облазил весь интернет ища упоминание ванной при поклейке стекла но увы, ничего не нашел. Печально!
Veikala atbilde
Šis klients arī varēja izstāstīt to, kāda mums bija noruna par šo ekrāna aizsargstikliņu, kuru viņš bija izlīmējis iespējams nepareizi, kad viņam jāatbrauc pie mums un mēs apskatīsimies, kur ir problēma! Bet ko izdarīja klients? Noņēma šo, pēc viņa domām nekvalitatīvo stikliņu, atbrauca ar telefonu (stikliņš cik sapratām jau bija izmests), teica ka pirks nākamo un lai mēs to uzlīmējam!
rating 5 2019-09-26 Osk** Sta** sta***@gmail.com
Lieliska un profesionāla attieksme no cilvēkiem, kas strādā šajā vietā. Noteikti iesaku aizbraukt uz vietas un aprunāties klātienē, īpaši ja pats vel 100% nezini ko vēlies vai ko labāk izvēlēties!
rating 1 2019-08-19 Mar** Kis** zoo***@gmail.com
Специально приехал в магазин, чтобы послушать и купить колонки. С меня за это потребовали 20 евро, якобы это очень сложно сделать и занимает много времени, хотя все было под рукой и заняло бы от силы две минуты. Я принципиально не стал покупать, а тем более платить за прослушивание, так как считаю такое отношение к клиентам не приемлемым. Очень жалко потраченного времени.
Veikala atbilde
Paldies par atsauksmi, bet ja klients nevēlas ieklausīties un sadzirdēt, ko mēs viņam paskaidrojam, ka neviens no viņa neņems nekādus 20 Eur par klausīšanos, ja tiks veikts pirkums, tad mēs nevaram šādam klientam ne ar ko palīdzēt. Lai Jums veicas ar atbilstoša pakalpojuma sniedzēju. Ja klients ir tik principiāls, mums arī ir savi "principi" un mēs nevaram ierobežot klienta izvēli. Ac, AVEX
rating 5 2019-03-21 Leo** Kle**
Patiešām profesionāls veikals, kur labs produktu klāsts.
rating 5 2019-03-09 Žan** Ter**
Lieliska apkalpošanas sistēma – sazvanījos ar internetveikalu no rīta, pasūtīju, apmaksāju un pēcpusdienā jau saņēmu Sony austiņas. Jāpiezīmē, ka PayPal gan nepieņem.
rating 5 2019-02-24 Mār** Kak**
Lieliski konsultē klientu par labāko risinājumu, pat atbildot nedēļas nogalē, un, kas svarīgi, necenšoties pārdot dārgāko preci, bet gan tādu, kas vislabāk atbilst klienta vēlmēm, vajadzībām un iespējām. Lieliski, ka lielākā daļa preču ir uz vietas un sev vēlamo komplektu saņēmu divu dienu laikā no apmaksas brīža.
rating 5 2019-01-27 Gat** Zēb**
Iespējams labākā pieredze iepērkoties Latvijas interneta veikalos. Ātri, profesionāli, bez liekām darbībām. Izcili, noteikti iesaku.
rating 5 2019-01-27 Chr** Sta**
Nopirku Sony austiņas lētāk nekā Sony centrā. Darbinieks atbildēja uz manu zvanu brīvdienā, kā arī apstiprināja manu maksājumu. Preci izsūtija uz Omniva uzreiz nākamajā dienā un aiznājamajā jau saņēmu. Perfekti!!!
rating 5 2018-12-27 Edu** Z edu***@gmail.com
AVEXu obligāti ieteikšu visiem. Liels paldies Didzim par fantastiski ātru komunikāciju un preču pieejamību. Pateicoties jums Ziemassvētki pagāja jaunās skaņās ) Noteikti janvārī iegriezīšos pie jums atkal . Ar c. Eduards
rating 5 2018-12-27 tom***@gmail.com
Pirku salīdzinoši dārgas austiņas. Prece atbilda aprakstam, perfektā stāvoklī, piegādāja ļoti ātri - pēc 1,5 dienām jau bija pakomātā.
rating 5 2018-12-12 Aiv** Ruņ**
Ļoti pozitīvi.
rating 5 2018-12-06 And** Pla** ara***@gmail.com
Lielisks veikals! Ātri, patīkami, zinoši. Paldies par noderīgajām konsultācijām un ieteikumiem!
rating 5 2018-11-06 Gun** Ger** gun***@gmail.com
Paldies! Tiešām ļoti labas cenas un ātra piegāde. Iesaku!
rating 5 2018-11-06 Jān** Čat**
paldies par atsaucību un labu attieksmi ar klientu . esmu apmierināts ar AVEX darbu . visiem rekomendēju .
rating 5 2018-03-03 anr***@apollo.lv
Paldies, ļoti ātra piegāde un skaidri nosacījumi. Iesaku visiem!
rating 5 2018-02-09 kor***@inbox.lv
Laba cena, lielisks apkalpošanas serviss un ātra piegāde. Paldies.
rating 5 2018-01-25 vil***@gmail.com
Patīkama un saprotama iepirkšanās šajā internetveikalā! Visa informācija par pirkuma gaitu ļoti laicīgi tika sniegta e-pastā! Viss notika saprotami un bez aizķeršanās! Turklāt pluss- bezmaksas piegāde! Paldies par operatīvo darbu! Turpmāk zināšu, kur iegādāties elektroniku! Vērtējums - 5/5.
rating 5 2018-01-25 Ron** Gob** r.g***@baltcom.lv
Liels Paldies! Esmu ļoti apmierināts. Veicu pasūtījumu piektdienas vakarā, atbildi saņēmu jau sestdienas rītā. Ļoti operatīva un korekta attieksme pret klientiem. Ceru izmantot Jūsu servisu arī turpmāk.
123456
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском