2.9
Reitings: 2.9
Atsauksmes 179
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
20268310
Adrese
Maskavas iela 32
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 179
1 ★  40% 5 ★  54%
rating 5 2019-01-04 zie***@gmail.com
Kvalitatīvi izpildīts pasūtījums- Xiaomi MI 8 Lite. Man patika. Paldies!
rating 5 2018-12-31 Olg** Ste**
Очень хорошее обслуживание! Доставка тоже в срок, что в канун праздников является большим плюсом.
rating 1 2018-12-27 Лен** Иса**
Будте осторожны!!! Заказ состоял из двух частей. Одну часть прислали, а вот со второй....... пришлось звонить несколько раз, уточнять, кормили обещаниями о том, что посылка в пути три недели!!! Просили не беспокоиться. В итоге- товар так и не пришёл, не ответили не на одно письмо, обманули в стоимости пересылки.... на сайте стоит самая дорогая 4 евро, а пришлось заплатить 10!!! Обманывают на ровном месте!!!!
Veikala atbilde
Ув.покупатели.Будьте внимательны!!!делая заказ бытовой техники не указывайте доставку-ПАКОМAТ,туда только в разобранном виде))).Стоимость доставки бытовой техники и в другие города также есть на сайте.На Э-почту отвечаем ВСЕГДА! Вы нам Действительно напишите-Мы разберемся и поможем,дозваниться сейчас к сожалению сложно,все хотят именно по теленону поговорить))).С Наступающим Новым Годом.Добра.
rating 5 2018-12-24 and***@inbox.lv
Заказ на доставку стиральной машины выполнили четко в срок. Доволен обслуживанием. Спасибо. Успехов в Новом Году!
rating 5 2018-12-21 Дар** Зад**
Vislabākais serviss! Atbildība un atsaucība augstākajā līmenī!
rating 1 2018-12-21 Iev** Zar**
Nekādas konkrētas atbildes uz jautājumu par piegādi. Zvanot teica ka menedžeris piezvanīs, bet nekā. Gaidu preci ceru ka vispār to saņemšu. 6504 pasūtījums.
Veikala atbilde
Labdien! Jūsu pasūtījuma izpildīšanas termiņš beidzas nakošnedeļ. Prece atrodas ceļā. Process notiek saskaņa ar vienošanās. Ar cieņu, ekomob.lv!
rating 5 2018-12-21 Jur** Kur**
Отличный сервис ( обслуживание и доставка)
rating 1 2018-12-19 Aiv** Ste**
Neiekrītiet! Nauda pārskaitīta 29.nov., preces joprojām nav, uz vairākkārtējiem zvaniem dispičere saka, ka menedžeris atzvanīs, bet neatzvana, uz vairākkārtējiem epastiem neatbild. Uz visām sliktajām atsauksmēm atbild vienādi, ka diemžēl nevar identificēt. Mans pasūtījuma numurs 6048 - esmu identificējams. Domāju vērsties pie Kredītreformas pēc palīdzības, ja nē tad policijā un visur kur pienākas.
Veikala atbilde
Labdien! Atvainojamies par piegādes aizkavēšanos, diemžēl gadās situācijas, kad piegādātājs aizkavē piegādi. Atvainojāmies par sagādātajām neērtībam un ceram uz turpmāko pozitīvu sadarbību. Ar cieņu, ekomob.lv
rating 1 2018-12-18 Ole** Kor** kam***@gmail.com
ребята. похоже, что это реинкарнация riga-shop и ему подобных. Шаблон событий: низкая цена, быстрые сроки, предоплата, затягивание сроков, игнорирование. Salidzini.lv однажды ответит за игнорирование этих умельцев
Veikala atbilde
Дорогие коллеги.Никакого отношения к другим магазинам не имеем,по поводу riga-shop-в другой магазин(может кстати Вы это и пишите?)найдите и обдумайте другой способ увеличения Ваших продаж кроме написания негативных коментов конкурентам.Магазинов на этом шаблоне в первой 20-и минимум 5.Надеемся настроение Ваше улучшилось.Salidzini действительно пора отвечать за это.С уважением к коллегам Ekomob.lv
rating 5 2018-12-14 Jul** Vov**
Все быстро и четко. В воскресенье вечером заказала/оплатила, в среду получила товар. Хорошая обратная связь, звонили сообщали, что заказ получен и отправлен.
rating 1 2018-12-13 Laz** Med** laz***@gmail.com
Pasūtīju telefonu. Solītais piegādes laiks iztecēja un sāku interesēties, kāpēc nepiegādā. Pēc 7. d dienas uzrakstīju epastu, uz kuru neatbildēja. Nākamajā nedēļā zvanīju 3 reizes, uzrakstīju sms. Neatbildēja. Uzrakstīju viņiem iesniegumu, lai atgriež naudu. Turpināja neatbildēt. 16. darba dienā uzrakstīju iesniegumu PTAC un Valsts policijā, kā arī paziņoju kompānijai par šo. Atgrieza naudu tajā pat dienā. Slikta pieredze. Neiesaku.
Veikala atbilde
Cienījamais nezināmais klients! Uz Visām vēstulēm mēs atbildam, Vienmēr Runājam ar klientu. Jūs rakstāt, ka nauda tika atgriezta. Iespējams bija piegādes termiņa kavējums no piegādātāja puses. Priecīgus Jums svētkus un iecietības pret cilvēkiem. Ar cieņu, ekomob.lv
rating 1 2018-12-12 Rai** Upm** rai***@gmail.com
Garantija neeksistē, telefonu neceļ, uz epastiem neatbild. Cenšas pārdot daudz preces pa lēto lai uzdzītu reitingu. Pievēršam uzmanību negatīvajiem komentāriem, ka ir vairākas identiskas situācijas ar garantiju.
Veikala atbilde
Labdien. Atvainojiet, ja rodas neērtības. Diemžēl mēs nevaram jūs identificēt. Lūdzu, uzrakstiet pasūtījuma numuru. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu info@ekomob.lv, mēs jums palīdzēsim. Mēs Vienmēr Visiem, kas mums raksta un uzdod Jebkādus Jautājumus, Atbildam. Ar cieņu, ekomob.lv administracija.
rating 5 2018-12-08 ilz***@inbox.lv
Milzīgs Jums paldies! Pasūtīju TV, viss super, cena labāka, prece bez jebkāda defekta. Garantiija, pavadzīme viss ir. Drīz pasūtīsim pie Jums portatīvo datoru bērnam uz Ziemassvētkiem. Lai veicās!
rating 5 2018-12-07 Ain** Avs**
Tika pasūtītas vairākas preces, pēc ilgākas gaidīšanas vienu no tām ārvalstu sūtītājsjoprojām neizsūtīja, saņēmu pārējās preces + nauda atgriezta par nesaņemto 1 itemu. Viss ok.
rating 1 2018-12-07 Emi** Put** emi***@gmail.com
Slikta pieredze ar ekomb. trīs nedēļas nav ne preces, ne naudas. uz telefona zvaniem un e-pastu neatbild. Jāraksta būs policijā iesniegums
Veikala atbilde
Cienījamais klients! Uzrakstiet mums. Mēs Vienmēr Visiem, kas mums raksta un uzdod Jebkādus Jautājumus, Atbildam. Noteikti palīdzēsim Jums ar Jūsu situāciju. Ar cieņu, ekomob.lv
rating 5 2018-12-06 den***@inbox.lv
Отличный магазин. Лучшие цены. Замечательный сервис. Купил робот пылесос Xiaomi. Не нарадуюсь. Супер. Спасибо и удачи.
rating 3 2018-12-06 mcp***@gmail.com
Для юридических лиц непонятный магазин. Что-то мутят с налогами, поэтому обратный НДС у них получается в 50%. Справедливо заметить, что со всеми махинациями цены у них все равно одни из лучших, но вот это странное отношение отталкивает. Вы тогда укажите, цену для юридических лиц с НДС. Чтобы мы видели ту, цену, по какой мы рельно получаем товар.
rating 5 2018-12-06 Arn** Čiž**
Paldies, piegāde bez kavējumiem, pretenziju par veikala darbu nav arī nav pretenziju par produktu.
rating 5 2018-12-05 vti***@inbox.lv
Loti labs servis. Paldies!
rating 5 2018-12-05 jan***@inbox.lv
Liels paldies komandai par darbu! Pasūtīju telefonu trešdienā, visi piedāvāja 4 dienas gaidīt, bet man vajadzēja steidzami. Sestdienā uz dzimšanas dienu bija jāuzdāvina. Viss bija izdārīts precīzi un sestdienas dienā izņēmu to pakomātā.
234567
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском