4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`175
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`175
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 5 2014-01-03 r.r***@inbox.lv
Labākā cena! Serviss super.
rating 5 2013-12-28 mar***@gmail.com
Заказывала в этом магазине зеркалку и навигатор. Доставляли около 5 дней, не очень быстро, но за то сразу всё вместе. Осталась довольна, обслуживание вежливое, отзваниваются и подтверждают заказ быстро. Качество товара пока нареканий не вызвало. Буду обращаться ещё, магазин вызывает доверие. Спасибо!
rating 5 2013-12-24 oa***@btv.lv
Быстро.
rating 5 2013-12-23 met***@gmail.com
Очень доволен сервисом++++++++++++
rating 1 2013-12-23 tom***@gmail.com
Neieteiktu izveletie sho interneta veikalu ,jo attieksme pret pirceju ir loti slikta ,ka ari nespēj pildit savus solijumus par preču piegādi.
Veikala atbilde
Sveiki, Tom. Diemžēl dažreiz sadarbības partneri pieviļ (šajā gadījumā - kurjerdienests, kas nodrošina mūsu preču piegādi), taču vienmēr cenšamies visu izdarīt teicami. Tāpat arī šoreiz - vēlamies ar Jums sazināties, lai mainītu domas par mums, taču nevaram Jūs sazvanīt.:)
rating 4 2013-12-11 Ser** Šiļ**
Не первый раз заказываю товары. Магазин оценил. Что нравиться: 1) Очень крутой - не захламлёный сайт, с гибкими возможностями поиска. 2) Акции Что НЕ нравиться 1) Дозвониться сложно (видимо праздники и работы куча) 2) Телефон куда звонить платный, платить придёться даже если не поднимут. Не приятно что позвонив, тебя не подняли и за разговор которого не было сняли 64 сантима. Не смотря на это, всё равно предпочитаю 1а lv
Veikala atbilde
Добрый день! Спасибо Вам за комментарий. По поводу телефона - в декабре приходит очень много звонков и иногда к сожалению есть моменты, что сложнее дозвонится. По поводу тарифа - у нас обычный тариф, это просто Ваш оператор поставил такую цену на наш оператор. Вы можете связаться с Вашим оператором и уточнить у них о тарифах.:)
rating 1 2013-12-07 kal***@inbox.lv
No pieredzes redzams, ka pretimnākošā un ātrā apkalpošana ir realitāte tikai līdz brīdim, kad 1a.lv rodas nopietnākas problēmas ar preces piegādi. Šādos gadījumos 1a problēmas tiek pārtaisītas par klienta problēmām un laipnība pārvēršas par vienaldzību un ignoranci. Netiek vairs pildīti laipnie solījumi, kompetentais cilvēks nav sazvanāms, netiek arī (kā solīts) atzvanīts un arī uz e-pastiem netiek atbildēts. Tas NO PRIEKŠAPMAKSAS gāja 2,5mēnešus
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu atsauksmi - vai varam palūgt ar mums sazināties, jo nevaram identificēt Jūsu minētos gadījumu? Nosūtījām Jums informāciju uz epastu, ko redzam salidzini.lv sistēmā. Gaidīsim ziņu.:) Jebkurā gadījumā mums klients ir svarīgs gan pirms, gan pēc pirkuma veikšanas un ja Jūsu minētās lietas ir notikušas, tad mums tiešām ir ļoti jāatvainojas un labprāt sazinātos personīgi.:)
rating 5 2013-12-03 bil***@inbox.lv
Maksājot skaidrā naudā 1A.lv birojā, biju aizmirsis paņemt pirkuma čeku. Nākamajā dienā sazinājos ar veikalu, darbinieks elektroniski atsūtīja pirkuma pavadzīmi, kuru kopā ar garantijas talonu varēšu uzrādīt gadījumā, ja būs nepieciešams serviss. Domāju, ka ne kurš katrs iveikals būtu tik pretimnākoš. Paldies, noteikti iepirkšos pie jums arī turpmāk!
rating 5 2013-12-02 sch***@gmail.com
Iepirkos i-veikalā www.1a.lv pirmo reizi un esmu apmierināta ar komunikāciju un laipnu attieksmi pret klientiem. Piegādātāja kļūdu laboja ātri un pat kompensēja to ar nelielu dāvaniņu ;). Mēs visi kļūdāmies, bet spēja atzīt kļūdas un labot tās pēc iespējas ātrāk ta ir augstu vērtēta īpašība! Noteikti iesaku! Paldies un tā turpināt! :)
rating 5 2013-11-13 Aig** Hau**
Vislabākais internetveikals, kurā ir nācis iepirkties.Pasūtiju preci pirmdien izmantojot DPD paku bodi un zvanīja un teica ka prece būs trešdien, atnāca isziņa un aizgāju pēc preces un saņēmu.Paldies par preci,iesaku visiem šo internetveikalu.:)
rating 5 2013-11-12 gri***@gmail.com
Pēc draugu ieteikuma nolēmu iepirkties šajā veikalā. Pasūtīju preci vakar un šodien jau lietoju! Paldies smaidīgajām meitenēm kasē :))) Arī turpmāk šis būs mans labākais e-veikals!
rating 5 2013-11-11 lin***@gmail.com
Ļoti ātra un precīza apkalpošana. Preci saņēmu tieši kā bija solīts. Noteikti iepirkšos atkal!
rating 4 2013-10-24 gun***@gmail.com
Šajā veikalā esmu pasūtījis vairākkārtīgi. Šoreiz Pasūtīju, nekavējoties sazinājās, piedāvāja papildus atmiņas karti. Piegādāja laicīgi. Esmu ļoti apmierināts. Tikai neliela problēma, saņemtais telefons nedarbojās, pat neizdevās to ieslēgt. Telefons bija kārtīgi iepakots kastītē, visas uzlīmes veselas,kas liecina par to, ka pirms izsūtīšanas prece netika pārbaudīta.Ja iespējams turpmāk pirms preces nosūtīšanas pārbaudīt vismaz telefonu ieslēdzot.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par komentāru. Diemžēl jebkuram ražotājam ir kāds brāķa procents, taču to laicīgi vienmēr cenšamies novērst ar apmaiņu vai garantijas servisu. Par pārbaudīšanu - diemžēl tas nav iespējams, jo, pirmkārt, mēs izsūtam dienā vairākus simtus preču, otrkārt - es domāju Jūs (un tāpat lielākā daļa klientu) nevēlētos saņemt atvērtu/atpakotu preci, kas faktiski nozīmētu, ka tā ir lietota.:)
rating 1 2013-10-13 sam***@inbox.lv
atcerēties nevēlos "sadarbību" ar šo interneta veikalu. manu mobilo no noliktavas uz Paku bodi izsūtīja ievērojami vēlāk nekā solīts. uz manu jautājumu:" kāpēc tā?" veikala darbinieks atbildēja ar:"diemžēl ir tāda situācija." turklāt, kad telefons beidzot bija nonācis Paku bodē, kāds aizmirsa man par to paziņot.. nesaprotu, kā tik zināms interneta veikals var nodrošināt tik sliktu kvalitāti PADOMS - uz dusmīgiem epastiem atbild vidēji 2 h ātrāk
Veikala atbilde
Sveiki. Saprotam Jūsu neapmierinātību, taču dažreiz, lai gan visu paveicam precīzi, sadarbības partneri pieviļ. Tāpat arī šajā gadījumā, jo piegādes kompānija DPD ir atbildīga par preču izsūtīšanu uz DPD Paku Bode no sava termināla un arī SMS izsūtīšanu par preces nogādāšanu DPD Paku Bode punktā. Atvainojamies par aizkavēšanos 1a un DPD vārdā un ceram, ka dosiet vēl vienu iespēju.:)
rating 4 2013-10-11 Ans** Cer**
+Laba komunikācija. Arī pa skype var uzzināt vajadzīgās detaļas. +Pasūtīju pirmdien, pazvanīja - pateica, ka būs ar kurjeru piegādāts ceturtdien - tā arī piegādāja. +Citu problēmu nebija -Ja būtu iespēja piegādāt vienu dienu ātrāk būtu pavisam izcili. Pasūtot ap 12 dienā, priekšapmaksas rēķins pienāca diezgan pavēlu pēcpusdienā, nākošajā dienā pienāca apstiprinājums, un dienu pēctam vakarā pienāca apstiprinājums par izsūtīšanu.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu komentāru. Nepārtraukti veicam investīcijas kvalitātes, apkalpošanas ātruma un arī piegādes termiņu uzlabošanā. Jau drīzumā ieviesīsim iespēju saņemt piegādi jau tajā pašā dienā.:)
rating 5 2013-10-10 lib***@inbox.lv
Ļoti patīk apkalpošana. Piegādāja ātri un man izdevīgā laikā un galvenais - nav jāveic nekādas mistiskas priekšapmaksas. Šoferis palīdzēja ienest un bija ļoti laipns. Pārsvarā izmantoju tikai šo veikalu!
rating 5 2013-10-07 edu***@inbox.lv
Pasūtiju ledusskapi lieliski.Laipni,ērti,ātri–citiem ari iesaku..
rating 5 2013-10-01 Dāv** Kro**
Paldies, ātri un bez problēmām. iepirkšos arī turmpāk.
rating 5 2013-09-30 Aus** Gin**
Paldies veikalam,jo serviss lielisks,salīdzinot ar citiem internetveikaliem. Pēc pasūtijuma noformēšanas internetā jau pēc 10 minūtēm saņēmu zvanu no laipnas darbinieces un piegāde bija ļoti ātra. Ši bija jau ortā reize kad izmantojam šo veikalu,iesaku arī citiem te iepirktie-nebūsiet vīlušies:)
rating 5 2013-09-27 oky***@inbox.lv
Šoreiz gribas uzslavēt 1a.lv, jo pēc iepriekšējās pieredzes un vairākiem veiktiem pasūtījumiem, vienmēr atgadījās kāda ķibele. Tātad, pasūtījumu veicu otrdien, pēc 30 minūtēm piezvanīju pats, lai painteresētos, pēc kā 5 minūšu laikā saņēmu rēķinu, ko tūlīt arī apmaksāju. Tās pašas dienas laikā mani informēja, ka nauda saņemta, paka uz paku bodi būs 4dien. Nākošajā dienā piezvanīja, atvainojās un pārcēla piegādi uz 5dienu, kas lielas problēmas >>
197198199200201202
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском