Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.4
Reitings: 4.4
Atsauksmes 4`181
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`181
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 4 2013-10-11 Ans** Cer**
+Laba komunikācija. Arī pa skype var uzzināt vajadzīgās detaļas. +Pasūtīju pirmdien, pazvanīja - pateica, ka būs ar kurjeru piegādāts ceturtdien - tā arī piegādāja. +Citu problēmu nebija -Ja būtu iespēja piegādāt vienu dienu ātrāk būtu pavisam izcili. Pasūtot ap 12 dienā, priekšapmaksas rēķins pienāca diezgan pavēlu pēcpusdienā, nākošajā dienā pienāca apstiprinājums, un dienu pēctam vakarā pienāca apstiprinājums par izsūtīšanu.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu komentāru. Nepārtraukti veicam investīcijas kvalitātes, apkalpošanas ātruma un arī piegādes termiņu uzlabošanā. Jau drīzumā ieviesīsim iespēju saņemt piegādi jau tajā pašā dienā.:)
rating 5 2013-10-10 lib***@inbox.lv
Ļoti patīk apkalpošana. Piegādāja ātri un man izdevīgā laikā un galvenais - nav jāveic nekādas mistiskas priekšapmaksas. Šoferis palīdzēja ienest un bija ļoti laipns. Pārsvarā izmantoju tikai šo veikalu!
rating 5 2013-10-07 edu***@inbox.lv
Pasūtiju ledusskapi lieliski.Laipni,ērti,ātri–citiem ari iesaku..
rating 5 2013-10-01 Dāv** Kro**
Paldies, ātri un bez problēmām. iepirkšos arī turmpāk.
rating 5 2013-09-30 Aus** Gin**
Paldies veikalam,jo serviss lielisks,salīdzinot ar citiem internetveikaliem. Pēc pasūtijuma noformēšanas internetā jau pēc 10 minūtēm saņēmu zvanu no laipnas darbinieces un piegāde bija ļoti ātra. Ši bija jau ortā reize kad izmantojam šo veikalu,iesaku arī citiem te iepirktie-nebūsiet vīlušies:)
rating 5 2013-09-27 oky***@inbox.lv
Šoreiz gribas uzslavēt 1a.lv, jo pēc iepriekšējās pieredzes un vairākiem veiktiem pasūtījumiem, vienmēr atgadījās kāda ķibele. Tātad, pasūtījumu veicu otrdien, pēc 30 minūtēm piezvanīju pats, lai painteresētos, pēc kā 5 minūšu laikā saņēmu rēķinu, ko tūlīt arī apmaksāju. Tās pašas dienas laikā mani informēja, ka nauda saņemta, paka uz paku bodi būs 4dien. Nākošajā dienā piezvanīja, atvainojās un pārcēla piegādi uz 5dienu, kas lielas problēmas >>
rating 5 2013-09-23 rom***@inbox.lv
Купил у них компьютер (выбираешь комплектующие, а они собирают) в лизинг и тут тоже воспользовался акцией ("бери сейчас, а плати через 3 месяца") акции очень хорошие. Одной детали не было, так позвонили и предложили другую, по той же цене. Доставили на дом, все хорошо. Рекомендую!
rating 4 2013-09-20 hie***@delfi.lv
Sūdzību nav, vienīgi būtu vēlējies uzņēmumam arī kontu SEB bankā. Savādāk, ja pasūti ceturtdienas rītā, atzvana pēcpusdienā, pārskaiti naudu, to saņem piektdienā un tad kamēr paņem no noliktavas un nonāk līdz DPD Paku Bodei (tas kā pluss), paiet laiks... Otrkārt, aizņemtam cilvēkam šī zvanīšanās nedaudz traucē. Zvana vispirms par to, ka prece ir pieejama un vai apmierina piegādes laiks, tad par apmaksas saņemšanu. Būtu iztikuši ar vienu reizi.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies Jums par komentāru. Par Jūsu minēto zvanīšanu - noteikti izskatīsim iespēju ieviest reģistrētajiem lietotājiem, kas veikuši priekšapmaksu - iespēju izvēlēties saņemt informāciju tikai epastā vai pa telefonu.:)
rating 5 2013-09-20 arn***@inbox.lv
Vienīgais veikala mīnuss, ka kurjers zvana jau pēc 7 no rīta un neļauj gulēt :):):), nu bet tas tā-dzīves sīkums :) Kopumā ņemot lielisks veikals-prece nebija ilgi jāgaida, pieņemama cena, un laba, laipna klientu apkalpošana, piezvana-visu izskaidro-nekādu problēmu. Visiem iesaku, tā tik turpināt...
rating 5 2013-09-16 Val** Pel**
Ļoti laba vairākkārtēja pieredze ar šo veikalu, viss ir lieliski! Mani kā nerīdzinieku, ļoti priecē sadarbība ar DPD, iespēja saņemt preci bez maksas Paku bodē ir super! Veidojas labs ietaupījums salīdzinot ar citiem interneta veikaliem.
rating 5 2013-09-14 chr***@inbox.lv
Это был мой первый опыт покупок в интернет магазинах, вот уже как 2 недели пользуюсь монитором,всё отлично! Заказала в четверг, получила в понедельник, конечно можно было б и быстрее, но грех жаловаться на бесплатную доставку ))) хорошие цены и обслуживание!
rating 5 2013-09-09 sli***@yandex.ru
Customer service ļoti labā līmenī. Preču izvele/cenas/atbilstība realitātei ir tapat ka pārējos i-net veikalos.
rating 4 2013-09-08 jsi***@inbox.lv
Preci saņēmu. nekādu sūdzību. Vienīgais varētu būt ātrāka piegāde izmantojot Paku Bodi. Pasūtīju un samaksāju par preci piektdienā, preci saņēmu otrdienā. Paldies!
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu komentāru. Diemžēl jāņem vērā, ka brīvdienās šis pakalpojums nestrādā, tāpēc veicot pasūtījumu, piemēram, piektdien - saņemšana notiek uz nākamās nedēļas sākumu.:)
rating 3 2013-09-04 inf***@inbox.lv
Изделия - отлично! Комплектующие - не рекомендую! (возврат/замена только в случае брака через СЦ!)
Veikala atbilde
Добрый день. К сожалению с компонентами ситуация такая, что это исходный материал а не стандартный товар в классическом понятии (похоже, как холодильник состоит из полок, компрессора итд.) по-этому в момент возврата невозможно сразу определить состояние компоненты.:)
rating 5 2013-07-26 dra***@gmail.com
Nopirku austiņas par lielisku cenu, tās man piegādāja bez maksas uz manis izvēlēto vietu Rīgas robežās - viss tas tika veikts < 2 darba dienu laikā kopš veicu pasūtījumu. Tiešām jāsaka, ka pasaules klases serviss viss kopumā. Domāju nopirkšu vēl tādas pašas austiņas - dāvanai. Vienīgi cerams ka nākamajām darbosies adapters priekš telefona, bet tas vairs neattiecas uz veikalu, un pašam, ja godīgi, nemaz nav nepieciešams (=
rating 4 2013-07-12 shv***@inbox.lv
viss forši, bet galīgi neprecīzi pateica piegādes laiku, solīja pēc 12.00, sanāca neilgi pirms 14.00. Nācās gaidīt :(
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu komentāru. Piegāžu nodrošināšanai izmantojam DPD kurjerdienesta pakalpojumus. Noprecizēsim aizkavēšanās iemeslu.:)
rating 5 2013-07-05 dai***@inbox.lv
Ļoti ātra pasūtijuma apstrāde un piegāde.Tā kā dzīvoju novadā, izmantoju "DPD Paku Bode", kas man ļāva ietaupīt vismaz 5,- Ls par piegādi un izņemt preci sev vēlamajā laikā,iesaku citiem!
rating 5 2013-06-20 dz.***@inbox.lv
Ļoti ātra pasūtijuma apstrāde un piegāde.Tā kā dzīvoju novadā, izmantoju "DPD Paku Bode", kas man ļāva ietaupīt vismaz 5,- Ls par piegādi un izņemt preci sev vēlamajā laikā. Viss ir lieliski, liels paldies un priecīgus svētkus.
rating 5 2013-05-26 mis***@gmail.com
Iegādājos 1a.lv datoru, kuru sakomplektēju ar kompetentas konsultācijas palīdzību. Labi novērteju bezmaksas datora salikšanu un piegādi uz paku bodi. Visumā labs un ērts serviss.
rating 5 2013-05-06 mar***@inbox.lv
Pasūtījumi tika pieņemti un apstrādāti ļoti ātri. Apkalpošana laipna.Piegāde bija bezmaksas ar "DPD Paku Bode" starpniecību (tuvākajā "DPD Paku Bode" preču izsniegšanas punktā). Prece tika piegādāta trešajā dienā kopš pasūtījuma veikšanas. Ar servisu un preču cenām esmu ļoti apmierināts un ja būs vajadzība izdarīt vēl kādu pirkumu izmantošu šā veikala pakalpojumus.
198199200201202203
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском