Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`178
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`178
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 1 2018-07-16 pbe***@gmail.com
Nopirkām mobilo telefonu, atklājās ka telefonam nav licencētas. Nākošā dienā aiznesam, pateica, ka 3-10 dienu laikā atgriezīs naudu, pēc 10 dienām ir cits stāsts, un tā tas turpinās, katru reizi zvanot, dzirdam citu pasaku ne telefona ne naudas . Купили мобильный телефон, оказался нелицензионный. Отнесли обратно, сказали в течение 3-10 дней вернут деньги, но через 10 дней уже другая история, и так продолжается до сих пор. Итак товар нелиценз
Veikala atbilde
Labdien, sazinājāmies ar Jums telefoniski un situāciju izskaidrojām. Darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu šo situāciju, pēc iespējas ātrāk. Ļoti atvainojamies par radušos situāciju.
rating 1 2018-07-16 Rol** Jer** rol***@gmail.com
Serviss optimzets tikai naudas saņēmšanai. Veršos ar tikko nopirkta iPad braķi, 2 stundas pec izņemšanas no viņu noliktavas. Sakuma baidija ar soda % par preces nolietojumu (iPad pat nebija aktivizēts) tagad tur jau 26 dienas servisā bez jabkadas infromacijas kas notiek ar preci. Uz epastiem neatbild. Kamer konsultejoties ar autorizeto apple servisu tie teica ka braķis ir definejams 5 minutēs un pie viņiem es varetu apmainit uzreiz. GG 1a.lv
Veikala atbilde
Labdien, Roland. Sazinājāmies ar Jums telefoniski un situāciju izskaidrojām. Darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu šo situāciju, pēc iespējas ātrāk. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 5 2018-07-14 Vit** Rub**
Lielisks serviss un plašs sortiments. Piegāde atbilst mājaslapā norādītajam termiņam. Paldies.
rating 3 2018-07-13 Vai** Zie**-Zie** vai***@gmail.com
Ātra piegāde, cenas ir ok, laba apkalpošana. Bet sadārdzināt preci par 13% un nākamajā dienā iedot tajai precei atlaižu kodu 13%, nu tā jau ir ņirgāšanās.
Veikala atbilde
Labdien, paldies par Jūsu vērtējumu. Preču piedāvājums un cenas var mainīties, šādas izmaiņas ir atkarīgas no piegādātāju piedāvājuma. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, un ceram uz pozitīvu sadarbību turpmāk.
rating 1 2018-07-11 ver***@gmail.com
грубые, некомпетентные сотрудницы на сайте указанно, что клиент (цитирую) : "ценность Nr.1" вот только почему-то клиенту приходится ожидать свой заказ 2 недели
Veikala atbilde
Добрый день, ситуацию Вам объяснили в e-mail. Извиняемся за предоставленные неудобства. Надеемся на позитивное сотрудничество в будущем.
rating 3 2018-07-05 Rai** Āķi** maf***@navigators.lv
Laba apkalpošana, plašs sortiments. Veikals dārgs! Ir veikali kas to pašu preci piedāvā ļoti jūtami lētāk. Šo veikalu var izmantot, ja citur nav vēlamā prece vai arī brīnumainā kārtā tā lētāka kā citos veikalos.
Veikala atbilde
Labdien, paldies Jums par vērtējumu. Preču cenas ir atkarīgas no piegādātāju piedāvājuma.
rating 5 2018-07-04 gal***@inbox.lv
Заказываю не первый раз. До сих пор никаких проблем не было. Доставка всегда в срок. Магазин мне нравится.
rating 1 2018-06-22 Ale** Log** log***@gmail.com
Pirmo un piedejo reizi es ieprecos šaja veikala. Incidents notika ar preci piegādi. Pasūtiju TV kronšteinu speciāli cilvēkam dāvana. Pasūtijums bija 18.06 piegāde bija plānota 21.06 uz Omniva pakomatu. Gala gala cilvēks palika bez dāvanas un izčakaretas darba dienas. Jums laikam vispār nav saprašanas kādas kastei pēc izmēra var ielikt pakomata. Atvainošanos es vel joprojām neesmu saņemis un atbildi uz e-pastu ari! Paldies jums 1a.lv.
Veikala atbilde
Labdien, sazinājāmies ar Jums telefoniski un situāciju izskaidrojām. Omnivas kurjerdienests sūtījumu Jums ir piegādājis 22.06.2018 Ceram uz turpmāku pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 3 2018-06-22 Sol**
Проблема решена товар возвращен лизинг расторгнут,спасибо ***.Доходчиво и профессионально решил все вопросы!Я решила сделать еще попытку и заказать подарок мужу лучше поздно чем никогда,жду дополнительных предложений о скидке в счет моральной компенсации!
Veikala atbilde
Добрый ден, cпасибо Вам за позитивный отзыв.
rating 5 2018-06-20 ven***@inbox.lv
Pēc manām domām, jau vairākus gadus labākais Latvijā.
rating 1 2018-06-20 Edg** Gra** edg***@gmail.com
pasūtīju preci kurai bija jābūt pēc 5 dienam (mājaslapa solītais 1. meli), piegādes dienā mājaslapa konstatēju, ka viņi nepaziņojot pārcēla piegādi par divām nedēļām, sirsnīgi sarakstījos caur mājaslapu ar "Viedo lāci", kas rakstīja, ka noliktava neesot, tāpēc tā.. vakarā facebook kāds man pārmetoši atraksta ka "mēs ar jums jau telefoniski sazinājāmies" (2. meli), šodien beidzot pēc 3 nedēļām pazvanīja pateica ka preci vispār nepiegādās.
Veikala atbilde
Labdien, ļoti atvainojamies par radušos situāciju un sagādātām neērtībām, diemžēl ir gadījumi, kad saņemam no vairumtirgotājiem informāciju par preču kavēšanos pārāk vēlu, tāpēc sanāk tādas situācijas, kad pircējs painteresējas ātrāk kā mēs paspējam informēt pircēju. Taču noteikti visus pircējus informējam gan telefoniski, gan rakstiski e-pastā. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 1 2018-06-20 Kas** Vil**
Attieksme pilnīga katastrofāla. Pasūtīju riteni, pasūtījums tika pieņemts, samaksāju. Pienāca diena saņemšanai, neviens ar mani nesazinājās. Nākamajā dienā zvanīju, lai noskaidrotu, kur ir mans pasūtījums, izrādas, ka pasūtījums netiks izpildīts, jo ritenis nebūs, jo piegādātājiem konkrētais ritenis ir beidzies. Vislabākais, ka operators mierīgā balsī pasaka, ka nauda tiks atskaitīta atpakaļ un noliek klausuli. Nožēlojams kantoris!
Veikala atbilde
Labdien, ļoti atvainojamies par radušos situāciju un sagādātām neērtībām, diemžēl ir gadījumi, kad saņemam no vairumtirgotājiem informāciju par preču kavēšanos pārāk vēlu, tāpēc sanāk tādas situācijas, kad pircējs painteresējas ātrāk kā mēs paspējam informēt pircēju. Taču noteikti visus pircējus informējam gan telefoniski, gan rakstiski e-pastā. Vēlreiz atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 5 2018-06-17 Tor** “Pse**” Tor** tos***@gmail.com
Спасибо большое магазину1а.lv.Покупками и обслуживанием и товаром доволен.Классный магазин.
rating 1 2018-06-16 par***@inbox.lv
Pilnīgi neadekvāts serviss, pasūtīju dēlam riteni dzimšanas dienā, un nopriecājos ka esmu vēl dabūjis 15% atlaidi,taču nākošajā dienā saņēmu nepatīkamas ziņas, ka esot jāgaida divas nedēļas (lai gan preces aprakstā bija rakstīts, ka prece ir noliktavā un tiks piegādāts rīt), labi piekritu šai situācijai. Pēc divu nedēļu gaidīšanas man paziņo, ka riteņa nebūšot un lai meklēju citu, bet nu jau bez atlaides. Forša jums atlaižu sistēma.
Veikala atbilde
Labdien, sazinājāmies ar Jums telefoniski un situāciju izskaidrojām. Diemžēl, dažreiz gadās situācijas, kurās prece var beigties piegādātāja noliktavā. Par preces neesamību Jūs informējām, tiklīdz saņēmām informāciju no piegādātāja. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, ceram uz pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 1 2018-06-14 mys***@inbox.lv
Привезли повреждённую упаковку. Пообещали на следующий день привезти новый товар. Но, увы ни привета ни ответа!!!
Veikala atbilde
Добрый день, cвязались с вами по телефону и ситуацию объяснили. Извиняемся за предоставленные неудобства.
rating 1 2018-06-14 vad***@inbox.lv
Ужасная коммуникация с клиентами, абсолютное равнодушие к проблемной ситуации. Цена на товары меняется в течении дня единственное объяснение "нам это не выгодно поставщик поменял цену" А клиента это должно волновать?
Veikala atbilde
Добрый день, да, цены на некоторые товары могут меняться несколько раз в день, это происходит автоматически в зависимости от изменений в курсе валют, в основном зависит от доллара.Бывают случаи, когда поставщик указывает ошибочную цену в системе, и за счет этого автоматически цена меняется и у нас. В таких случаях информируем клиентов об ошибке. Извиняемся за предоставленные неудобства.
rating 1 2018-06-13 Ģir** Miķ** g.m***@gmail.com
"Ļoti laba apkalpošana", pēc pusotras nedēļas, dienā kad jāpiegādā prece, zvana un saka, ka prece nav noliktavā. Domāju, ka tas jau bija zināms daudz ātrāk, ka prece nav pieejama.
Veikala atbilde
Labdien, Ģirt! Diemžēl, dažreiz var gadīties situācijas, kurās kāda no precēm ir beigusies piegādātāja noliktavā. Par ko Jūs informējām telefoniski, tiklīdz saņēmām informāciju un piedāvājām Jums to nomainīt uz kādu citu vai izņemt to no pasūtījuma. Vēlreiz atvainojamies par sagādātajām neērtībām!
rating 5 2018-06-12 Иго** Кас** igo***@gmail.com
Ни раз пользовался услугами этого интернет-магазина и всегда оставался довольным.
rating 5 2018-06-09 Aij** Ozo**
Paldies! Ļoti operatīva apkalpošana, piegāde un arī preces kvalitātē neesmu vīlusies. Iesaku!
rating 1 2018-06-06 Ole** M kam***@gmail.com
Добрый день! Не покупайте у них нечего! Мы купили тренажер при получении не проверили, после вскрытия оказался поврежденным. Отвезли в тот же день в сервис центр. Прошло уже полтора месяца, а мы не получили не тренажера ни денег. Звонки и приезды в сервис центр заканчиваются отговорками. Похоже нас кинули тупо на деньги.
Veikala atbilde
Добрый день, о течении сервисного обслуживания и шагах мы Вас проинформировали. Извиняемся за задержку по срокам выполнения сервисной гарантии и за предоставленные неудобства. Сделаем все возможное, чтобы разрешить эту ситуацию по возможности быстрее.
747576777879
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском