4.2
Reitings: 4.2
Atsauksmes 4`173
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`173
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 5 2017-12-27 Ing** Jau**
Ātra piegāde, pircējs visu laiku informēts par pasūtījumu.
rating 1 2017-12-27 Gun** Vin**
Diemžēl nācās vilties, pirms Ziemassvētkiem pasūtīju kā dāvanu giroskūteri, veicu avansa samaksu 21.12. un 23.12. atnāk ziņa, ka prece nav pieejama, tāpēc varu izvēlēties citu vai saņemt naudu atpakaļ. Domāju nekas traks pagūšu, piemeklēju citu preci, aizsūtīju e-pastu gan uz info@1a.lv gan "Jevgenis telefons4@1a.lv", un līdz šim brīdim, 27.12. nav ne ziņas (centos arī viņus sazvanīt), ne arī naudas kontā. Jāsaka ļoti nemotivēti darbinieki.
Veikala atbilde
Labdien, Guntar! Centāmies ar Jums sazināties telefoniski, diemžēl neveiksmīgi. Uz Jūsu e-pastu esam atbildējuši, tā saņemšanas dienā. Sarunas laikā ar operatoru 27.12.2017, telefoniski vienojāties par pasūtījuma atcelšanu. Informācija par to tika nodota grāmatvedībai, un nauda pārskaitīta uz Jūsu kontu 28.12.2017. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 5 2017-12-26 Lau** nem***@gmail.com
Viss bija labi
rating 5 2017-12-23 boo***@inbox.lv
Покупаю в этом магазине довольно часто. Удобный интернет-магазин с широким выбором возможностей отбора и сравнения товаров. Качественно введена информация о товарах. Широкий ассортимент. Всегда быстрая доставка.
rating 5 2017-12-22 Din** Dār**
Ātra piegāde.Paldies
rating 5 2017-12-22 Jur**
Neskaitāmas reizes esmu sūtijis preces no 1a! Nekad nav bijušas problēmas. Preci vienmēr piegādāja apsolītā laikā vai pat ātrāk. Ārī šoreiz, īsi pirms Ziemassvētkiem.
rating 5 2017-12-18 kon***@gmail.com
Отличный магазин, но почему у зарядки, которую купил за 10 евро, за пару дней цена упала до 6 евро.
rating 5 2017-12-18 sta***@gmail.com
3.reizes sūtiju preces divreiz bija problēmas ar piegādi un aizkavējas atcēlu, pamēģināju vel pedējo reizi un atkal tas pats! Pasūtu videokarti, mājaslapā norādīts saņem jau rīt, pasūtu aizpildu līzingu, taka priekšā brivdienas lizingu nepaspej akceptēt, pazvanu uz 1a.lv operators saka ka ir uz vietas videokarte un pirmdien nevajadzetu but problemam, zvanu pirmdien kartes nav :D ka blaviens var nebut kartes? kapec janorada sanem jau rit????
rating 1 2017-12-12 pri**
tika pasūtītā Ziemassvētku dāvana ar saņemšanu 23.12. Šis datums tika saņemts arī rēkina e-pastā. Nākošās dienas rītā telefoniski tika apstiprināta preces esamība, pēc kura tika veikta apmaksa. Tūlīt saņēmu e-pastu, ka prece pieejama tikai 27.12 - tad kad tā vairs nav vajadzīga !!
Veikala atbilde
Labdien, Telefoniski Jūs informējām, ka piegādes datums 23.12. tiek norādīts pie noteikuma, ka apmaksu kontā saņemam pasūtījuma noformēšanas dienā. Jūsu gadījumā, apmaksu saņēmām nākamajā dienā, tāpēc plānotais piegādes datums tika mainīts. Ceram uz pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 1 2017-12-06 End** Gūt** end***@gmail.com
Pirku rūteri uz lizinga, atzīmēju ķeksi kur norādīts, ka vēlos sākt maksāt pēc 3 mēnešiem - piegādi izvēlējos vakarā uz adresi. Piegādes dienā saņemu info, ka piegāde būs no rīta un uz nepareizu adresi, 1a nevēlējās sazināties ar DPD lai labotu savu kļūdu to izdarīju es pats un saņemot preci, līgumā norādīts, ka jāsāk maksāt jau nākamajā mēnesī. Pilnīga necieņa pret klientu!!!
Veikala atbilde
Labdien, Endij! Līzinga kompānijas nepiedāvā iespēju, bezprocentu līzinga pieteikumam, atlikt maksājumu uz 3 mēnešiem. Par to Jūs tikāt informēts no līzinga kompānijas puses. Diemžēl, veicot pasūtījumu, Jūs norādījāt neprecīzu adresi, kā rezultātā DPD nevarēja piegādāt pasūtījumu uz Jums vēlamo saņemšanas vietu. Sazvanījām Jūs un situāciju izskaidrojām. Atvainojamies ja esam sagādājuši neērtības.
rating 2 2017-12-05 aus***@gmail.com
Vēsture ar diviem pasūtījumiem: 1. Preces apraksts neprecīzs, bet tur vismaz izdomāja saprātīgu kompensācijas mehānismu. 2. Solītā express piegāde tiek kavēta - kompensācija 0.99 EUR. Amazon.de spēj 2 dienu laikā no DE atsūtīt garantijas ietvaros, 1a.lv nespēj 4 dienu laikā pa Latviju. Vērtējums = švaks serviss. Tas gan nemaina to, ka 1a.lv ir viens no saprātīgākajiem interneta veikaliem LV un vismaz cenšas risināt problēmas. Ir vieta izau
Veikala atbilde
Labdien! Katras preces plānoto saņemšanas laiku norādām, konkrētās preces aprakstā, sadaļā: "Piegādes veidi". Diemžēl, gadās situācijas kurās preces var aizkavēties ar saņemšanu no piegādātāja. Par šādām situācijām vienmēr informējam klientus. Pašlaik 97% piegādes tiek veiktas plānotajā laikā, un darām visu iespējamo lai sasniegtu 100%. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!
rating 5 2017-12-04 Ana** Krj** ana***@googlemail.com
Jau otro reizi nopērku Pc tehniku. VIss bija piegadāts jau pirms solīta termiņa un ar labo informacijas atbālstu. Ļoti laipni pardēveji atbild uz zvāni un viss ir izticams. Ļoti rekomendēju šo veikalu.
rating 1 2017-11-30 ndd***@mail.ru
Гниловатая контора. Никто ничего не хочет решать, и отвечать за предложения на сайте. Оформил заказ, сделал предоплату, в день получения товара позвонил узнать когда будет. Работник говорит: а мы сами не знаем, получим мы этот товар или нет. В итоге написали, что товара нет. Я ждал целую неделю, и пока сам не позвонил никто не чесался, и не информировал. Потрачено время впустую!
Veikala atbilde
Добрый день, к сожалению неможем вас идентифицировать как клиента, чтобы уточнить информацию о вашей претензии. Пожалуйста свяжитесь с нами написав на: info@1a.lv отзываясь на эту претензию. Извиняемся за предоставленные неудобства.
rating 5 2017-11-29 zom***@inbox.lv
Atskatoties 1. pirkuma komentāru ar 4*, esmu sapratis, ka 1A tiešām ir izaudzis, jo pasūtīt preces ir tiešām vienkārši, ērti, ātri un bez stresa. Arī pas. preces (vairākas jau šogad) ir kvalitatīvas un piegāde ir UZTEICAMA. Tikai vēl tgd smejos par tām "dāvanām" epastā, kurā ir atlaide nākamam pirkumam. Ir nu gan dāvana - atlaide :D Veikala preču cenas virs vidējām-biju cerējis, ka tiešām būs kāda dāvaniņa... Paldies par kanniņu. :)
rating 5 2017-11-29 Max** Ext** ext***@gmail.com
Быстро, качественно, обошлось без брака, очень отзывчивые операторы.
rating 1 2017-11-28 faw**
Магазин продает бракованный товар. Я получил от них абсолютно не рабочий жесткий диск. При попытке сдать диск по гарантии ( # RMA-866341-1 ) получил отказ с издевательской формулировкой.... (констатировано, что нарушены условия эксплуатации товара.) И это при том что я изначально никак не мог эксплуатировать товар просто потому что он не работоспособен. Теперь придется искать правды в комиссии по правам потребителя.
Veikala atbilde
Добрый день! Авторизированный производителем сервисный центр, во время диагностики выяснил что дефект товара механический. О чем вас проинформировали, и заключение предоставили в акте. Так как нам важен каждый клиент, сейчас ведем переговоры с сервисным центром для более быстрого решения этой ситуации
rating 1 2017-11-27 Jan** Sud** jan***@gmail.com
Serviss ļoti, ļoti slikts. Pārdod brāķētas preces (vismaz manā gadījumā Samsung printeris neprintēja kopš pirmo reizi ieslēdzu). Aiznesu uz serviss. Gaidu jau vairak nekā mēnesi. Prasu cik ilgi jāgaida - 1a.lv saka atrakstās skaistiem vārdiem, citēju ``ka preces defekts janovērš saprātīgā termiņā``. Tas varbūt jebkas, jo skairds, ka viņi nav ieinteresēti lai klienti būtu apmierināti. Galvenais ir peļņa. Skumji...
Veikala atbilde
Labdien! Sazinājāmies ar autorizēto servisa centru, kur šo preci nodevāt garantijas ietvaros un precizējām informāciju. Diemžēl, ir gadījumi, kad autorizētajam servisa centram jāpasūta rezerves daļas no ražotāja. Par servisa gaitu un tā soļiem ar Jums ir sazinājušies un informējuši. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Darīsim visu iespējamo lai atrisinātu šo situāciju, pēc iespējas ātrāk.
rating 1 2017-11-26 sig** iva** sig***@gmail.com
Cenas neatbilst realitātei! Salīdzini.lv. uzrāda vienu,bet īstenībā prece ir dārgāka. Apkalpošana, kontaktēšanās ar klientiem neapmierinošana, piegāde un kvalitāte neatbilst rakstītajam un teiktajam. Viennozīmīgi- Neiesaku!
Veikala atbilde
Labdien! Neatbildam par cenām, kuras norādītas citās interneta vietnēs. Aktuālās cenas un piedāvājumus var apskatīt mūsu mājaslapā: www.1a.lv . Informācija citās vietnēs vai avotos var atjaunoties ar vairāku stundu vai pat dienu aizkavēšanos.
rating 5 2017-11-25 atm***@balticom.lv
Ideāli, ātra apkalpošana, rēķinājos ķa preci saņemšu pēc četrām dienām, saņēmu jau pēc divām. Paldies.
rating 5 2017-11-22 oa***@btv.lv
Оплата по банку, связь SMS, получение в Omniva. Всё ОК.
787980818283
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском