Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`179
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`179
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 1 2018-02-08 jov***@inbox.lv
Esmu ļoti neapmierināts par šo interneta veikalu. Pasūtīju videokarti. Atsūtīja apstiprinājumu rēķina veidā - es samaksāju. Pēc 4 dienām bija zvans, ka šādas kartes tomēr nav un lai izvēlos ko citu. Labi izvēlējos citu, bet pēc 2 dienām izrādās, ka arī tās nav uz vietas, bet tai pašā brīdī atūta epastu, ka prece ir pasūtīta no piegādātāja. Reāla pircēja maldināšana. Cerams, ka naudu atgriezīs.
Veikala atbilde
Labdien! Diemžēl, dažreiz gadās situācijas, kurās prece var beigties piegādātāja noliktavā. Nekādā gadījumā nemaldinām klientus! Par preces neesamību Jūs informējām, tiklīdz saņēmām informāciju no piegādātāja, pašlaik videokartes ir liels deficīts visā Eiropā un tās ātri tiek izpirktas. Naudu par atceltu pasūtījumu pārskaitām 1-2 darba dienu laikā. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!
rating 5 2018-02-02 Jān** Str** ben***@gmail.com
Atsaucīgs personāls un piegādi veica daudz ātrāk kā bija plānots. Cenas arī ir pārsvarā godīgas.
rating 1 2018-02-02 Ole** Vis** bat***@gmail.com
Пришли аккумуляторы с задержкой в четыре дня вместо обещанного на следующий день. Все четыре дня приходилось самому узнавать информацию о задержке. В итоге пришёл товар- одна упаковка вскрыта ( возможно б/у?) Вторая мятая, как будто кто-то долго её жевал.
Veikala atbilde
Добрый день! Связались с Вами по электронной почте и проинформировали о дальнейших действиях. Извиняемся за предоставленные не удобства.
rating 5 2018-02-02 Jān** Bān**
Labs veikals, viegli iepirkties sapirku dažas datordetaļas ar labām atlaidēm, pēctam pat saņēmu bezmaksas piegādi, tā ka pasūtiju vēl dažas datordaļas jau atkal Paldies :) (atsauksme par par pasūtījumu #973086)
rating 1 2018-01-31 ayw**
piebraukšana slikta atrašanās vieta neizdevīga auto nav kur novietot rindas garas ar karti maksāt nevar.. otreiz nebraukšu, lieka laika patēriņš. tad jau vienkāršāk ieiet parastā veikalā.
Veikala atbilde
Labdien! Mūsu birojā ir iespējams norēķināties gan ar karti, gan skaidrā naudā. Klientu ērtībai esam atvēruši papildus KAC Uriekstes ielā 8b, kur pieejama plaša autostāvvieta. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 1 2018-01-27 shm***@inbox.lv
Один заказ - два расстройства. Заказали с ребёнком игровую мышку. Мне назначили день, в который я позвонил, а товар оказывается не заказан, так как магазин ждёт перечисления. Хотя я уверен, что оформлял оплату наличными. Назначили другой день, как вдруг в субботу смс "Забирайте ваш заказ с 10 до 17. Примчался в 16, охранник сказал все ушли в 15 (и разочарованных клиентов было много). Что за издевательство ?
Veikala atbilde
Добрый день, к сожалению неможем вас идентифицировать как клиента, чтобы уточнить информацию о вашей претензии. Пожалуйста свяжитесь с нами написав на: info@1a.lv отзываясь на эту претензию. Извиняемся за предоставленные неудобства.
rating 1 2018-01-26 Dmi** Ter** per***@gmail.com
Все даты по доставке - недостоверны.Заказываешь товар,ждёшь и в день доставки товара звонишь - а мы вам на е почту выслали инфу(товара нет в наличии),а позвонить суки не могут и сказать-ты им должен звонить на платный номер и спрашивать про наличие товара.Накуя инфа на сайте тогда?Короче магазин стал говном - убедился в этом уже не в первый раз.Идите на .....
Veikala atbilde
Добрый день, Дмитрий! К сожалению бывают ситуации когда товар заканчивается на складе у поставщика, о чем вас проинформировали. Номер у нас не платный, плату за разговор определяет ваш оператор. Информацию об изменениях в заказе можно отправить на электронную почту: info@1a.lv , или написав в чате. Извините за предоставленные не удобства.
rating 5 2018-01-26 al***@balticom.lv
Мой заказ не заставил себя долго ждать.После заказа не прошло и 10 минут, как со мной связался менеджер магазина Он по телефону дал подробную консультацию, помог разобраться и выбрать нужный товар и через два часа уже можно было ехать за заказом. Открыл покупку, проверил, оплатил. Чек с гарантией магазин предоставил. Товар оказался очень качественным, соответствует описанию на сайте и цена очень приемлемая. Продавцы здесь очень хорошие,опытны
rating 5 2018-01-24 mis***@inbox.lv
Viss bija ok
rating 5 2018-01-17 .Zig**. .Krū**.
Viss labi.
rating 5 2018-01-17 Kri** Egl** kri***@gmail.com
Sistēma 1a klibo ar maksājumiem un preces rezervēšanas, saņemšanas datumiem. Taču vēlos pateikt lielu paldies Ingrīdai un Jūlijai, no klientu servisa, kas ir ļoti atsaucīgas un izpalīdzīgas. Liels paldies meitenes!
rating 1 2018-01-15 Tal** LV tal***@gmail.com
Iegadajos 1a.lv videokarti gtx 1080ti , 874,76€ , konstatēju ka karte nestrādā , aizgāju uz 1a.lv internetveikalu , preci paņēma uz remontu . Pēc remonta atnāca karte pateica ka viss OK un viņa strāda , visi radiatori bija deformēti un viens no ventilatoriem nestrādāja , ( kas tas par remontu ?!) Aizsūtīju preci atpakaļ pateica ka sūtīs uz servisu , lai pārbaudī. Jau pagāja pusotrs mēnesis un veikals nevar dot atbildi , tikai sola piezvanīt rit u
Veikala atbilde
Labdien, Servisā nodotajai precei ir konstatēts mehānisks defekts. Ņemot vērā, ka mums ir svarīgs katrs klients precei ir novērsta neatbilstība. Prece ir gatava saņemšanai. E-pastā Jums ir izsūtīts detalizēts situācijas skaidrojums.
rating 5 2018-01-15 mar** kau**
Paldies par ātru preces piegādi (pirms solītā datuma).
rating 1 2018-01-12 soc***@inbox.lv
05.01.2018. pasūtu preci un saņemu ziņu, preces ir pasūtītas un piegāde būs 19.01.2018. Atraksta 12.01.2018. prece nav pieejama un pasūtījums atcelts un naudu atgriezīs 5 darba dienu laikā. Vajadzīga nedēļa lai saprastu ka prece nav pieejama - nu diezgan labs līmenis ko lai saka.
Veikala atbilde
Labdien, Andri! Diemžēl, dažreiz gadās situācijas, kurās prece var beigties piegādātāja noliktavā. Nekādā gadījumā nemaldinām klientus! Par preces neesamību Jūs informējām, tiklīdz saņēmām informāciju no piegādātāja. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, ceram uz pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 5 2018-01-12 Dai** Ign**
Paldies par ātru pasūtījuma izpildi. Par turpmāku sadarbību!
rating 1 2018-01-10 kir***@gmail.com
Xiaomi Smart Flip Case For Xiaomi Mi Max 2 Grey. Полный отстой! Просто обложка без крепления для телефона! Телефон просто выпадает! Такой уважаемый магазин и такое Г..О продавать за такие деньги! Позор 1A.LV!! Покупка получена 10.01.2018
Veikala atbilde
Добрый день, Кирил! Связались с Вами по телефону и договорились о решении этой ситуации. Извиняемся за предоставленные неудобства. Надеемся на позитивное сотрудничество в будущем.
rating 1 2018-01-08 r.m***@outlook.com
Iegādājos datoru (MSI GS63VR 7RG Stealth Pro ) 2017. gada 6. oktobrī, preci saņēmu 10. oktobrī. Pēc tam vairākas reizes dators tika sūtīts uz remontu, un pēc katra remonta datoram ir cits ekrāna brāķis, nu jau ir pagājuši 3 mēneši, kārtējo reizi saņemu datoru ar citu ekrāna defektu. Burtiska ņirgāšanās par klientu. Naudu atpakaļ neatgriež, preci pret citu nemaina. Briesmīgi.
Veikala atbilde
Labdien, Raimond. Sazinājāmies ar Jums klātienē un situāciju izskaidrojām. Darīsim visu iespējamo lai atrisinātu šo situāciju, pēc iespējas ātrāk. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 3 2018-01-07 lib***@inbox.lv
До нового года (22.12) покупал 2 товара с доставкой на Cirkle. 1 пришел (кассир минут 10 найти). А второй (по весу Циркуль не взял),пришлось поискать самому сделав 5-7 звонков... В итоге нашел в "LP" у аэропорта и 29-ого по жутким пробкам забрал сам. Потерял 5 часов времени на поездки,звонки и "бесплатную доставку".
Veikala atbilde
Добрый день, Евгений! Связались с вами по телефону и ситуацию объяснили. Сотрудники курьерской службы с вами связались и проинформировали о возможном получении товара, после неудачной доставки. Извиняемся за предоставленные не удобства и надеемся на позитивное сотрудничество в будущем.
rating 5 2018-01-05 osi** lie** 0si***@gmail.com
labi
rating 5 2018-01-05 moi***@inbox.lv
Я пока заказывала только один раз. Очень довольна. Хотя, мой заказ пришелся на Рождество, товар пришёл вовремя. Я рекомендую этот магазин.
777879808182
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском