2.8
Reitings: 2.8
Atsauksmes 155
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
29715326, 29716270
Adrese
Rīga, Vienības gatve 39, LV-1004
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 155
1 ★  43% 5 ★  54%
rating 1 2019-02-21 Vit** Afa**
шарашкина контора, товара нет в наличии, но на сайте он есть
Veikala atbilde
Уважаемый клиент, внимательней смотрите сроки поставок указанные в информации, ключевое слово - Pieejamība: ... Очень жаль, что вы не ознакомились с информацией и, что это привело к негативному отзыву, даже не начав сотрудничество.
rating 1 2019-02-21 EjV**
требуют предоплату, хамское общение оператора ... товар нужно ждать две недели, не советую данный магазин
Veikala atbilde
Извините за сложившуюся ситуацию. Если правильно идентифицировали, Вы заказывали рутер. На сайте отмечен срок поставки 8-12 дней. Являемся интернет магазином, весь опубликованный товар не держим на месте. В связи с Вашим стилем речи, с провокативными комментариями, к сожалению, Вы даже не дали возможность Вам это пояснить, хотя всё наглядно видно и на дом. страничке.
rating 5 2019-02-19 Jek** Amb**
Ļoti operatīva un laipna apkalpošana, preci saņēmu caur omniva, droši un ērti.
rating 5 2019-01-29 man***@inbox.lv
Laba apkalpošana, viss piegadāts 1 dienas laikā, iesaku!
rating 5 2019-01-29 And** Pet** ape***@gmail.com
Спасибо за ваше терпение и понимание! Телефоном доволен, готов покупать у вас и впредь.
rating 1 2019-01-29 Cry** Sla** cry***@gmail.com
Kartejo reizi maciba - nemaksajiet interneta veikaliem (kuriem nav izcila reputacija) avansa, tikai skaidra. Tiklidz samaksasiet, preces piegade bus jusu problema - ta tomer nebus noliktava, piegade aiznems ilgak, preces tomer nav utt., un jums bus katreiz jazvana, lai uzzinatu jaunu iemeslu, kapec nekas nav izdarits.
Veikala atbilde
Sveiki, reizēm preces ir specifiskas un tās ir jāsūta no ražotāja tāpēc arī piegādes precei var aizkavēties!
rating 1 2019-01-21 gam***@inbox.lv
Шарошкина контора. Заказывал наушники JBL Е45, на сайте указанно 8-10 дней ожидания. После заказа прислали сообщение что товар не доступен. Не тратьте время.
Veikala atbilde
Добрый день! Спасибо, за оставленный Вами отзыв. К сожалению, заказанный Вами товар действительно раскупили, о чём мы Вам моментально сообщили. Извините за доставленные неудобства.
rating 5 2019-01-18 San** Sam**
Plaša izvēle un ātra/profesionāla apkalpošana! iesaku 100%.
rating 5 2019-01-17 Mar** Vla**
Liels liels paldies!:).viss laika..laipna apkalpowana..viss izcili..:):):)
rating 1 2019-01-16 Pat** Sha**
После заказа отписали, что нужно подождать 8-10 дней. Согласился. Прошло 13 дней, нет никаких известий. Звоню сам. Говорят, что не пришел и что из-за 1 детали везти (от куда то там) себе же в магазин, не будут. Ждут пока накопится больше заказов. На вопрос: Когда это может быть? Ответ: Не знаю. Геморрой в общем.
Veikala atbilde
Добрый день! Спасибо за оставленный Вами отзыв. Мы работаем над тем, чтобы сроки поставок не затягивались, но, к сожалению, есть множество факторов влияющие на дату доставки. В этом случае, Вас неоднократно предупредили, что дата поставки может задержаться, так как стоимость товара < 1 EUR, предлагали Вам решение этой ситуации, Вы согласились ждать. Извините за доставленные неудобства.
rating 1 2019-01-06 ege***@inbox.lv
Neesmu vēl redzējis tik nekompitentu pārdevēju, kā šeit. Par manierēm vispār nav ko teikt.
Veikala atbilde
Labdien, diemžēl, nevaram Jūs identificēt kā klientu, lai saprastu par kādu pasūtījumu/preci iet runa un kādas domstarpības radās. Jebkurā gadījumā, atvainojamies par sagādātajām neērtībām un ceram uz pozitīvo sadarbību turpmāk.
rating 1 2018-12-28 Mar** .
Pasūtīju preci ar izņemšanu veikalā un samaksu uz vietas. Atzvanīja, ka ir jāpasūta viņiem no kaut kurienes, termiņš piegādei 2-3 nedēļās. Lai veiktu pasūtījumu, esot jāveic priekšapmaksa! Tiek izsūtīts rēķins ar rekvizītiem, kur jāsūta naudu uz Lietuviešu banku (kas jau ir starpvalstu pārskaitījums, ne vietējais maksājums). Pilnīgs absurds! Tālāk no tādiem kaktu kantoriem, pat bankas kontu nejēdz atvērt valstī, kurā darbojās...
Veikala atbilde
Lietuvas banka ir: jo mēs esam starptautisks uzņēmums, mūsu sadarbības partneri daudzi atrodas Lietuvā, lai ātrāk notiktu naudas plūsma un piegādes tāpēc šāda ir izvēle bankai! Patērētāju tas pilnībā neietekmē, pat komisijas maksa no tā nemainās! Diemžēl šeit Jūsu komentārs pilnībā nav vietā! Specifiskām precēm tiek prasīta priekšapmaksa, jo mēs to speaciāli pasūtam priekš Jums!
rating 5 2018-12-22 Eli** Cau**
Precīza, laipna apkalpošana - telefonu pacēla uzreiz, visu paskaidroja, preci piegādāja ātri. Paldies!
rating 1 2018-12-20 Yur** Suh**
Ļoti nekompetents pārdevējs, izraksta un atsūta rēķinu par vienu summu, neatzvana, izrādās prece nemaz nav pasūtīta un nav nākošajā dienā pieejama (webā rakstīts 1. dienas laikā), lai iegādātos preci uz nākamo dienu jāmaksā 20 eur vairāk. Teicu lai sedz starpību, uz ko pārdevējs atbildēja, ka tā nav viņa kļūda, bet gan tehniķa, kurš nēesot laikus nomainījis pieejamību webā.
Veikala atbilde
1. Nekur mūsu veikalā nav rakstīts, ka prece ir pieejama 1dienas laikā, katrai precei ir dažādi piegādes termiņi, cita prece pat ir pieejama 1h laikā, bet tas tiek telefoniski paskaidrots 2. Jums tika paskaidrots, ka prece par Jūsu pasūtīto cenu ir beigusies, bet ir iespējams piegādāt no cita piegādātāja Atvainojamies ja Jums sagādājam neērtības! No mūsu puses viss tika paskadrots korekti!
rating 5 2018-12-14 Sar** Saz** sar***@gmail.com
Lielisks serviss! Neskatoties uz to, ka ir "trakais" pirmsziemassvētku laiks, šis veikals nodrošina ātru piegādi un telefoniski solītais piegādes termiņš atbilst 100% !:)) Atsaucīgi darbinieki! Paldies!
rating 5 2018-12-11 Ano** Ano** olg***@gmail.com
Lielisks serviss! Visiem iesaku šo interneta veikalu. Pārdošanas menedžeri strādā ļoti operatīvi: klausuli ceļ uzreiz, uz papildu jautājumiem atbild, izstāsta par piegādes termiņiem utt. 07.12.2018. iegādājos portatīvo datoru HP 250 G6. Cena izrādījās zemāka nekā norādīts salidzini.lv. Noteikti vēl iepirkšos Jūsu interneta veikalā. Veiksmi darbā!
rating 1 2018-11-29
Bija rakstīts ka prece ir pieiejama, tomer preces nebija noliktavā un bija jāugaida gandrīz divas nedēļas kāmer prece atnāks.
Veikala atbilde
Pie preces rakstīts pieejams nenozimē, ka prece ir mūsu veikalā, tā ir pieejama pie mūsu piegadātaja uz pasūtijuma! Jūs piekritāt gaidīt divas nedēļas un saņemāt preci, neredzam kur ir problēma!
rating 5 2018-11-05 gtr***@gmail.com
Ļoti labs serviss un tika ātri piegādāta prece.
rating 2 2018-10-31 Arm** Str**
Pēc pasūtījuma veikšanas nav nekādas atbildes jau 3ned.
Veikala atbilde
Laba diena! Diemžēl, mēs tādu praksi veikalā nepiekopjam. Pasūtījumi tiek apstrādāti maksimums divās dienās. Varbūt, pildot pasūtījumu, sajaucāt telefona numuru, e-pastu un mēs ar Jums nespējam sazināties! Ja Jūs neesat saņēmuši atbildi par preci tad - Lūdzu, sazināties ar mūsu operatoriem, mājaslapā ir 2 telefona numuri, e-pasts un viss tiks atrisināts! Paldies!
rating 5 2018-10-28 lai***@inbox.lv
Iepērkos jau ne pirmo reizi, viss vienmēr kārtībā prece laikā un cenas arī iepriecina
234567
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском