2.8
Reitings: 2.8
Atsauksmes 155
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
29715326, 29716270
Adrese
Rīga, Vienības gatve 39, LV-1004
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 155
1 ★  43% 5 ★  54%
rating 5 2019-09-11 Oks** Mat**
Lieliska komunikācija, pretīmnākoša attieksme! Esmu pasūtījusi vairākas preces, vienmēr laicīgi piegādāts, paldies!
rating 1 2019-09-04 ale***@inbox.lv
Сломалась мясорубка Kenwood. Есть заключение сертифицированной фирмы,что ремонт невозможен. Прошло больше месяца !!! От фирмы ни одного звонка,хотя по закону по прошествии 15 дней,обязаны уведомить покупателя. Приезжал к ним сам за последние 2 недели - 2 раза. После последнего посещения,как и в прошлый раз, обещали позвонить в течении дня. Ни одного звонка! Вообще, объясняют ситуацию тем,что нет ответа от производителя, а представительства kenwoo
Veikala atbilde
Уважаемый, коммуникация с Вами ведёться на протяжении всего времени. Вы регулярно посещаете наш магазин, Вам обьясняют каждый раз, что RMA акт уже передан производителю, что Kenwood представители работают над этим гарантийным случаем, что всё в процессе. Сегодняшним утром повторный раз доносили эту информацию до Вас.
rating 5 2019-08-21 251***@inbox.lv
Paldies, nekur nevarēju atrast Mieles putekļsūcēju man vēlamo modeli, visur vajadzēja gaidīt pāris mēnešus, Jūs man piegādājāt ļoti ātri. Viss lieliski.
rating 1 2019-08-12 Mad** Bir**
Pasūtīju bērna rotaļlietu. Sākotnēji piezvanīja teica,, ka rotaļlieta no noliktavas tiks saņemta otrtdien vai trešdien, attiecīgi izsūtīta ceturtdien vai piektdien. Tā kā piektdien nebiju saņēmusi, piezvanīju uz veikalu un man teica, ka preci saņemšu sestdien. Protams līdz pirmdienai neko nesaņēmu, līdz ar to zvanīju atkārtoti. Izrādās, noliktava vispār ir atsūtījusi ne to rotaļlietu. Un šis fakts tika konstatēts tikai šodien.
Veikala atbilde
Mūsu piegādatājs bija kļūdijies ar preces krāsu, varējam apmainīt preci, bet diemžēl Jūs tam nepiekritāt! Atvainojamies par sagādatam neertibām!
rating 1 2019-08-10 inf***@inbox.lv
Заказал товар в среду. Все оформил на емаил пришло письмо с описанием товара и написано что с вами в ближайшее время свяжутся. Сегодня уже вечер субботы прошло уже 4 дня . Не кто мне не пишет с этого магазина и не звонит. Быстрей всего придется покупать в другом магазине. Отвратительный сервис.
Veikala atbilde
Добрый день! К сожалению, не можем идентифицировать Вас как клиента
rating 1 2019-07-31 She** She**
Maldinoša cena, kas neatbilst sludinātajai.
Veikala atbilde
Sveiki, cena var mainīties katru dienu interneta veikalos, tā ir normāla lieta jo viss notiek automātiksi, tas ir atkarīgs no daudz faktoriem, piegādātajs, valūtas kurss u.t.t vienmēr tas tiek saskaņots ar klientu, atvainojamies ja sagadājam neertibas!
rating 2 2019-07-26 And** Upi** cla***@gmail.com
Preces piegādes laiks aizņēma 25 dienas (solīto 8-12 vietā) + piegādes maksa interneta veikalā ir nekorekti norādīta :) Nācās piemaksāt kešā. Neteikšu, ka diži trağiski, bet labāk uzreiz mājas lapā brīdināt par šāda veida neērtībām :)
rating 5 2019-07-20 Kas** Val**
Iegādājos Moto G7 Power telefonu, zvanīju lai noskaidrotu vai telefons ir noliktavā. Teica ka būs jāgaida ...dienas, mani tas apmierināja, veicu pasūtījumu. Telefonu saņēmu solītajā laikā un vietā. ESMU APMIERINĀTS AR ATTIEKSMI, PRECI UN SERVISU KOPUMĀ. Paldies Gouptime.lv !
rating 1 2019-07-03 iru***@inbox.lv
По телефону говорят прислать вопрос по имейлу, на имейлы не отвечают. Пустая трата времени.
Veikala atbilde
Добрый день! На все вопросы отвечаем, без исключений. Проверьте пожалуйста на какую э-почту Вы отсылали и отправился ли Ваш вопрос. С уважением, www.gouptime.lv
rating 5 2019-06-21 Lau** Šmi**
Labs serviss. Ļoti ātra piegāde, kā arī var sarunāt ērtākos piegādes veidus.
rating 1 2019-06-20 Olg** Far** olg***@gmail.com
Nepiegadāja pasūtījumu solītajā laikā (pamatojums- nav noliktavā). Pēc 10 dienām lūdzu atcelt pasūtījumu- apsolīja atgriezt naudu un joprojām nauda nav atgriezta! Pagāja jau vairāk kā mēnesis.
Veikala atbilde
Cien. klients! Lai atrisināt šāda veida situāciju, jāgriežās pie mums uzrakstot e-pastu, vai uzzvanot. Uz doto brīdi identificēt Jūs ka reālu klientu nav iespējams, vienmēr palidzēsim un atrisināsim radušos jautājumus!
rating 5 2019-05-26 sku***@inbox.lv
Labs veikals, pasūtījums tika piegādāts laikus paldies
rating 1 2019-05-07 Vla** Pro**
Заказал тонер, сказали ждать 5 дней. Через неделю написал письмо с вопросом, когда будет, на что получил ответ "скоро", да еще и таким транслитом, что, как говориться, "без пол литра" не прочтешь. На что попросил отменить заказ и вернуть деньги. Прошло больше месяца с этой просьбы, звонил им трижды - ни денег, ни тонера. Написал заявку в Центр защиты прав потребителей, не поможет - буду подавать в суд. "гениальная контора", нечего сказать.
Veikala atbilde
Ув. клиент, вас предупреждали, что из-за пасхальных выходных задерживается груз. Отказа от заказа изначально с Вашей стороны не было. Тонер привезли и тут вы моментально передумали, дело Ваше - деньги вернули. Пожалуйста, перепроверте данные и будьте внимательнее при заказе!
rating 5 2019-04-12 Kri** Sku** Nie**
Super apkalpošana! Ļoti patīkami, ka darbinieki saprot klienta vajadzību un uz visiem 100% cenšās to izpildīt. Malači! Un paldies! :)
rating 1 2019-04-01 Ren** Svi**
Prece pasūtīta un apmaksāta 15.03.2019., sākumā solīja atvest 19.-20. martā, pēc tam "uz nedēļas beigām", pēc tam apklusa un nemaz nezvana, tikai mēs zvanam un katru reizi nedēļas sākumā tiek solīts atvest uz nedēļas beigām un otrādi. Pēdējais solījums bija ka atvedīs 29.03., un atkal klusums. Mājaslapā šai pašai precei stāv statuss "Pieejams". Vēl joprojām prece nav saņemta un neizskatās ka taisītos vest.
Veikala atbilde
Sveiki, Jums tika ari telefoniski paskaidrots ka prece ir beigusies noliktava un gaidām jaunu kravu, bet piegādātājam kravas piegādi diemžēl mēs nevaram ietekmēt tāpēc ari prece kavējās!
rating 4 2019-03-29 Nor** Egl**
No pasūtījuma brīža līdz preces saņēmšanai pagāja vairāk kā trīsdesmit dienas, mājaslapā uzrādīto 8 - 12 dienu vietā. Nu prece ir saņemta, ir ok.
Veikala atbilde
Sveiki, šis prece ko sūtijat bija ļoti liels retums, tāpēc arī aizkavejās piegāde, atvainojamies par kavēšanos!
rating 5 2019-03-26 Sab** Bin**
Viss laicīgi, atsaucīgs kolektīvs, smaidīgs UN cena super! Paldies GoUpTime
rating 5 2019-03-13 jek***@gmail.com
Спасибо! Заказ получила, очень довольна! 5+
rating 5 2019-03-13 lik***@inbox.lv
Operatīva un ātra preču piegāde
rating 5 2019-02-25 job***@inbox.lv
Iepērkos ne pirmo reizi, kā vienmēr viss bumbās, noteikti atgriezīšos
123456
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском