3.6
Reitings: 3.6
Atsauksmes 152
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
Adrese
Dzelzavas iela 70, Rīga, LV-1035
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 152
1 ★ 2 5 ★  66%
rating 1 2017-10-03 vej***@gmail.com
Доставке товара не соответствует то что показано на web-странице. Заказывал осушитель воздуха Ballu BDM-30L /Номер заказа: #1021879/,перед заказом позвонил уточнил когда можно будет забрать заказ, ответили ,как на web-странице при заказе ,так будет и в реальном времени. Сделал заказ ,на email пришло "Сейчас Твой заказ обрабатывается, и совсем скоро мы вышлем информацию об изменении статуса заказа на указанный адрес электронной почты." Так как ник
rating 5 2017-09-07 Dai** Ote dai***@gmail.com
Pasūtīju telefona aizsargstiklu, kuru saņēmu saplēstu. Aizrakstīju epasta vēstuli ar situācijas skaidrojumu un foto. Nākamajā dienā saņēmu zvanu no veikala, ka tiks izsūtīts jauns Stikls. Bez papildus skaidrojumiem un samaksas saņēmu veselu stiklu!Lieliska pieredze!
rating 1 2017-08-28 tan***@inbox.lv
Неоднократно покупали в этом магазине. Впринципе как только что то из техники было надо покупали у них. И в последний раз купили ребёнку на день рождения планшет. И через 1 - 2 месяца он перестал работать. К сожалению сразу же отнести несмогли по гарантии. И получилось что отдали только через 7 месяцев с момента покупки ! Нам позвонили через месяц и сказали что поченить планшет они немогут ( что впринципе их как говорица проблема), обменять планш
rating 2 2017-08-15 e u lod***@inbox.lv
Veikals piedāvāja īsu piegādes termiņu, tas arī bija noteicošais. Preces cena bija viena no augstākajām, salīdzinot ar citiem i-neta veikaliem. Prece no veikala tika nodota DPD paku bodes kurjeriem 3 dienas pēc tam, kad man prece bija jāsaņem. Gaidīju vēl 3 dienas, sāku zvanīties, noskaidroju, ka prece ir paku bodes stacijā. Tātad netiku informēts, ka varu ierasties pēc preces. Finālā preci saņēmu 6 dienas vēlāk, nekā man tika solīts. Slikti.
Veikala atbilde
Labdien, Mums ir ļoti žēl, ka esat ieguvuši nepatīkamu pieredzi iepērkoties mūsu interneta veikalā! Vai varam Jūs lūgt norādīt pasūtījuma numuru, lai spētu izskatīt Jūsu gadījumu individuāli / noskaidrot piegades kavēšanas iemeslus kā arī rast abpuseju risinājumu? Acinam Jūs sazināties ar kādu no klientu apkalpošanas speciālistiem, lai paātrinātu šo procesu! Mēs esam par stipru draudzību ! ;)
rating 2 2017-08-14 734***@opayq.com
Pasūtīju un saņēmu preci bez problēmām, bet pēc kāda laika viņi sāka spamot ar "īpašiem piedāvājumiem" izmantojot SMS uz telefonu. To vispār ir legāli darīt bez manas piekrišanas?
Veikala atbilde
Labdien, lūdzu norādiet savu talruņa numuru un mēs to izņemsim no ikmēneša īpašo piedāvājumu saņemšanas saraksta. To varat izdarīt sazinoties ar klientu apkalpošanas speciālistiem vai norādot numuru šeit. Jauku dienu vēlot- TEHNOdraugi
rating 1 2017-06-26 Fla** Cha** fla***@inbox.lv
Nopirkām telefonu samaksājām naudu un nekā vairs uz e mailu nesūta
Veikala atbilde
Labdien, Ludzu, norādiet pasūtījuma numuru, lai varam izskatīt Jūsu gadījumu! Paldies
rating 5 2017-06-26 All** Ovc**-Gor** all***@gmail.com
Заказывала гантели. Все четко сработало. Мне отзвонили на следующий день и еще через день можно было забирать заказ. И обслиживанием и товаром осталась довольна.
rating 5 2017-05-31 Sve** Lar** lar***@inbox.lv
Отличное обслуживание!!!
rating 5 2017-04-13 Her** Var** hva***@gmail.com
Ļoti labs interneta veikals! Es pasūtiju HP OMEN ax000na, ļoti laipna apkalpošana, ātra piegāde! Iesaku šo interneta veikalu visiem!
rating 1 2017-04-10 nik***@gmail.com
tika pasūtīts telefons, kurš jau sākumā bija aizdomīgi lēts. dienu pirms paredzētā pasūtījuma izņemšanas pazvana, un saka, ka telefons vienkārši nav vairs pieejams, jo cena ir augusi pa 90 eiro. šaubos, ka kļūda, ievadot ciparus programmā, vienkārši beidzās ķīnas versijas ..
rating 1 2017-04-07 qqw***@gmail.com
Сделал заказ, прислали e-mail, что предположительное время выполнения заказа – 2-3 рабочих дня и об изменении статуса заказа меня уведомят на указанный е-mail. На 4-ый день, сам позвонил узнать что там с заказом. Оказалось, что они даже ничего не начинали делать т.к. я "не указал контактных данных".
rating 5 2017-04-07 Val** Ozo**
Nopirku preci dāvanai, gadījās brāķis, aiznesu atpakaļ, veikals aizsūtīja preci uz darbnīcu pārbaudīt, pēc dažām dienām bija apstiprinājums, ka prece tiešām bija brāķis un ir apmainīta pret citu, tādu pašu. Jubileja jau bija pagājusi, tādēļ pajautāju, vai varbūt var saņemt naudu atpakaļ. Veikals tam piekrita un otrā dienā saņēmu pārskaitījumu. Tehnolandā iepirkos pirmoreiz un kaut pirkums nesanāca īpaši veiksmīgs, atrisināts viss tika korekti.
rating 5 2017-04-03 eva***@inbox.lv
Pasūtīju mobilo telefonu.Attieksme un kontaktēšanās ļoti laba. Ātra piegāde uz pasta nodaļu. Iesaku šo veikalu.
rating 5 2017-04-01 Jul** Sos** jul***@gmail.com
Pirku TV un sagadījās ka veikalam tajā dienā bija bezmaksas piegāde. Patīkami, paldies :)
rating 5 2017-03-30 Hel** Rud** pal***@gmail.com
Biju nikns, jo preces kastē trūka tālvadības pults. Bet veikals šito ātri atrisināja sazinoties ar izplatītāju. Beigās preci tāpat atdevu jo uzpeldēja viens standarta defekts, pieņēma atpakaļ bez kasīšanās :)
rating 5 2017-03-24 Rom** And** ele***@gmail.com
Покупаю в этом магазине не первый раз - радуют и цены и сервис !
rating 5 2017-03-22 uld***@inbox.lv
perfekts serviss!
rating 5 2017-03-13 gre***@mail.ru
Получил тавар через день после заказа. Хорошие цены на товары и довольно удобный сайт.
rating 5 2017-03-08 Edg** Kre** edg***@gmail.com
Ļoti ātri tika izpildīts pasūtījums!
rating 5 2017-03-04 Lus** Tur** lus***@gmail.com
Заказ был готов в тот же день, хотя товар был на складе. Обязательно обращусь снова!
123456
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском