Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`179
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`179
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 1 2013-02-06 nik***@inbox.lv
Pirmdien pasūtīju datoru. No sākuma nevar sazvanīt operatoru, lai precizētu datora īpašības. kad operators tika sazvanīts, pasūtīju datoru 1a.lv mājas lapā, pasūtījumu veicu uz juridisko personu, bija vajadzīgs rēķins lai apmaksātu to. Otrdien man piezvanīja menedžeris un apstiprināja pasūtījumu, un tikai tad nosūtīja rēķinu. Rēķins arī uzreiz tika apmaksāts, tad piezvānija operators un pajautāja kad TREŠDIEN vēlos saņēm datoru ar piegādi.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par komentāru, tomēr nevaram izprast Jūsu sašutumu. Rēķina izsūtīšana pēc Jūsu sazvanīšanas ir tikai loģiska, jo automātiski izsūtīts rēķins var radīt tikai papildus neapmierinātību (piemēram, samaksājat par preci, kas nav noliktavā). Tāpat arī piegāde jau nākamajā dienā pēc apmaksas - ļoti operatīva. :)
rating 1 2013-02-06 vla***@gmail.com
Vēlējos nopirkt pie Jums datoru. Vienmēr uzskatīju, ka 1a.lv ir viens no labākajiem internetveikaliem. Taču jau otro reizi, kad vēlos pie Jums kaut ko pirkt, Jūs nav iespējams sazvanīt. Kārtējo reizi izvēlēšos kādu citu internetveikalu, kurš nav tik aizņemts kā Jūs, un spēj arī atbildēt uz zvaniem. Neiesaku nevienam šo internetveikalu, tikai laiku izniekosiet, mēģinot sazvanīt un klausoties melodiju savā tālrunī.
Veikala atbilde
Sveiki, paldies par Jūsu atsauksmi. Jāsaka, ka diemžēl tā saucamajās sastrēgumstundās zvanu skaits ir ļoti liels un iespējams trāpījāt tieši tajās. Taču, protams, ņemam to vērā un operatoru skaits tiek papildināts. Tāpat aicinām izmantot pasūtījuma formu internetā - ērti, vienkārši un brīdī, kad menedžeris ar Jums sazināsies, būs iespējams noprecizēt arī visus interesējošos jautājumus.:)
rating 1 2013-02-02 kai***@inbox.lv
Samērā vienaldzīga attieksme. Veicot pasūtījumu un formējot līzingu netika paziņots, ka līzings atteikts. Kad ir veikts maksājums ar pārskaitījumu, tad paziņo, ka datoru tikai sāks komplektēt un būs tikai pēc 2 nedēļām. Kā var tirgot to kā nav, turklāt jāgaida tik ilgi. Pat no Amerikas pakas ātrāk atnāk.
Veikala atbilde
Sveiki. Paldies par Jūsu atsauksmi. Diemžēl saskārāmies lielā pieprasījuma dēļ ar personālo datoru salikšanas ātrumu, taču šobrīd šī problēma jau ir novērsta un datoru salikšana ir atgriezusies standarta ātros termiņos. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
rating 5 2013-02-02 ant** sul**
Iepērkos šajā veikalā jau vairākas reizes un esmu apmierināta ar laipno apkalpošanu.Mobilo telefonu Nokia 112 pasūtiju ap 2 diena un saņēmu jau vakarā. Iesaku arī citiem.
rating 5 2013-01-28 guu***@inbox.lv
Заказывал компьютер собственной конфигурации, способ доставки - DPD paku bode (очень удобно, кстати, и бесплатно). Всё пришло в назначенный срок, правда дома выяснилось, что 1а немного ошиблись с комплектацией. Ну что, все ошибаются, связался с магазином. Без вопросов заменили на нужное за свой счёт. Замечательно =) В магазине хорошие цены и часто проводятся акции, широкий ассортимент, так что планирую и в дальнейшем покупать у них. Советую!
rating 1 2013-01-27 rih***@gmail.com
''Tuvākajā laikā www.1a.lv pārstāvis sazināsies ar Jums.'' Pasūtījums tika veikts 9. Janvārī! Es gaidīju divas nedēļas man neviens nepiezvanīja. Es pats zvanīju, teica, ka nr. ir reģistrēts, kad atzvanīs. Gaidīju vēl labu laiku. Iegādājos šo preci citā interneta veikalā. P.S. - Nevajag attaisnoties, ka svētku laiks, milzīgs pieprasījums, tad pieņemiet vairāk operatorus darbā vai slēdziet interneta veikalu, ja nemākat to vadīt!
Veikala atbilde
Sveiki. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Diemžēl jāatkārtojas un jāsaka, ka pasūtījumu skaits krietni pārsniedza plānoto, attiecīgi konkrētajā svētku periodā nav iespējams ātri kvalitatīvi papildināt apkalpojošo personālu. Gribam atzīmēt, ka šobrīd visas nepilnības ir novērstas.:)
rating 3 2013-01-26 Gun** Ozo**-Stu**
Palasīju iepriekšējās atsauksmes, lasu, ka uz Ziemassvētkiem un Jauno gadu bijušas lielas rindas, lai saņemtu preci Mūkusalas ielā. Tagad svētki it kā beigušies - kādēļ joprojām (piem., 25.01.) ir tik nenormālas rindas? Darbinieki netiek galā, pircēju vairāk, nekā spējat apkalpot?
Veikala atbilde
Sveiki. Rindas, kas šobrīd veidojas, piemēram, 25.01. nav salīdzināmas ar Ziemassvētku rindām.:) Turklāt, ļoti atšķiras dienas un laiki, kad klienti izvēlas saņemt preci Mūkusalas 41. Līdzīgi kā ar sastrēgumstundām ielās, ir arī konkrēti laiki pie mums, kad vienā laikā atnāk daudz klientu, lai gan pavisam citā laikā rindu nav vispār. Jebkurā gadījumā mēs jau tuvākajā laikā paplašināsimies.:)
rating 5 2013-01-25 līg** tra** kar**
patikami apkalpo, piegade atra,var ieteikt veikalu citiem pircejiem.
rating 1 2013-01-24 dji***@inbox.lv
На телефон не отвечают, обратно не перезванивают. И телефон, как уже писали, платный, пока идет звонок - деньги капают. Их "автоответчик" - глупость несусветная. 5 минут ожидания - ~70 сантим, если с ZZ. Смысл звонить, если стоимость только ожидания съест всю скидку?
Veikala atbilde
Здравствуйте, на телефонную линию одновременно в часы-пик приходят очень много звонков. Мы отзваниваем всем, кто не дозвонился, но не всегда можно и дозвониться до адресата. Вас интересующие вопросы мы отвечаем на майл и скайп, и за это конечно не надо будет платить ничего. Очень надеемся, что Вы дадите нам еще шанс и увидите, что мы всегда стараемся обслуживать клиентов на самом высоком уровне.
rating 3 2013-01-20 reg***@mail.ru
У этого интернет магазина телефонный звонок платный. Пока жмёшь кнопки снимает поминутно. А так магазин не плохой.
Veikala atbilde
Здравствуйте, номер не платный - просто Ваш оператор берёт с Вас больше денег за минуту на этот оператор, чем на звонок в сеть LATTELECOM. У LMT например тариффного плана "Brīvība" звонки бесплатные на все операторы, в том числе и на наш номер. А некоторые операторы к сожалению не уповещают своих клиентов о том, что бесплатные разговоры не на все номера.
rating 1 2013-01-19 and***@inbox.lv
Tādu atieksmi pret klient bieži nenākas sastapt. Pasutīju telefonu, pēc dienas piezvanīja un teica ka pēc pāris dienām būs. Pēc divām dienām zvana un saka ka pēc 12,00 būs veikalā. Vēl uzprasu kā ar rindām. Atbild ka ir bet ne īpaši lielas. Kā tad! Pusotras stundas rinda viņuprāt nav liela! Beigās izrādījās ka nav piegādāts īstais telefons! Solīja pēc pāris dienām piegādāt uz mājām. Ne nu piegādāja, ne nu kā! Laikam neuzskata pa vajadzīgu!!!!!
Veikala atbilde
Sveiki. Diemžēl gadās, kad viss iespējamais sakrīt vienā reizē. Atvainojamies par neērtībām, tā mums nav ierasta prakse. Tāpat arī diemžēl par rindām ir grūti ko prognozēt, jo tās var veidoties pēkšņi un ja vienā brīdī to nav, tad otrā var būt. Šādas nepilnības tiks novērstas līdz ar jauno 1a versiju, kas izslēgs lielāko daļu cilvēcisko kļūdu, jo sistēma tiks automatizēta. Atvainojamies vēlreiz.
rating 1 2013-01-16 gir***@gmail.com
Divreiz mēģināju iepirkties, abas reizes izrādījās, ka preces nav pieejamas.
Veikala atbilde
Sveiki Ģirt. Diemžēl virtuves tehnikas piegādātāju preču atrādīšanas sistēmas nav tik modernas kā tas ir, piemēram, IT produkcijas izplatītājiem, tāpēc pastāv iespēja, ka dažreiz šī tehnika nav noliktavā, lai gan atrodas mūsu lapā. Gadījumi ir reti, taču arī šajā gadījum mēs strādājam pie tā, lai tādus izslēgtu vispār. Atvainojamies un ceram, ka trešā iepirkšanās reize būs veiksmīga.
rating 2 2013-01-11 And** Ste**
Veikala darbinieku kļūdas dēļ (iedeva nepareizo preci, nu kam negadās) bija jābrauc otro reizi. Preci pēc pasūtījuma bija jāgaida dažas dienas (pasūtīju trešdien, pakaļ varēja braukt pirmdien), kas ir ilgāk nekā esmu pierādīs gaidīt citos i-veikalos. Arī apkalpošana uz vietas nav pārāk ātra. 1a atrašanas vieta nav tālu no centra. Veikala mājaslapa ir ērta, labs preču klāsts. == Zvanīja veikala darbiniece, piedāvāja izdzēst šo atsauksmi par Ls 5.
Veikala atbilde
Sveiki, pirmkārt, atvainojamies par sagādātajām neērtībām! Otrkārt, tā kā mums svarīgs ikkatrs klients, vēlējāmies par šo kļūdu kā kompensāciju Jums piešķirt dāvanu karti, atbilstoši Jūsu pirkuma vērtībai. Atvainojamies, ja tas Jūs aizskāra un ceram, ka tomēr dosiet mums iespēju pierādīt, ka šis gadījums bija tikai pārpratums. Lai preces labi kalpo!
rating 5 2013-01-08 ati***@inbox.lv
Nu jau otro reizi esmu laimīgais laptop īpašnieks, abi datori iegādāti "1a.lv" Patīk, ka veikalā ir labas cenas, tā turpināt! ;)
rating 5 2013-01-03 m@ls.lv
Labas cenas. liela preču izvele un ātra piegāde!
rating 1 2013-01-02 mar***@myit.lv
Pasūtīju preci - apstiprināt pasūtījumu pazvanīja tikai nākamajā dienā (pietam brīvdienā). Tā kā atrados mašīnā nesapratu, vai preci var saņemt 3dien vai 3. datumā. Šodien caur skype pārjautāju veikalam kad es savu preci varu saņemt - man atbild ka var nākt pakaļ. Ierodos - rinda!!! 40min nosēdēju rindā (kavēju vēl darbu dēļ tā), un prece nav pieejama. Ieteikums veikalam - uzlabot rindu un informācijas apmaiņu. Neiesaku šo veikalu.
Veikala atbilde
Sveiki, ļoti atvainojamies par radušos pārpratumu, kas radās mūsu darbinieka vainas dēļ. Vēlamies Jūs informāt, ka janvārī ieviešam jaunu sistēmas versiju , kas šādus gadījumus izslēgs. Ļoti ceram, ka ļausiet mums labot šo kļūmi - mēs Jums noteikti piemērosim atlaidi nākamajam pirkumam!
rating 5 2012-12-29 rih***@gmail.com
Brīnišķīgs serviss :)
rating 1 2012-12-27 vik***@inbox.lv
4 года назад был отличный магазин. Но теперь просто Жуть!!! Как можно продавать на сайте то чего нету!!! Но это ещё ладно НО КАК МОЖНО ОФОРМЛЯТЬ КРЕДИТ на товар который они не проверили если он в наличии. Так ещё надо звонить и узнавать что с заказом. И ТАК уже второй РАЗ!!!! Не нагой туда больше хоть и цена ниже!!!
Veikala atbilde
Приносим извиниения за это недоразумение-в предпраздничное время ситуация на складе меняеться по минутам :( Что касаеться кредита- то можем с полной ответственностью сказать что на Ваше имя без Вашего согласия никто не оформлял кредит,т.к,для оформления необходима подпись клиента.Мы конечно отправили запрос в лизинговую компанию,чтобы получить одобрение на Вашу заявку,но это не оформление кредита.
rating 5 2012-12-27 nic***@inbox.lv
Хороший, надёжный интернет-магазин. Быстрое обслуживание, качественные товары.
rating 5 2012-12-24 k.k***@inbox.lv
Лучший магазин, покупал тут лет 6 назад телефон, с которым до сих пор нет никаких проблем. Недавно купил видеокарту, вентиляторы для корпуса ПК и ещё один телефон, пока всё в порядке. Отзывчивые сотрудники, быстрое обслуживание, удобная парковка, одни из самых низких цен, а главное, что всегда помнят о клиенте. С доставкой через dpd paku bode тоже всё в порядке, пришлось немного подождать, но ведь праздники же! Спасибо Вам 1а! С праздниками!
200201202203204205
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском