Salidzini.lv iesaka veikalu 1a.lv
4.3
Reitings: 4.3
Atsauksmes 4`178
Pievienot atsauksmi

Kontakti

Telefons
+37163588024
E-pasts
info@1a.lv
Adrese
Mazā Rencēnu iela 1,Klientu centrs K Senukai OZOLS
Sūdzību gadījumā varat ziņot pārkāpumu Patērētāju tiesību aizsardzības centrs
Atsauksmes 4`178
1 ★ 4 5 ★  60%
rating 1 2016-12-19 And** For**
Sola piegādi laikus, bet nepiegādā vispār.
Veikala atbilde
Labdien, Andri. Diemžēl daļa no Jūsu pasūtītam precēm bija beigušās vairumtirgotāju noliktavā, tāpēc pasūtījuma izpilde aizkavējās, atvainojamies, ka neinformējām Jūs laicīgi par izmaiņām pasūtījumā. Ceram uz Jūsu sapratni un pozitīvu sadarbību nākotnē.
rating 1 2016-12-19 Run Lol** Run rlr***@gmail.com
Es un kolēģis vienlaicīgi veicām pirkumus. Gan man, gan kolēģim piegāde solīta pagājušajā nedēļā, bet vēl šodien nekas nav piegādāts.
Veikala atbilde
Sveiki, diemžēl nevaram Jūs identificēt kā pircēju, lai pārbaudītu un komentētu sūdzībā minēto situāciju. Pasūtījuma izpildes kavēšanās cēloņi var būt vairāki, lūdzu sazinieties ar mums, rakstot vēstuli uz info@1a.lv, atsaucoties uz šo sūdzību, lai varam pārbaudīt pasūtījuma statusu un komentēt situāciju. Atvainojamies, ja sagādājām kādas neērtības.
rating 5 2016-12-18 San** Auz** blo***@inbox.lv
Viss vienmēr ir tieši tā kā solīts (piegādes laiks jeb termiņš) , preces ir lieliskas , akcijas ir vērā ņemamas un viss ir super!! Problēmu nav bijis ne reizi .
rating 5 2016-12-18 jol***@gmail.com
Paldies, vienīgais interneta veikals ko izmantoju. Zinu ka varu uzticēties 100%. Ja ir bijušas problēmas ar preci, tās vienmēr tikušas novērstas, pat atgrieza naudu, kas ir retums. Veiksmi!
rating 1 2016-12-17 Kas** Ķir** kas***@inbox.lv
Atsaka garantiju telefonam dēļ saliektas pamatplates. bet patiesībā vien beigta baterija.
Veikala atbilde
Sveiki, Kaspar. Vēlamies Jūs informēt, ka ja servisa centrs, kas veic telefona diagnostiku, atklāj mehānisku defektu telefonam, tad garantija diemžēl tiek atteikta. Sīkāku informāciju varat precizēt servisā, kurā tika nodots telefons pārbaudei.
rating 1 2016-12-17 Gun** Pas**
Ļoti slikta apkalpošana un maldīgu informāciju sniedz. Piem. pasūtīju leduskapi līdz 13;00 saņem pēc 18;00 šajā starplaikā zvanot uz info saņēmu atbildi ka tomēr pēc 19;00 būs birojā vedot no noliktavas, atbraucot uz biroju pasaka ka nebūs šajā dienā, ka ne ātrāk par 2-3 dienām būs prece. Atvainojiet, bet to nevarēja pabrīdināt sms vai pazvanīt!!! tomēr sarunāju transportu kā nekā braucu no citas pilsētas.
Veikala atbilde
Sveiki, Gunār. Ļoti atvainojamies par radušos situāciju, diemžēl pasūtījuma izpildes aizkavēšanās notika dēļ noliktavas un kurjerdienesta noslogotības, kas radusies lielu apjomu dēļ. Vēlreiz atvainojamies par radušos situāciju un sagādātām neērtībām.
rating 5 2016-12-16 And** Bar** and***@inbox.lv
Ļoti labi.
rating 1 2016-12-16 ren** kļa**
Briesmīgs klientu apkalpošanas stils - informāciju par to ka viss kavējas sniedz tikai tad, kad pats zvanies un interesējies. Cenas nedaudz zemākas, bet piegādes ilgums neatsver ilgo gaidīšanu, joīpaši, ja tiek solīta ātra piegāde, kas tāda nekad nav. Arī tad, kad paši vai 1a piegādātāji "nolažo" netiek izrādīta nekāda pretimnāksāna tikai "generic" atvainojamies par sagādātajām neērtībām...
Veikala atbilde
Labdien, Renāte. Ļoti atvainojamies par radušos situāciju un sagādātām neērtībām, diemžēl ir gadījumi, kad saņemam no vairumtirgotājiem informāciju par preču neesamību pārāk vēlu, tāpēc sanāk tādas situācijas, kad pircējs painteresējas ātrāk nekā mēs paspējam informēt pircēju. Taču noteikti visus pircējus informējam gan telefoniski, gan rakstiski e-pastā.
rating 1 2016-12-16 Edg** Mie** mie***@inbox.lv
Viss ir slikti
Veikala atbilde
Sveiki, Edgar. Ļoti atvainojamies, ja sagādājām kādas neērtības ar pirkumu mūsu internetveikalā, būsim priecīgi, ja nākotnē dosiet mums iespēju mainīt Jūsu domas :) Cerot uz turpmāku sadarbību, 1A komanda.
rating 1 2016-12-15 bob***@gmail.com
Pasūtīju GREENGO SMART MAGNET CASE FOR HUAWEI P8 LITE GOLD. Macińam slikta kvalitāte, telefons krīt ārā no silikona vācińa. Sadusmojos un nopirku parastajā veikalā citu, bet šo izmetu miskastē. Piegādāts 3 dienas vēlāk nekā plānots.
Veikala atbilde
Labdien, Mihail. Šajā gadījumā Jūs droši varējāt izmantot garantijas tiesības apmainīt iegādāto preci, ja tā neatbilst tam telefona modelim, kuram paredzēta. Ļoti atvainojamies par radušos situāciju un sagādātām neērtībām.
rating 5 2016-12-15 Inā** Lai**
Malači, tā turpināt!
rating 5 2016-12-15 Bai** Kar** bai***@gmail.com
Paldies 1a.lv, ļoti laba sadarbība. Baiba
rating 5 2016-12-14 Vik** Gav**
Iegādājos portatīvo datoru, piegāde laicīga,apkalpošana laipna. Pēc 2 datora lietošanas nedēļām varu teikt tikai to labāko. No veikala kā pateicību par pirkumu saņēmu arī vairākus atlaižu kodus, viens man ļoti noderēja.
rating 5 2016-12-13 Zig** Tom** zig***@inbox.lv
Viss Super!
rating 5 2016-12-12 Jol** Egl**
PALDIES,PAR ATSAUCĪBU UN JAUKO APKALPOŠANU.
rating 5 2016-12-12 Aij** Aij** hia***@inbox.lv
Labas cenas , ātra piegāde un laipna apkalpošana! Patīkami iepirkties!
rating 5 2016-12-12 Ive** Kra** eev***@inbox.lv
Ātrs un saprotams norēķinu veids kā arī iespēja izvēlēties dažādus variantus. Viegli atrodams birojs, kad tas pirmo reizi atrasts, nav lielu rindu un apkalpošana pie preces saņemšanas ir ātra. Un arī piegāde ar kurjeru ir iespējama pat tad, ja strādā nestandarta darba laikos.
rating 3 2016-12-11 Val S. vsa***@gmail.com
Nav slikts interneta veikals, daudz maz ātra piegāde, jēdzīga mājaslapa, bet kopš ir sākuši maldināt ar "lielajām atlaidēm" visām precēm neesmu atradis nevienu pašu preci, kas būtu lētāka kā citos interneta veikalos. Pāris gadus atpakaļ tiešām varēja iegādāties preces lētāk kā citur. Nu vairs ne. Lielākā daļa preces ir ar augstāku cenu nekā vidēji citos interneta veikalos. Gandarījumu par ietaupītu naudu vairs neiegūt.
Veikala atbilde
Sveiki. Katrs veikals veido atšķirīgu cenu politiku, tajā skaitā pārdošanas cenu un uzcenojumu. Un tieši tāpat kā dažādiem veikaliem ir dažādas pārdošanas cenas, tāpat citi veikali izvēlas atrādīt iepriekšējās pārdošanas cenas, citi izvēlas tās neatrādīt vispār.
rating 2 2016-12-10 Jur** Fad** 3ha***@inbox.lv
Заказывал несколько товаров, в том числе и колонки SVEN SPS-607 за 17 евро. Через день после оплаты заказа, мне сообщили что колонок нет и не будет. Я нашел альтернативный вариант - SVEN SPS-609 за 24 евро, но мне цена показалась завышенной(нашел в минимум семи разных магазинах эту модель по цене до 21 евро). Попросил у 1а продать эти колонки по меньшей - мне отказали.
Veikala atbilde
Добрый день, Юрий. К сожалению бывают случаи, когда заказанный товар заканчивается на момент получения оплаты за заказ, на это может повлиять несколько факторов, например, если долго идет оплата за заказ или товар заканчивается на складах у поставщиков. Также желаем отметить, что к сожалению не всегда можем предложить цену ниже, чем указано на сайте. Извиняемся, если предоставили Вам неудобства.
rating 1 2016-12-10 gab***@inbox.lv
Main tak cens vislaik. Ieeju, tūlit domāju ok pasutīšu, ša eju bums pieveinot grozas, čaks, čaks click click jau cena mainījusies!! Citreiz ar, skat vienaa dienā ir atlaide līdz noteiktam datumam, nākamajā dienā jau atkal bums cita cena!! kLuvusi par šmaucējkantor!
Veikala atbilde
Sveiki. Preču cenas var mainīties arī līdz norādītajam akcijas termiņam, tas ir atkarīgs no preču pieejamības, atlikumiem un jauniem iepirkumiem no vairumtirgotājiem un ražotājiem. Atvainojamies, ja radījām Jums kādas neērtības.
96979899100101
Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem Tops Atsauksmes par veikalu Pārtikas piegāde На русском